![]() |
Quote:
Mondjuk ha rosszul voltál, az nem egy túl jó előjel. :( De ezeket ma már szerencsére egész jól kezelik, és helyreteszik. |
Quote:
|
Quote:
|
Én páromat azzal szereztem meg, hogy bementem koliba a szobatársához, amikor nem volt ott, az ágyán leterítettem egy terítőt, ráhelyeztem egy plüss kutyát. Mellé egy vörösrózsát, és írtam egy levelet, tussal és tintával. Olyan régies stílusban. És ezt betettem egy névre szóló borítékba, mai a kutya, és a rózsa elött volt. És persze elpitlikeltem onnan, nehogy ott találjon. :D
Azóta azzal a kutyuval alszik, ha nem vagyunk együtt. :) Csak egy ötlet... :) |
Quote:
|
Quote:
Voltam én is hasonló szituban mint te szakközépben csak az majd egy évig húzódott, a végén nem lett belőle semmi. Kár veszett ügyre pocsékolni a drága időt! (Azóta sok idő telt el, lassan 16 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és pár hónapja eljegyeztem) Szval ha egy lány azt mondja, hogy legyetek barátok, azzal mást nem valószínű hogy elérsz, bár történek csodák. Röviden...azt tanácsolom, hogy keress mást, úgy hamarabb belebotlasz abba aki épp téged keres ;) http://www.my-smileys.de/generator/s...865d979fe8.png |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kolléga, hasonló problémával küzdök. Úgy hogy szombaton nincs rövid, és ha kell adok egy izom vérnyomás csökkentőt :) Az utóbbi időben mindig van nálam. |
All times are GMT +1. The time now is 00:40. |