Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

-Fegya- 11-21-2007 16:25

A minimum földet támogatom. Nem hiszem, hogy szét kéne választani, hogy fellépési szint fölött van-e, vagy sem. Fellépési szint alatt nem igazán lehet erre ráfázni, akkor meg miért ne legyen egységes?

Gyula 11-21-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 136778)
A minimum földet támogatom. Nem hiszem, hogy szét kéne választani, hogy fellépési szint fölött van-e, vagy sem. Fellépési szint alatt nem igazán lehet erre ráfázni, akkor meg miért ne legyen egységes?

Mert felesleges, irtam feljebb,valakinek van egy roszabb napja, kap egy sorozat ütést és emiatt nem tud lépni x ideig, aki fel akar lépni, és nincs meg a szintlépési maximuma, az nem fogja leveretni magát szánt szándékkal, ezért szerintem a minima föld a max heki alatt csak egy kényelmetlenséget okozó tényező lenne.

-Fegya- 11-21-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 136780)
Mert felesleges, irtam feljebb,valakinek van egy roszabb napja, kap egy sorozat ütést és emiatt nem tud lépni x ideig, aki fel akar lépni, és nincs meg a szintlépési maximuma, az nem fogja leveretni magát szánt szándékkal, ezért szerintem a minima föld a max heki alatt csak egy kényelmetlenséget okozó tényező lenne.

Gyula, leüttetem magam éppen a fellépési határ alá, ott már nincs minimumföld és símán fellépek.
Gondolom, nem ezt akarod...

Gyula 11-21-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 136799)
Gyula, leüttetem magam éppen a fellépési határ alá, ott már nincs minimumföld és símán fellépek.
Gondolom, nem ezt akarod...

szerintem megoldható az hogy ha valaki oylan magasra megy hogy van neki minima föld akkor az szintlépésig ne is kapcsolódjon ki.

Synkel 11-21-2007 18:24

Szerintem a minimum föld az minimum föld, független attól, hogy ki mennyire topos.

Paliking 11-23-2007 10:39

1 . ne legyen maximum föld
2. legyen mindenhol minimum föld a mostani A-s, B-s verziónak megfelelően, függetlenül attól, hogy fellépési határ felett van-e az ori
3. a 2-es alapján a földleadás jlentősen visszaszorítható
4. 2/B-ben 2k top kör után romoljon a morál, és én javaslom a termelés lineáris csökkenését 4k körtől 7k körig, 7k körnél szűnjön meg minden termelés, ne fejlődjön tovább az ország, és kezdjen el körönként 1 hekit veszíteni.

Cyby_ 11-23-2007 15:39

Mninmum fold támogatva,és 4k topkörtöl elkezdhet csökkeni az ori 1hekivel/kör

Betelgeuse 11-23-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 137227)
Mninmum fold támogatva,és 4k topkörtöl elkezdhet csökkeni az ori 1hekivel/kör

a hekicsökkenés egy baromság... értelme sincs és mit csinálsz ha a következő szinten van országod és nem tudsz lépni?

Ati 11-23-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137230)
a hekicsökkenés egy baromság... értelme sincs és mit csinálsz ha a következő szinten van országod és nem tudsz lépni?

Sietsz vele. Nagyon. :) Ettől függetlenül a hektárVESZTÉS az kilőve, de az erősöfő épületrombolás az bekerül(t).

Andrew 11-23-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137230)

kérdés az, hogy mit csináltál az elmúlt 4k körben? :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 11:58.