![]() |
Quote:
egy ingyen wifit azért el tudtam volna viselni :D |
vmi részletesebb, pl képek? :P
(400. hsz) |
Quote:
Benji, hiányolt téged a társaság. |
Jó reggelt :)
|
Quote:
képeket akarokkkk!!! |
Quote:
igen, ki is voltam akadva hogy nem mehetek :( anyám egyik napról a másikra megváltoztatta a vélemyényét és mondta, hogy nem mehetek el, hanem mamámnál kell aldunom, és ott is kell maradnom. pedig már egy héttel előtte megígérte, hogy elenged :( |
Quote:
El kell mondjam azt,hogy bár Kutyulival nem sokat tudtam beszélni,nagyon jól éreztem magam az egész este folyamán mind akkor,mikor hódról esett szó,mind akkor,mikor másról. Nagyon sajnálom,hogy Bubba,Belas és Benji (3B :D) nem jöttek el,de az estét lezáró séta hazafelé úgy érzem méltó megkoronázása volt az egész napnak. Köszönöm mindenkinek a részvételt és mégegyszer örülök,hogy megismertem az új arcokat is :) |
Jók lettek a képek Ts!:)
Örültem mindenkinek és sajnálom,hogy páran mégse jöttek el… Én és Kutyuleeeeee kezdtük meg a talit,aztán kinyírtunk pár sört és jöttek a fiatal alkoholisták is:p Ettünk pizzát és volt nagy csocsózás is! A lényeg,hogy jó volt és aki nem jött azt felírtam egy cetlire:D Ja és most látom,hogy oltári nagy hasam van már:( Nem is tudom mi tévő legyek:eek::D |
király volt a tali jó racok voltak...hiányoltunk pár embert...de magukra vessenek...mert kimaradtak az év bulijáról:D
nekem tetszett és ha lesz következőleg akkor arra is megyek...csak hogy hangulat legyen:cool: |
Quote:
de majd remélem egy másik talin megismerhetek mindenkit! :p |
All times are GMT +1. The time now is 14:30. |