Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Tsobi 06-27-2008 11:10

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 181662)
Csodás álmok jönnek
.

Nagyszerű film,én is tudom ajánlani mindenkinek!!!

J.Ati 06-27-2008 12:31

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 182062)
Charlie Wilson háborúja

Ez is megvan nekem,de még sajna nem néztem meg.
Nagyon lemaradtam a filmnézéssel, mert állandóan sorozatokat nézek mostanában:D

dugó 06-29-2008 13:45

a Wanted-et ajánlja valakI? mert szerintem jó lehet...

Tsobi 06-29-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 182250)
a Wanted-et ajánlja valakI? mert szerintem jó lehet...

Akkor ajánld!

Dr Rozi rendel 06-30-2008 07:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 182093)
Ez is megvan nekem,de még sajna nem néztem meg.
Nagyon lemaradtam a filmnézéssel, mert állandóan sorozatokat nézek mostanában:D

Én mostanában a sorozatokkal vagyok így! :) Inkább megnézek egy jó(naktűnő) filmet! :D
Pl.:
Hádész faktor

Az amcsik kifejlesztenek, egy az ebolához hasonló vírust. De a kísérleteket abbahagyják... a szer azonban rossz kezekbe kerül...
Néhány amerikai katona fogságba kerül Afganisztánban, és őket beoltják ezzel, hogy hazatérve fertőzzenek, majd megjelennek afgán önkéntesek is, akik saját testükben hordozva a vírust, vállalják az élő vegyifegyver szerepét.
Hogy végül is ki a hunyó a történetben, azt kusza szálak szövevényén keresztül természetesen a legvégére kiderül...

Dr Rozi rendel 07-01-2008 11:53

Michael Clayton

Csakis George Clooney miatt.... ügyvédes, az igazságon átgázolós, végül a szemét multit leleplező átlagos film, semmi extrával....

Pepa 07-03-2008 19:35

Hulk a bíróságon:
1989-ben készült a film és összemosták a Daredevil storival is. A város banditavezére csináltat egy gyémánt rablást. Két embere a metroba menekül menekül és elkezd inzultálni egy nőt. Hulk nem akar segíta, mert ha dühbe jön baj lesz, de végül segít. Hulk-á változik és szanaszét veri a két támadót, majd elmenekül. Letartóztatják, majd a nő - mivel megfenyegették- ellene vall. Kap egy vak ügyvédet- aki esténként Daredevil- és kikaparják együtt a gesztenyét.

Phoenix 07-05-2008 18:26

Na tegnap megvolt a Hancock. A trailerek nagyon ütősek voltak, az bittos, de a film kicsit gyengére sikeredett...sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Egyébként egyszer érdemes megnézni. Már csak emiatt az anti-szuperhős miatt is :)

Azelőtt a Karib-tenger kalózai trilógia volt. Sztem nem sok embernek kell bemutatnom...főleg, ha egy jó vígjátékra vágyik az ember :)

Pepa 07-11-2008 20:36

Kung-fu panda:

Teljesen alkalmatlan vagyok valamijen poszt betöltáésére, így egyértelműúen én leszek a kiválasztott. a mester utál, de végül mégsem. Jön az ellen akit a legjobb 5 sem képes legyőzni, pedig egész életükben ezt csinálták, de nekem igen aki kb nem régóta.

Grabi 07-12-2008 02:33

azért ne tessék ennyire leegyszerűsíteni...a rajzfilmnek van egy bája amit az aranyos pocakos, humoros maci ad. laza másfélórás kikapcsolódás, egyet megér.

All times are GMT +1. The time now is 00:51.