![]() |
Quote:
|
Igen, ez igaz, valószínűleg kombináltan fog majd menni a kezdeti időkben, aztán addigra tesztelődik a harc is, hátha kellemesen csalódom. :o
|
Nem tudom kivitelezhető-e, és van-e hozzá kedved, de megpróbálhatnál szervezni itt egy másik Magus játékot. Több jelentkező maradt ki (négyen biztosan), aki az én mesémbe már nem fért bele. Belőlük egy kisebb csapatot össze lehetne állítani. Persze ez csak egy kósza ötlet.
|
Massza :) A törpék annyira kemények, hogy előbb a fagyit is leagyalják harci kalapáccsal és utánna kardélrehányós megevés. :) A múltkor is gyütt valami zizi fazon és dumált valami idétlen nyelven amitől kissé libabőrös lett a törpém karja, (aszonta, hogy ő valami ős-vak-ír vagy mi és az anyanyelvén dumál) de megnéztem a nyelvét, és szerintem nem az anyjáé volt, mert ijjen randa fickót anya nem szül. Aztán kissé kínos volt, mert nem tudtam visszarakni a nyelvét a szájába. (na jóóó... nagyon az álkapcsát se találtam meg, pedig csak egy pofont kapott :D
Chris :) Ha gondok lesznek a harcnál, majd eccerüsítek :) fej leszeg ROHAAAAM!! |
Z :D :D :D
Látom elemedben vagy... :D :D :D |
Chris :) Áááá... dehogy. Csak annyi marhaságos meló van, hogy szokás szerint a hüjeség páncélját vettem magamra (naggyonlaza! + 352xk10 VÉ, -5 MGT (segíti a mozgást, nem akadályoz) ráadásul érintésre fertőz. :D
|
Chris:
Még szoknom kell eme műfajt sajátosságait, majd ha átlátok mindent rendesen és fejemben is helyükre kerülnek a részletek, szívesen vállalok mesélést. Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Háát nemtom. Szakálas nő vagy vakar mejik a randább. De aszt képzeljétek el mijjen lenne akkor egy szakálas aquir nő! (sztem mindkét hold leesne az égről:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:52. |