Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Búja-Baja-Storyja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1582)

Ati 12-04-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 140067)
hát szombaton rosszul lettem aztán hétfőn elmentem dokihoz és most mehetek kardiológiára mer magas a vérnyomásom :(

Engem ezzel áltsuliban "kezeltek", ez annyiból állt, hogy hetente egyszer el kellett mennem vérnyomásmérésre, és egy idő után már nem kellett többet menni. :) Közben nem kaptam semmit. :)

Mondjuk ha rosszul voltál, az nem egy túl jó előjel. :(

De ezeket ma már szerencsére egész jól kezelik, és helyreteszik.

Dragi 12-04-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140077)
Engem ezzel áltsuliban "kezeltek", ez annyiból állt, hogy hetente egyszer el kellett mennem vérnyomásmérésre, és egy idő után már nem kellett többet menni. :) Közben nem kaptam semmit. :)

Mondjuk ha rosszul voltál, az nem egy túl jó előjel. :(

De ezeket ma már szerencsére egész jól kezelik, és helyreteszik.

Hát remélem :) De majd meglátjuk :)

Redback 12-04-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140075)
Próba cseresznye. Abba még nem halt bele senki. Ami nem öl meg az megerősít.

Csak még azt nemtom, hogy miként adjam neki oda.De kitalálom, ha mást nem, msn-en.

Kubbi 12-04-2007 20:33

Én páromat azzal szereztem meg, hogy bementem koliba a szobatársához, amikor nem volt ott, az ágyán leterítettem egy terítőt, ráhelyeztem egy plüss kutyát. Mellé egy vörösrózsát, és írtam egy levelet, tussal és tintával. Olyan régies stílusban. És ezt betettem egy névre szóló borítékba, mai a kutya, és a rózsa elött volt. És persze elpitlikeltem onnan, nehogy ott találjon. :D
Azóta azzal a kutyuval alszik, ha nem vagyunk együtt. :)
Csak egy ötlet... :)

Redback 12-04-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 140081)
Én páromat azzal szereztem meg, hogy bementem koliba a szobatársához, amikor nem volt ott, az ágyán leterítettem egy terítőt, ráhelyeztem egy plüss kutyát. Mellé egy vörösrózsát, és írtam egy levelet, tussal és tintával. Olyan régies stílusban. És ezt betettem egy névre szóló borítékba, mai a kutya, és a rózsa elött volt. És persze elpitlikeltem onnan, nehogy ott találjon. :D
Azóta azzal a kutyuval alszik, ha nem vagyunk együtt. :)
Csak egy ötlet... :)

de az a baj hogy csak általános sulisak vagyunk.Am koliban könnyebb megszerezni egy csajt.

Phoenix 12-04-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140084)
de az a baj hogy csak általános sulisak vagyunk.Am koliban könnyebb megszerezni egy csajt.

Nem feltétlenül :)
Voltam én is hasonló szituban mint te szakközépben csak az majd egy évig húzódott, a végén nem lett belőle semmi. Kár veszett ügyre pocsékolni a drága időt! (Azóta sok idő telt el, lassan 16 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és pár hónapja eljegyeztem) Szval ha egy lány azt mondja, hogy legyetek barátok, azzal mást nem valószínű hogy elérsz, bár történek csodák. Röviden...azt tanácsolom, hogy keress mást, úgy hamarabb belebotlasz abba aki épp téged keres ;)
http://www.my-smileys.de/generator/s...865d979fe8.png

Redback 12-04-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 140090)
Nem feltétlenül :)
Voltam én is hasonló szituban mint te szakközépben csak az majd egy évig húzódott, a végén nem lett belőle semmi. Kár veszett ügyre pocsékolni a drága időt! (Azóta sok idő telt el, lassan 16 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és pár hónapja eljegyeztem) Szval ha egy lány azt mondja, hogy legyetek barátok, azzal mást nem valószínű hogy elérsz, bár történek csodák. Röviden...azt tanácsolom, hogy keress mást, úgy hamarabb belebotlasz abba aki épp téged keres ;)
http://www.my-smileys.de/generator/s...865d979fe8.png

De az a baj, hogy nekem csak Ő kell.Megpróbálom elfeledni, de nehezen fog menni, vagy egyáltalán nem.

Phoenix 12-04-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140092)
De az a baj, hogy nekem csak Ő kell.Megpróbálom elfeledni, de nehezen fog menni, vagy egyáltalán nem.

Jah...ez a legnehezebb, de próbáld meg a gondolataid lefoglalni minden percben erre egész jó a hód, azonkívül meg irány szórakozni :) Nem mondom, hogy könnyű, de az idő mindent megold ;)

Redback 12-04-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 140096)
Jah...ez a legnehezebb, de próbáld meg a gondolataid lefoglalni minden percben erre egész jó a hód, azonkívül meg irány szórakozni :) Nem mondom, hogy könnyű, de az idő mindent megold ;)

Hát próbálok nem rá gondolni, de sajna vagy szerencsére egy busszal járunk, egy suliba, és szinte minden szünetben talizunk.

Gyula 12-04-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 140067)
hát szombaton rosszul lettem aztán hétfőn elmentem dokihoz és most mehetek kardiológiára mer magas a vérnyomásom :(

Kolléga, hasonló problémával küzdök. Úgy hogy szombaton nincs rövid, és ha kell adok egy izom vérnyomás csökkentőt :) Az utóbbi időben mindig van nálam.

All times are GMT +1. The time now is 00:40.