![]() |
én arra szavaztam, hogy nem kell az ilyennel foglalkozni. indoklás: másban meg kelthet pl. a vörös hadsereg név ellenérzést, mondjuk ha a nagyanyját orosz katonák tették akarata ellenére nagylánnyá...
ilyen alapon mindenki találna vagy 20 nevet,ami nem tetszik neki... engem ha annyira zavart egy név, inkább lerengettem,mészároltam, vagy loptam,ilyesmi... az benne van a játék kereteiben,és nem szükséges mindig a "porondmesteri" beavatkozás.ha sokakat bánt egy név,akkor előbb-utóbb leeseik neki,hogy mér' mindenki őt b...tatja.szerencsésebb,ha ezt a társaság egymást közt rendezi le,mintha "fölülről belenyúlnak" ilyen kérdésekbe |
sztem attól hogy kicsit meggyepálsz vkit még ott lesz a játékba...
Amúgy sztem egy Gulag nevű ori sem illene ugyanúgy... |
Szerintem nagyon sértő!!!És hogy ilyen ország név egyáltalán felvetődik.Túl sok ember halt meg ott csak a vallása vagy a hova tartozása miatt.Ilyen országnevet akkor sem engednék ha a sivatagban hó esne.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
itt az a kérdés, hogy ez elfogadható országnév-e, és annak semmi köze ahhoz, hogy milyen ember az ori gazdája. Ugyanakkor nem foglalok állást a kérdésben, és nem is szavaztam. |
Quote:
|
No, sikerült előásnunk a lerágott csontot? :D
|
rágjuk tovább:D
Meglep, hogy megvan még ez a topic::eek: |
All times are GMT +1. The time now is 21:02. |