Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Ati 04-10-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Toto
A képzésből beérkező el nem férő katonák elhagyják a sereget, míg ha piacról tér vissza, vagy piacról veszel, azt kirakja a helytartó. Hogy miért, az passz...

erre csak annyit tudok mondani, hogy:

SÚGÓ!!!

Steve 04-10-2006 14:04

Szal kábé ilyen érzés lehet amiko valamit 990edszerre kell elmagyaráznod?:D
Úgy irígyellek:D

Mondjuk inkább fogalmazzunk így: olvasd el a játék szabályait:cool:

Milán™ 04-10-2006 14:13

Az a kérdéesm lenne hogy A-ban a szövetség felmérés varázslat miktől függ hogy sikerül-e?

Milán™ 04-10-2006 15:56

na mostmár kiderítettem:)

Toto 04-10-2006 18:02

Quote:

Originally Posted by Ati
erre csak annyit tudok mondani, hogy:

SÚGÓ!!!

kössz :D:D

-Fegya- 04-10-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Toto
A képzésből beérkező el nem férő katonák elhagyják a sereget, míg ha piacról tér vissza, vagy piacról veszel, azt kirakja a helytartó. Hogy miért, az passz...

Toto, A helytartó frissítés előtt és frissítés után dolgozik. Te általában körváltás közben is el tudod adni a beérkező katonákat, a helytartó viszont nem.
Ha érkezik síma katonád, ami nem fér el, akkor a helytartó elad síma katonákat, ha vannak, de síma katona kedvéért nagyon helyesen és logikusan nem ad el képzettebb katonákat (íjászokat, lovasokat, eliteket) a beérkező síma katonák kedvéért.

Toto 04-10-2006 20:50

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Toto, A helytartó frissítés előtt és frissítés után dolgozik. Te általában körváltás közben is el tudod adni a beérkező katonákat, a helytartó viszont nem.
Ha érkezik síma katonád, ami nem fér el, akkor a helytartó elad síma katonákat, ha vannak, de síma katona kedvéért nagyon helyesen és logikusan nem ad el képzettebb katonákat (íjászokat, lovasokat, eliteket) a beérkező síma katonák kedvéért.

no jólvan, benéztem egy tekercskopásos lefokozást :)
csodálkoztam is, hogy az enyém ilyen egyedi helytartó :D
egyébként nekem nem volt panaszom a helytartóra

szinisa 04-14-2006 21:39

Egy rövid kérdés: az elfeknél a közhangulat most 75%-hoz vagy 85%-hoz tart? Tudom: sugó, stb, stb, de:

MOrál sugó: „A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson, az általad indított alvilági és mágikus akciók hatásain, a pénzosztáson, valamint ellelfeleid morálcsökkentő (pl. földrengés varázslat) akcióin kívül a következő tényezők befolyásolják a közhangulatot…”

Fajok sugó /elf: „a katonai morál (csak a katonai morál!) 75% helyett 85%-hoz közelít.”

Aki tudja a frankót pls help! Köszi

vonos82 04-14-2006 21:45

Már a kérdést sem értem...
:D

vonos82 04-14-2006 21:50

SZVSZ meg is válaszoltad, 85-höz húz.

All times are GMT +1. The time now is 03:47.