![]() |
Eltűntetek mint szürke szamár a ködben :) Szóval legutóbb láttam film Senki földje sztem marha jó :) és Az Ostromállapot is jó :) Remélem még nem írta senki!
|
Nálam a Keresztapa a favorit. Meg a Gyalog-Galopp. Az eddig felsorolt raklapnyi film közül a jó részét sajna nem láttam:(
|
megint befulladt a topic :D úgy hogy eszembe jutattok pár jó filmet :) hmmm...
Áhhh Szigóruan piszkos ügye 1,2,3 :) Tutibalhé, Olasz meló és ami nagyon jó még az a Leszámolás felsőfokon :D |
Főleg a thrillert, horrort szeretem, de jöhet más is...:)
Gothika, Odaát (pénteken este lesz a TV-ben), Gyűrűk Ura, A Kör, A gonosz halott(ez a film futott "Az erdő szelleme" címen is) I, II. (klasszikusnak számít :)) |
Tegnap szereztem meg a Kántor 4.-ik részét :) nagyon jó volt :) Valamint tegnap megvettem a Sobrit :) Azt hiszem aki tudja ki volt Sobri Jóska annak nem kell részleteznem hogy ezt a filmet meg kell néznie bizony nagyon jó :)
|
Nehany alapfilmet leirnek :)
Ezeket mostansag ajanlottak nekem, megneztem oket, es tenyleg eleg jok, tehat inkabb felnottebb korosztalynak valok :) Amadeus, Csokoládé, Egy csodálatos elme, A lét elviselhetetlen könnyűsége (utobbit erdemes elolvasni regenyben is...Kundera nagyon alkotott) |
Quote:
|
A nagy mentőakció nagyon jó film!!!!!!!!
A nagy mentőakció The Great Raid amerikai film 2005 háborús, dráma, akció Tombol a második világháború. A Hatodik Vadászzászlóaljnak, a sereg egyik legelitebb egységének a lehetetlennel kell megbirkóznia: harminc mérfölddel az ellenséges vonalak mögé kell kerülnie és kiszabadítania 500 amerikai hadifoglyot. Persze a fiúk még nem tudják, de a Henry Mucci ezredes (Benjamin Bratt – Traffic, A vörös bolygó, A pusztító) parancsnoksága alatt szolgáló Vadászoknak nem a lehetetlennel, de az elképzelhetetlennel kell szembenéznie! |
Quote:
Tarantino megint nagyot alkotott! :) :) :) |
Quote:
Fűrész (Saw) - 2része van Eszem ágában sem volt eddig megnézni, mert idióta címe van :D de addig nyösztettek a nelégybarom szöveggel, hogy most itt pihen előttem mind a kettő és az éjjszaka meg fogom nézni :) Akik ajánlották igen csak erős kritikusok ezért bátran merem én is ajánlani :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:56. |