![]() |
Quote:
........... |
Quote:
Szerintem szem elott kellene tartani, hogy a szemelyisegek, csak egy apro bonuszt adnak, nem gyokeresen valtoztatjak meg az adott fajt. |
Quote:
Tehát pont úgy, ahogy Remedy írta. |
Nekem a többi kiegészítéssel így is tetszik
|
Quote:
Quote:
|
Épitész szemihez beletenném azt is hogy mondjuk naponta 1x X% épületett lebonthat ugy hogy az lebontott épületek nyersianyagja bekerül a rakijába, még ugy is hogy 10%-ot levesz mondjuk a hod
nem kell nagy X%-ra gondolni. 1-2% területarányosan Amit irtam olyan csopinál jönne jol ahol pl nincs nyersanyag. Jopárszor belefutottam hogy hiába épitenék át sallangot, ha pl nincs kő ez a kettőt el tudnám még hozzá fogadni +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás Orknal 6(12), Minden masnal 8(16). bár csak csöndben megjegyzek egy példát félelf gyujtogat oriást mondjuk 1000 hekin, rajta a szieszta. Igy is 1 ház gyulik akkor mennyi fog ha ezt a szemit is választom?? ez a kettő elhanyagolhato ez annyira nem fontos -10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) ezek apropénzek. Ne csak 1A-ba gondolkodjatok:D bocs az okoskodásért:D |
Quote:
Quote:
|
Szerintem elég lenne csak a -1 kör az építkezésre, és semmi más bónusz ne járjon hozzá. Esetleg a 10% védettség az épületek elleni támadásoknál, még ezt talán bele lehetne venni, mivel ez csak akkor ad bónuszt, ha támadás alatt van az illettő, nem alapból, mint mondjuk a nyersanyagköltség csökkentése.
Az épíkezés aranyköltsége A-n kívül elenyésző, azért fölösleges belenyúlni, a nyersanyagköltség csökkentése meg az építés lerövidülésével együtt már nagyon táp lenne. Szal: egy körrel gyorsabb építkezés vagy: egy körrel gyorsabb építkezés, és +10% védelem az épületek elleni támadások esetén. E két verzió valamelyikét támogatnám személy szerint :) |
Quote:
|
Meg amúgy is, óriás mellé értelemszerűen nem választom ezt a személyiséget, ha ad védelmi bónuszt gyújtás ellen, hanem inkább valamit választok, ami hadira ad pluszt...
Az 1 körrel kevesebb építési időt + 10% védelmet vari / hadi / toli akciók ellen támogatom. :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:19. |