Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

szittyah 04-02-2007 15:57

én arra szavaztam, hogy nem kell az ilyennel foglalkozni. indoklás: másban meg kelthet pl. a vörös hadsereg név ellenérzést, mondjuk ha a nagyanyját orosz katonák tették akarata ellenére nagylánnyá...
ilyen alapon mindenki találna vagy 20 nevet,ami nem tetszik neki...
engem ha annyira zavart egy név, inkább lerengettem,mészároltam, vagy loptam,ilyesmi...
az benne van a játék kereteiben,és nem szükséges mindig a "porondmesteri" beavatkozás.ha sokakat bánt egy név,akkor előbb-utóbb leeseik neki,hogy mér' mindenki őt b...tatja.szerencsésebb,ha ezt a társaság egymást közt rendezi le,mintha "fölülről belenyúlnak" ilyen kérdésekbe

LotR 04-02-2007 16:02

sztem attól hogy kicsit meggyepálsz vkit még ott lesz a játékba...
Amúgy sztem egy Gulag nevű ori sem illene ugyanúgy...

Rudi 04-26-2007 11:52

Szerintem nagyon sértő!!!És hogy ilyen ország név egyáltalán felvetődik.Túl sok ember halt meg ott csak a vallása vagy a hova tartozása miatt.Ilyen országnevet akkor sem engednék ha a sivatagban hó esne.

Kutyuleee 04-26-2007 12:05

Quote:

Originally Posted by Rudi (Post 90809)
Szerintem nagyon sértő!!!És hogy ilyen ország név egyáltalán felvetődik.Túl sok ember halt meg ott csak a vallása vagy a hova tartozása miatt.Ilyen országnevet akkor sem engednék ha a sivatagban hó esne.

Örülök a véleményednek de a téma már nem aktuális mert a névváltoztatás elött már törölve lett... bizonyos okokból...

Valezius 04-26-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90814)
Örülök a véleményednek de a téma már nem aktuális mert a névváltoztatás elött már törölve lett... bizonyos okokból...

Ez mindig aktuális marad, ameddig valaki reggelhet ilyen néven orit. ;)

Kutyuleee 04-26-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90816)
Ez mindig aktuális marad, ameddig valaki reggelhet ilyen néven orit. ;)

mostmár azért kiszorják őket, ez is sztem nem azért maradt bent mert nem vették észre, hanem mint Ati is volt vele nem látták benne a rossz szándékot. de lásd az a privát üzenet ami miatt törölve is lett, mindent elmond hogy miért is voltunk ellene...

Valezius 04-26-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90821)
mostmár azért kiszorják őket, ez is sztem nem azért maradt bent mert nem vették észre, hanem mint Ati is volt vele nem látták benne a rossz szándékot. de lásd az a privát üzenet ami miatt törölve is lett, mindent elmond hogy miért is voltunk ellene...

Nem nagyon érdekel, miért voltatok a konkrét ország ellen. :)

itt az a kérdés, hogy ez elfogadható országnév-e, és annak semmi köze ahhoz, hogy milyen ember az ori gazdája.

Ugyanakkor nem foglalok állást a kérdésben, és nem is szavaztam.

Gyula 04-26-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Rudi (Post 90809)

Még jó hogy ezt a dolgot ne te döntöd el :)

laci 04-26-2007 17:51

No, sikerült előásnunk a lerágott csontot? :D

LotR 04-27-2007 11:24

rágjuk tovább:D

Meglep, hogy megvan még ez a topic::eek:

All times are GMT +1. The time now is 21:02.