![]() |
Gárdi 15-szörös szorzós ötletét én is támogatom:)
remélem be is lessz minél elöbb vezetve:D |
Ati!
A normálban melyik csoportban lenne a 15X-ös szorzónak jelentősége perpillanat? Lehetséges, hogy nem minden szinten ugyanaz a szorzó lesz? Ricsi |
Nekem spec Gárdi 15x szorzósa és a felléphatár felettiek be nem számítása is tetszik. Mindkét verzió jelentősen megnöveli a fordulási esélyt.
|
Quote:
|
továbbra is támogatom a 15* szorzós ötletet.
Ákos, sajnos nem sokan szólnak hozzá itt a külsőn az anarchot érintő kérdésekhez. fixen 5-6 ember van, és ennyi. :) |
Quote:
:D:D:D persze ez a javaslat nem tud úgy hatni, hogy ne mindenkinek legyen jó. nem lehet belekötni, általános gyengítés mindenkinek. esetleg az köthet bele, aki eddig rohadt nehezen szerezte meg a személyiségekeket, de azoknak is jó a javaslat, mert most még tovább tudnak forogni. |
Sziasztok!
Még egy kérdés jutott az eszembe, bár lehet hogy csak nekem nem nyilvánvaló. A fedezés is vátozik ezzel a módosítással? Vagy az az eredeti top 4. illetve elfnél 10% marad? |
Quote:
|
igazából kevesett játszom anarchban, de követtem a témát, és felmerült 1 kérdés bennem.
aki a max heki 15xét átlépi ,annak hogy számit ez? D-ben 36k heki felett mindenki top1 lesz, vagy mi? mert ha egyszer vki anarchban eléri a kék 9-est akkor már gond lehet ez. |
Quote:
miért lesz ebből gond? ui.: min 2-3 év, mire anarchban vkinek kék 9ese lesz :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:55. |