Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

Remedy 06-08-2008 10:11

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 179409)
Lehet, hogy igazatok van, csak ha ez így van, akkor meg a támadó szívhatja meg csúnyán: ügyesen beszámítja a szabis szövi bónuszát, aztán a szabis szövi belép, és segítséget küld. Itt valami nem gömbölyü.

Hogy kuldhetne mar? Mire eszreveszik, mar 1 koros a sereged, nem? :)

Dus 06-08-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 179409)
Lehet, hogy igazatok van, csak ha ez így van, akkor meg a támadó szívhatja meg csúnyán: ügyesen beszámítja a szabis szövi bónuszát, aztán a szabis szövi belép, és segítséget küld. Itt valami nem gömbölyü.

Indísd kv előtt 3 mp-vel a sereget és nem tud belépni és segítséget küleni :)

Betelgeuse 06-08-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179410)
Hogy kuldhetne mar? Mire eszreveszik, mar 1 koros a sereged, nem? :)

Ki mondta hogy 2 körös a támadás?:)

Dus 06-08-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 179412)

Ha nem két körös akkor meg bele kell számolnia, hogy esetleg hív be segítséget...

Remedy 06-08-2008 10:13

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 179412)

Na itt tok felesleges kotozkodnod, nyilvan ez esetben pontosan tudod, hogy benne van ez a lehetoseg, nem?

nagytomi369 06-08-2008 10:17

Nem arról van itt szó, hogy ki nyer, ki veszít, ki hogyan rontja el a számítást, hanem szerintem elvi hiba az, hogy adott esetben egy megtámadott élvezi a szabibónuszt ÉS mellette a szövihelpet is.

Vagy, ha mégsem így lenne, akkor fordítva: a megtámadott sem a szabibónuszt sem a szövihelpet nem kapja meg.

Vagy-vagy: mindkét esetben bibis a dolog, nem?

Dus 06-08-2008 10:32

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 179416)
Nem arról van itt szó, hogy ki nyer, ki veszít, ki hogyan rontja el a számítást, hanem szerintem elvi hiba az, hogy adott esetben egy megtámadott élvezi a szabibónuszt ÉS mellette a szövihelpet is.

Vagy, ha mégsem így lenne, akkor fordítva: a megtámadott sem a szabibónuszt sem a szövihelpet nem kapja meg.

Vagy-vagy: mindkét esetben bibis a dolog, nem?

Ha a sereg odaérésekor számolódik nem értem miért ne lenne 3. alternatíva :)

Ha meg nem úgy számolódik, akkor számolódjon úgy és meg is van oldva a probléma...

nagytomi369 06-08-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 179423)
Nem olvastam vissza de gondolom a támadás indításakor számolódik ez a védelmi bónusz amit mondtál, ha meg nem, akkor úgy kéne csinálni és a probléma megoldva...

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 179423)
Ha a sereg odaérésekor számolódik nem értem miért ne lenne 3. alternatíva :)

Ha meg nem úgy számolódik, akkor számolódjon úgy és meg is van oldva a probléma...

A lényeg, hogy legalább te tudod, mit is szeretnél :D

Ati 06-09-2008 11:16

A nullás sorszám (admin, moderátor üzenetek) többszáz országnál le volt tiltva, ezért a letiltás egy kicsit finomítva lett: a nullás sorszám nem letiltható mostantól, az eddigi nullás sorszámra vonatkozó tiltások pedig törlésre kerültek.

Dus 06-09-2008 12:30

Ati: nem reagáltál arra, hogy ha letiltassz valakit akkor checkboxokkal be tudd jelölni, hogy melyik másik összeköttött oriddal is letilthasd :)
Gynítom, hogy pl anarchban ez a többszáz orisoknak egy kis kényelmet eredményezne, és azért normálba sem kell minden oriba belépni, ahonnan le akarod tiltani a másikat :)

All times are GMT +1. The time now is 02:14.