![]() |
Quote:
|
akkor bocs.
akkor félreértettem, nekem úgy tűnt arról van szó hogy jajj hogy oldjuk meg, jajj ez se jó az se jó...ha megtudjátok oldani, akkor nosza rajta;)
mentségemre szóljon, hogy könnyű összecserélni a "jajj nem tudom megoldani"-t és a "jajj nem így kéne megoldani"-t, hisz mind a kettő, "jajj ez így nem lesz jó"-ként hangzik. |
Quote:
Végleges döntés még nincs ezzel kapcsolatban, hogy ez lesz-e, vagy egyáltalán változik-e bármi is. |
akkor még egy:)
hetente egynél többször én se szeretnék számokat beirogatni.
(ha belegondolok ez kicsit sértő is...olyan mint bevinni az egész várost az örsre, mert tudjuk hogy van közöttük egy tolvaj meg egy adócsaló) |
Quote:
A példád viszont erősen sántít: inkább olyan ez, mintha mindenkinek adóbevallást kéne benyújtania minden évben, csak azért, mert van, aki adócsal. Ööö, ja hogy kell is... :D |
Quote:
|
okés, évente egyszer írunk is be számokat:D
naponta min 5 de inkább többször nézek távolba (normál játékban)...és vagy 10szer belépek, hogy minden rendben van-e... szal inkább ne pokerezzünk, még nem ismertél ki.:) |
Quote:
Szóval nekem se tetszene,ha írogatni kéne számokat. Megszoknám az biztos,ha rálennék kényszerítve,de nem örülnék neki. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom mik a lehetőségek,hogy ezeket az embereket kiszűrjétek ,de jó lenne kiiktatni őket mindenképp egy másik megoldással persze. |
All times are GMT +1. The time now is 03:10. |