![]() |
Én először óriással próbáltam, de kezdő létemre elrontottam, és utána átváltottam elfre, arró mg mindig lepattantak:) Utána próbáltam az orkot, eleinte nagyon tetszett, hogy majd végigvertem a mezőnyt, de betámadtam egyvalakit akit nem kellett volna, és utána szarrá loptak, és 5 sereggel kísértek haza, majd 4ben buktam el, szintén a saját hülyeségem miatt:(
Úgyhogy most barátkozok a törpivel, naon etszik:D:D:D OFF/ Ebből akár még szappanoperát is csinálhatnának:D/ON |
Én a hadis orkokat vagy az elfeket attól függően hogy lassan épít sereget és inkább először a védelemre koncentrál(elf)Vagy éljen a háború és inkább a védekezést építi lassabban(ork)de erre aztán nagyon rá lehet fázni(tapasztalat)
|
Quote:
Mágiák - az országra ható varázslatok: Védelem (36 kör) Aktív varázslatok: Védelem (36 kör) Harci morál: 94% Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem 1 kör: 87 % 6 kör: 14 % 11 kör: 7 % 16 kör: 5 % 21 kör: 4 % 26 kör: 3 % 31 kör: 2 % 36 kör: 2 % Varázslók készültsége: 91% Faj: Ork ;) |
2% eséllyel sikerült feltenni a védelmet 36 körre?
talán 50szer próbálkoztál? :D igaz, annyiszor nem is lehet, mert elfogy a készültség.. de gondolom nem elsőre sikerült, többször kellett próbálkozni? |
minden adat ki van írva, csak el kell olvasni.
;) |
gondolom 2.-jára sikerült, mert 91%os a készültség
|
Quote:
szamolni tudni kell :P |
Quote:
|
Quote:
a védelem felrakása 3%ot vesz le a készültségből egy átlagos országnál mivel az orknak jobban fáradnak a varázslói, gondolom neki 4% kell ahhoz vagyis ha 2szer próbálkozott akkor ment le 91%ra |
Quote:
Na akkor most hogy is van? :) Ha 100rol indult, nincs megoldas :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:15. |