![]() |
Quote:
|
Quote:
Nagyon lemaradtam a filmnézéssel, mert állandóan sorozatokat nézek mostanában:D |
a Wanted-et ajánlja valakI? mert szerintem jó lehet...
|
Quote:
|
Quote:
Pl.: Hádész faktor Az amcsik kifejlesztenek, egy az ebolához hasonló vírust. De a kísérleteket abbahagyják... a szer azonban rossz kezekbe kerül... Néhány amerikai katona fogságba kerül Afganisztánban, és őket beoltják ezzel, hogy hazatérve fertőzzenek, majd megjelennek afgán önkéntesek is, akik saját testükben hordozva a vírust, vállalják az élő vegyifegyver szerepét. Hogy végül is ki a hunyó a történetben, azt kusza szálak szövevényén keresztül természetesen a legvégére kiderül... |
Michael Clayton
Csakis George Clooney miatt.... ügyvédes, az igazságon átgázolós, végül a szemét multit leleplező átlagos film, semmi extrával.... |
Hulk a bíróságon:
1989-ben készült a film és összemosták a Daredevil storival is. A város banditavezére csináltat egy gyémánt rablást. Két embere a metroba menekül menekül és elkezd inzultálni egy nőt. Hulk nem akar segíta, mert ha dühbe jön baj lesz, de végül segít. Hulk-á változik és szanaszét veri a két támadót, majd elmenekül. Letartóztatják, majd a nő - mivel megfenyegették- ellene vall. Kap egy vak ügyvédet- aki esténként Daredevil- és kikaparják együtt a gesztenyét. |
Na tegnap megvolt a Hancock. A trailerek nagyon ütősek voltak, az bittos, de a film kicsit gyengére sikeredett...sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Egyébként egyszer érdemes megnézni. Már csak emiatt az anti-szuperhős miatt is :)
Azelőtt a Karib-tenger kalózai trilógia volt. Sztem nem sok embernek kell bemutatnom...főleg, ha egy jó vígjátékra vágyik az ember :) |
Kung-fu panda:
Teljesen alkalmatlan vagyok valamijen poszt betöltáésére, így egyértelműúen én leszek a kiválasztott. a mester utál, de végül mégsem. Jön az ellen akit a legjobb 5 sem képes legyőzni, pedig egész életükben ezt csinálták, de nekem igen aki kb nem régóta. |
azért ne tessék ennyire leegyszerűsíteni...a rajzfilmnek van egy bája amit az aranyos pocakos, humoros maci ad. laza másfélórás kikapcsolódás, egyet megér.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |