![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok lenne még egy pár kérdésem az 1A-val kapcsolatban.
Mekkora az a tartalék amivel már érdemes fellépni az 1a-ba? Mekkora hátrányai vannak annak ha a játékos Óriás? Vagy célszerűbb a Gnómot választani? Vagy mekkora aktív játék szükséges ahoz, hogy az játékos inkább támadó legyen mint védekező? Most hirtelen ennyi. Köszönöm a válaszokat. |
Quote:
Jo klannal akar 0 tartalek is eleg. Amugy meg hatar a csillagos eg... De A-ban is lehet kicsit penzt gyujteni :) Orias van olyan jo mint a gnom, szerintem, bar a tobbseg a gnomra szavaz. En mondjuk az orkra, de ez szemelyes hitvallasom... :) Az aktiv ido szinten fugg a klantol, ok sok terhet le tudnak venni a valladrol. Persze minel tobb az idod, annal jobb. :) |
Quote:
:D |
Quote:
Ha be tudsz állni egy jó kjlánba akkor a pénz nem számít. Bármennyivel is lépsz fel előbb, vagy útobb úgy is elfogy és neki kell állni termelni. |
Sziasztok!
Köszönöm mindenki válaszát, és egy kicsivel közelebb kerültem ahoz hogy tudjam mit akarok. Azért is vagyok bizonytalan mert őrült nagy tartalékaim azok nincsennek. Óriás Hadi-vari vagyok még most. Mf és senki nem vár az 1a-ban.:( Ezért a bizonytalanság. Mert ha egyedül vagyok akkor lehet hogy jobban járok ha elfre váltok,de az nagy építkezésbe kerülne. Persze pénz nélkül?!? Vagy maradjak Óriás csökkentsek a templomokon hadisodjak el jobban és lépjek? |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok.
Tanyfree orinál, hogy kell beállitani a ht.-t mert a szövimmet akarjuk feltolni de vándorolnak el az emberei. Bent marad 100-200gabonája és akkor már a ht. nem veszi ki a gabonát. Most 50raktárja van ha 0 lenne akkor a ht. tudná etetni az oriját? |
All times are GMT +1. The time now is 10:00. |