![]() |
Én is határozottan óriás-párti vagyok, annak ellenére, hogy az 1A-ban nagyon nem ment, újra kellett indulnom, és gnómmal (lovast íjászokra cserélgetve, és vissza) 500 kör alatt a topban voltam.
|
Quote:
10%x2=20% 15%x2=30% szóval messze nem!!! bocsi Smoot!!tárgytalan!! de akkor se max!!:D |
Quote:
|
Quote:
Szerinted a 10(20), az a 0(0)hoz, vagy a 15(30)hoz van kozelebb? Feluton pl semmikeppen sincs. De nekem a tippem az, hogy a maxhoz kozelebb van, mint a minhez. |
Quote:
csokibácsi matekot nem vállalsz??:D |
Quote:
amúgy szecsa mf lennék |
Ha mf lennél, akkor több varit ajánlok picivel, 12%-ot :)
Ha keveset vagy gépnél és lassan haladsz előre, akkor ijj-elit felallas, ha kicsit többet vagy, de vannak holtidők, amelyekkor nem tudsz elnni, akkor ijj-elit-lo (10%-28%-62%), ha pedig sokat vagy es haladsz is elore, akkor ijj-lo felallas :) |
Hogyan tartják fent a varis óriások a katonai morált?
(még óriással nincs tapasztalatom) |
idonkent lengetni kell. az 1 maceras dolog, eltart ugy 2 napig, de utana megint 90 folott lesz a kmoral, persze ez is lassan majd leesik, de aztan lehet ujra lengetni. persze veszelyes is, mert le kell vinni a katonai moralt ugy 55-57-re, aztan osztani a penzt, hogy 100% legyen a sima moral. ha nem ut be senki akkor felmegy magatol kb. 93-94-re. mas megoldas nincs, illetve a sikeres hadi akcio, de ugy 3-4-szer 1mas utan.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:39. |