![]() |
Quote:
Akkor nem szóltam :p |
Quote:
Te elhasználnál 1aranyat is abban a csoportban a segélyből? Mert én aztán biztos nem :D Tehát semmiféle többlet előnyöm nem lenne ellenük, mint amennyi eddig is megvan! |
Én nem feltétlenül azt mondom, h ne maradjon meg belőle!
Én Gee ötletével tudok egyedül egyetérteni, h egy része maradjon személyiség számhoz szabva és ahhoz ne lehessen nyúlni 5. szinten! Ha úgyse kell nektek 5. szintre, akkor mi ezzel a gond? Hogy nem hozhatod le az összeset, az igaz, de egy fordult ori rengeteg módszert ismerhet arra, h megszedje magát szvsz...... Mindenki azt mondja, h nem használná direkt tartalékolásra, csak ha pénzt oszt az jó dolog, h marad belőle, biztos, h milliárdokkal lenne tele az az ország? |
Nehezen szántam rá magam,hogy újra írjak ide....
Látom most jelenleg csak a leforduláskori, hozott lé megy.... Hát fúlon semmiképp....(100 milla max) Még ha mondjátok úgyse használná... De pocsékba menne az amit kapna... Mert ugyi ha fúlon volna és osztogatna, a vip léről nem is beszélve. Hát elveszik a haszon mert nincs hová kapnia:-)) |
Quote:
|
Quote:
Aki meg lefordult és mégis használnia kellene egy kezdővel szemben, az nem érdemelte meg, hogy lefordulhasson! |
olyan megoldás nem lehetne, h 10:1 arány, de forduláskor nem az egész ugrik, hanem vihetném magammal az 1ezreléket??
|
Ezt a témát előreveszem. Nézzük, hogy lenne-e értelme fontolóra venni. Az eddigiek alapján akár megvalósításra is kerülhet megfelelő igény esetén.
|
Részemről igény jelezve :)
|
Igény biztos van.
Szvsz az arányokról (és a 2-3-4 fő csapásról) kellene szavazni... |
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |