![]() |
Quote:
Jó legyen!Egy kikötéssel benne vagyok ebben az egészben.Valaki írta hogy legyen egy bizonyos idő 2-4k kör amíg a nagyklánból kivált orik alkotta kisebb klán nem bomolhat fel és mehet újra vissza a régibe.Eben az esetben a némi pénzzel rendelkező klánok(Pl.: Óvoda) sikerrel vehetik fel a versenyt. |
Quote:
|
én a javaslatot alapvetően jónak tartom (2k kör-1%)
de eközben megértem a célpontok berzenkedését is, tény, hogy egy nagy klánból kiválló hadi, jobban ki lehet gyúrva mint egy termelőkkel is rendelkező klán. és igen, ez az itteni élet, az erősebb beveri a gyengét, de azért adjunk esélyt a kicsiknek is. mint írtam az alap javaslat szerintem jó, csak picit nehezítsük (vagy még inkább egyenlítsük ki) az esélyeket: 1. ugyanabba a klánba való ki-be lépésre ne járjon kedvezmény (elkerülve, hogy a termelőket léptesék ki-be egy ütésért) 2. a kilépő ország ha használni akarja a lehetőséget előx jelezze, hogy kilép és a tényleges kilépés csak 24 körrel később történjen meg (1 nap talán mindenkinek elég lehet töprengeni, hogy hová lép, kit üthet, és még fel is készülhet) 3. a kilépés után 1 héten belül köteles klánba lépni, ha mégsem akkor az eredeti földleadás mértéke érvényesüljön (ha ütni megy akkor üssön, ne hónapokig kelljen éjszakázni miatta) 4. az új klánbalépése után 1 hétig ne léphessen ki, (ha már úgy dönt lejjebb csatározik, akkor ne csak egy ütés erejéig maradjon, hanem ismerje meg a környéket, és a környék is "jácchasson" vele ;) ) szerintem ennyivel kb igazságossá lehet tenni a dolgot, így nem csak nyerhet, de veszíthet is. |
Quote:
Wand módosításaival szintén kiegyenlítettebb a javaslat! |
Quote:
Nem Synk, itt csak te vagy vicces. Mert tény hogy nekem jó lenne most ez a változtatás, de másoknak is, te csupán azért nem támogatod mert igy attol félsz hogy előbb válsz célpontá. |
Quote:
Ha nem lenne ez a szabály, akkor lehetne a régi rendszer, miszerint mindenki tud ütni mindenkit. Vagy lehetne az hogy csak azonos méretü országokkal rendelkező klánok tudnának csatázni, de ha ide jutnánk, akkor akár a klánrendszert is be lehetne szüntetni. |
Quote:
És a gyakori klánváltás miatt lett bevezetve, hogy földet kelljen leadni. Az 1/A nagyon jó irányba haladt klános harcászat terén, talán nem kellene visszafordulni a kezdetekhez, ami el lett vetve mert nem volt jó. |
Quote:
Quote:
Az 1A összes földterülete fokozatosan csökken. Én most 220 orit látok és ebből azt látom, hogy tényleg csökken. A Big Gun tényleg 4 orit vitt fel, de többségében nem fedezéssel, hanem másoktól vették el. Ettől a csoport összes földterülete nem növekedett. Akik kiszorultak a topból, azok az összes földterületet egyértelműen csökkentették. Ha az összes földterület csökken, a legelsők földterülete pedig nem változik, akkor az átlag földterülete csökken, az elsők távolsága az átlagtól növekedik. Quote:
|
Quote:
A csoport földterülete úgy tudna nőni, ha lehetne fedezni, lévén az hoz játéba új földet. Egyébként most egy jó darabig még csökkenni fog, és csakugyan félő, hogy változtatás nélkül is nőni fog a leszakadás a tophoz képest. Mielőtt bárki félremagyarázná nem olcsó fedezésért lobbizok, csak a véleményem írtam le. |
Quote:
Csak arra nem emléxem h mire volt ez jó? Nem értem mért volt baj ha két 2 körre lévő klán gyepálta egymást és az egyikben volt 2x akkora ori??? :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 11:26. |