Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Tsobi 04-20-2008 23:14

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170787)
"Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2007-09-19 16:05:18 ***baba*** (#228471) elfoglalt 145 hektárt Cyby_Birodalma (#338863) országától."

Ez is teljesen szabályosan történt ugye ejnye ejnye

Legjobb védekezés :p

Grabi 04-20-2008 23:14

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 170786)
Nem szapulok, így kell csinálni! Egyetértek én is. Ha meg lehet csinálni, hogy JKSZ-el orikat feltolva termeljen az ember akkor miért ne tennék meg!? ;)
Én nem tettem meg ezt, mert nem akartam anarchot kockáztatni a JKSZ-el. Más megtette kék szám nélküli orikkal amiket nem sajnált. Ennyi. Jó éjt! :)

én nem tudom mit csinált a pannon, de azt viszont tudom, hogy ezt a receptet jksz-el csak lerövidíteni lehet, de a sikerhez nem szükségesek. csak legfeljebb több idő kell hozzá.

álmodj szépeket te is, én is csicsijja :)

Serg 04-20-2008 23:17

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 170789)
Legjobb védekezés :p

Mutassatok ilyet amit az én orim követett el akkor védekezés,de egyébként ha nem tudtok mutatni akkor talán nem kéne a napra menni annak akinek vaj van a fején

Arwyl szelleme 04-20-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170785)
Arwyl válaszoltam arra amit nekem írtál,de még arra is rávílágíthatnál hogy mit művelnek a Pannonföldések az X csoportban,de semmi mellé dumálás csak a tényeket!Hozzá teszem hogy a W ben is sorolhatod kire gondoltál,de szintén tényekkel légyszi légvárakra nem vagyok vevő!

Nem vagyok X-ben, ahogy írtam is, csak hallomásból tudok dolgokat onnan.
5/U-ban sem voltam amikor Ákos kezdte kifelé tolni a topot így azt is csak hallomásból és pontlistákból láttam, hogy mennek felfelé az orik. Egyedül 5/W-ből tudtam volna neked gömbökkel, éplistákkal, éppen ütő sereg számmal, teljes krónikával bizonyítani a "földcseréket", ha lementettem volna. De pont neked nem kell bizonyítani hogy mi ment ott. ;) Atinak kellett volna, de hát ott a jól kidolgozott válasz: "hónapok óta ott voltak az üres orik, miért nem te ütötted le őket" Hát igen... miért is? mert 0 hekit hoztam volna? vagy mert 800-1000 hekis oriból nem küldök ki 40 körre sereget, amikor húzzák felfelé alám a tf orikat? Lehet ezért...

Tsobi 04-20-2008 23:21

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170791)
Mutassatok ilyet amit az én orim követett el akkor védekezés,de egyébként ha nem tudtok mutatni akkor talán nem kéne a napra menni annak akinek vaj van a fején

Megmondom őszintén Serg,hogy én Téged nem láttalak csalni még soha életemben.Rólad csak meséltek :p

Akit láttam,látok és látni is fogok gyors csopiban csalni hasonló szálon mozog,mint Te.(SZERK: ha már Arwyl kimondta,Ákosról van szó) Nem szeretnék a kapott infókból egyelőre téves következtetéseket levonni.

Serg 04-20-2008 23:22

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 170792)
Nem vagyok X-ben, ahogy írtam is, csak hallomásból tudok dolgokat onnan.
5/U-ban sem voltam amikor Ákos kezdte kifelé tolni a topot így azt is csak hallomásból és pontlistákból láttam, hogy mennek felfelé az orik. Egyedül 5/W-ből tudtam volna neked gömbökkel, éplistákkal, éppen ütő sereg számmal, teljes krónikával bizonyítani a "földcseréket", ha lementettem volna. De pont neked nem kell bizonyítani hogy mi ment ott. ;) Atinak kellett volna, de hát ott a jól kidolgozott válasz: "hónapok óta ott voltak az üres orik, miért nem te ütötted le őket" Hát igen... miért is? mert 0 hekit hoztam volna? vagy mert 800-1000 hekis oriból nem küldök ki 40 körre sereget, amikor húzzák felfelé alám a tf orikat? Lehet ezért...

Vazze nem hiszem el hogy értetlenkedsz én legalább egy éve (de lehet kettő)nem jártam a W ben tehát a karácsonyi földleadásokban se vettem részt se az X ben se a W ben ettől jobban se leírni se ki plakátolni nem tudom!

Serg 04-20-2008 23:27

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 170793)
Megmondom őszintén Serg,hogy én Téged nem láttalak csalni még soha életemben.Rólad csak meséltek :p

Akit láttam,látok és látni is fogok gyors csopiban csalni hasonló szálon mozog,mint Te.(SZERK: ha már Arwyl kimondta,Ákosról van szó) Nem szeretnék a kapott infókból egyelőre téves következtetéseket levonni.

Ez azért érdekes mert Ákos nem játszik ha jól tudom legalább egy-két hónapja a klánba is csak hetente néz be:(
Más most a szerelem nem a hód...

Tsobi 04-20-2008 23:29

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 170780)
Ahogy sasolom épp mindenhol levereti magát,szóval hamarosan újabb roham várható :)

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170795)
Ez azért érdekes mert Ákos nem játszik ha jól tudom legalább egy-két hónapja a klánba is csak hetente néz be:(
Más most a szerelem nem a hód...

Okés :)
Bár megvan a saját kis paranoid elméletem a dolgokról :)

Arwyl szelleme 04-20-2008 23:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170791)

De kár hogy nem mentem az ilyen dolgokat. Lehet Wandot kéne megkérdezni, mert ő nagyon tudja, hogy mikor ütötted be Suzyt anno, majd vissza. Kár hogy saját klántársam ellen kell "tanúskodni". Persze ezzel a hekifeltolással én is jól jártam mert mentem felfelé én is. :)

Ha jól emléxem akkor próbáltuk leverni Ákos multis orijait, és megmondtam Cybynek, ha kell őt is beverem hogy közelebb férjek azokhoz az orikhoz.

Arwyl szelleme 04-20-2008 23:32

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 170794)
Vazze nem hiszem el hogy értetlenkedsz én legalább egy éve (de lehet kettő)nem jártam a W ben tehát a karácsonyi földleadásokban se vettem részt se az X ben se a W ben ettől jobban se leírni se ki plakátolni nem tudom!

Én se montam, hogy TE, "pannonföldés kötődésű".

All times are GMT +1. The time now is 01:49.