![]() |
Quote:
|
Quote:
Miért mondod, hogy nincs hátrányban az új játékos, amikor a támadó piacozhat, a megtámadott meg nem. Ha ez nem hátrány, akkor csatázzunk úgy, hogy Te nem piacozhatsz, én meg igen. |
Szerintem csak az 5-s szinten van szükség kezdeti védelemre.
Ezért azt javaslom, hogy az 5-s szinten ne változzon semmi, az összes többi szinten szűnjön meg a kezdeti védelem és piacozni 2 kör után lehessen. |
Quote:
Nem változtál semmit... |
Kisbér ne nézz már hülyének mindenkit... jelen pillanatba is lila csík nélkül is nagyon jól tudja a környék ha friss "pipi" érkezik....
Nekem még mindig a klánvédelmes megoldás tetszik jobban! Legyen ideje a klánnak felkészülni... |
Quote:
|
Quote:
-morállengetés máskor is megtehetem, csak nem olyan kényelmesen -szétvert ori helyrehozása a szintlépés nem menekülésre való -más fajra átépülés szintlépés előtt is át lehet épülni |
Quote:
2. Miert akarod megmondani, mire valo a szintlepes? Hadd hasznaljam arra, amire akarom. 3. Ismet - at lehet, de nagyon maceras, es rizikos ez is. Miert kellene ezeket a lehetosegeket elvenni a nagy tobbsegtol? Ps.: A topic cime 1/A Kezdeti klanvedelem. :) |
Remy, érveid mind igazak az 1A-ra is. Tehát szerinted az 1A-ban is be kéne vezetni a 72 órás védelmet, hiszen
-kényelmesen tudnánk az 1A-ban morált lengetni -ha szétvernek a 2B-ben, akkor kényelmesen rendbehozhatnánk az országot -kényelmesen átépülhetnénk más fajra Szerintem semmi sem indokolja, hogy más legyen a szabályozás az 1A-ban, mint a 2-4 szinten. Semmi értelme ott eltérést csinálni a szabályozásban, ahol nem szükséges. Ahol lehet, ott egyforma legyen a szabályozás. Ha nem indokolt az eltérés, akkor egységesítsünk. Én inkább úgy egységesítenék, ahogy írtam, mert -meg lehet lenni védelem nélkül az 1a-ban és a 2-4 szinteken is -megoldja a topicindítóban leírt problémát |
Megprobálom felébreszteni ezt a témát is. sztem jó ötlet lenne a kezdeti klánvédelem. A-ban más a játék stilus, mint lejjebb B-ben. egy olyan ori ami megállja lent a helyét, fent egy középszerü, ép hogy nem gyenge orinak számit. főleg ha belevesszük, hogy a seregcsere, ezáltal a védés, vagy visszatámadás esélye is minimális, a piac hiánya miatt. sokan mondják hogy nem kell üresen lépni,de egy íjj/pacis orit is pl simán beversz "büntetlenül", mert nem számitanak rá, és amire beütötted már x körre eltávolodtál. nem tud egyéniben sem visszakisérni, mert nem tud rádfokozni se.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:37. |