![]() |
Quote:
SÚGÓ!!! |
Szal kábé ilyen érzés lehet amiko valamit 990edszerre kell elmagyaráznod?:D
Úgy irígyellek:D Mondjuk inkább fogalmazzunk így: olvasd el a játék szabályait:cool: |
Az a kérdéesm lenne hogy A-ban a szövetség felmérés varázslat miktől függ hogy sikerül-e?
|
na mostmár kiderítettem:)
|
Quote:
|
Quote:
Ha érkezik síma katonád, ami nem fér el, akkor a helytartó elad síma katonákat, ha vannak, de síma katona kedvéért nagyon helyesen és logikusan nem ad el képzettebb katonákat (íjászokat, lovasokat, eliteket) a beérkező síma katonák kedvéért. |
Quote:
csodálkoztam is, hogy az enyém ilyen egyedi helytartó :D egyébként nekem nem volt panaszom a helytartóra |
Egy rövid kérdés: az elfeknél a közhangulat most 75%-hoz vagy 85%-hoz tart? Tudom: sugó, stb, stb, de:
MOrál sugó: „A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson, az általad indított alvilági és mágikus akciók hatásain, a pénzosztáson, valamint ellelfeleid morálcsökkentő (pl. földrengés varázslat) akcióin kívül a következő tényezők befolyásolják a közhangulatot…” Fajok sugó /elf: „a katonai morál (csak a katonai morál!) 75% helyett 85%-hoz közelít.” Aki tudja a frankót pls help! Köszi |
Már a kérdést sem értem...
:D |
SZVSZ meg is válaszoltad, 85-höz húz.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:47. |