Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   készülünk az 1/a-ba - kezdöknek- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=139)

Láma 05-04-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by Remedy
de, csak jol kell felrakni....

én nem tudom hogy a körváltáltások hogy fognak zajlani, de ha ilyen 5mpek alatt kell cselekedni, akkor a hóditó ügyességi játékká válik:D

-Fegya- 05-04-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by Remedy
de, csak jol kell felrakni....

Pontosabban jókor! :)

aúú 05-04-2006 20:39

Quote:

Originally Posted by Láma
Sztem ez pont forditva igaz. 5k hekin ehhez már 750 torony kell, ami nagyon sok szvsz.

Nana, azt nem mondtam, hogy működnie is kell mindig...:)
Amúgy meg ezért jó a gnóm... 5e hekin 500 torony és megvan a 30%... 350 torony pedig símán 21%-ot ad a gnómnak...

Északföld 05-05-2006 00:44

Quote:

Originally Posted by aúú
Nana, azt nem mondtam, hogy működnie is kell mindig...:)
Amúgy meg ezért jó a gnóm... 5e hekin 500 torony és megvan a 30%... 350 torony pedig símán 21%-ot ad a gnómnak...

Hali!

Nem értem miért a tornyokról beszéltek. Ha védekezni akarsz legyél elf, annál jobban, úgy sem véd egyik faj sem. Gnómot amúgy sem lehet bevédeni a hadiorikkal szemben, tehát célszerű háborúzni vele. :)

Alba 05-05-2006 06:22

Igen igen ...
Telleg minek a torony.Vedekezes ugyse fog menni, mert ugyis lesz oylan ori aki be tud verni.Viszont ha jo so kbarakkod van mindig megmarad az esely arra hogy visszautod...

Senki 05-05-2006 09:13

ha meg nem vagy épagyú akkor két sereggel is kiférsz rá, csak szembe menj vele, amikor ő a te ~70% barakknyi íjadra számolt seregével mocorog... :D :D :D

aúú 05-05-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by Északföld
Hali!

Nem értem miért a tornyokról beszéltek. Ha védekezni akarsz legyél elf, annál jobban, úgy sem véd egyik faj sem. Gnómot amúgy sem lehet bevédeni a hadiorikkal szemben, tehát célszerű háborúzni vele. :)

Hát Észak, nem azt mondtam, hogy hú de védekezni kell...:)
Egy hadi orinál is igenis elkél az a kevés torony és a gnómmal igenis lehet védekezni (csak nem annyira mint az elffel, ez kétségtelen), sőt ha hozzá veszem, hogy 5000 hekin 3000 barakk mellett van 350 tornyod, akkor azért az nem egy nagy veszteség, míg védekezés esetén (akár ha vissza is kísérnek) a 21% védő erő akár el is döntheti a csatát a te javadra...

Kocka 05-09-2006 09:10

Sziasztok.

Nemtom idevaló e, de nem találtam jobb helyet :( Régi-új játékos vagyok és még nem jártam az 1A-ban de lassan odaérek. Jó lenne pár hasznos tudnivaló, de mégjobb lenne egy csapat aki befogad és kinevel :) Elég intenzív a jelenlétem a neten, márcsak az hiányzik, hogy egy igazán "győztes" felfogású csapatot találjak. Valamennyi hozományt tudok vinni a kiképzésem finanszírozására :)

Koc.

aúú 05-09-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Kocka
Sziasztok.

Nemtom idevaló e, de nem találtam jobb helyet :( Régi-új játékos vagyok és még nem jártam az 1A-ban de lassan odaérek. Jó lenne pár hasznos tudnivaló, de mégjobb lenne egy csapat aki befogad és kinevel :) Elég intenzív a jelenlétem a neten, márcsak az hiányzik, hogy egy igazán "győztes" felfogású csapatot találjak. Valamennyi hozományt tudok vinni a kiképzésem finanszírozására :)

Koc.

Ennek leginkább az 1/a-ban a diplomáciába van a helye...
Itt leginkább az 1/a-ról szóló okosságokat olvashatsz, ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol...:)

Kocka 05-09-2006 09:22

Quote:

Originally Posted by Alba
Igen igen ...
Telleg minek a torony.Vedekezes ugyse fog menni, mert ugyis lesz oylan ori aki be tud verni.Viszont ha jo so kbarakkod van mindig megmarad az esely arra hogy visszautod...

Jól értem, hogy azt mondjátok az 1A-ban nem kell torony? Lehethogy nem jártam még arra, de azért megkérdezném, ha nincs tornyod akkor fenn nem kell 1/3-ával kisebb sereg, hogy beverjenek? Ha tornyod van több sereg kell, hogy átjöjjön valaki ergo a kevesebb barakszámod pont annyival kevesebb amennyivel többet kell küldeniük rád. Tehát az esélyed nem változik a sikeres ellencsapásra ha van tornyod ha nincs. Viszont a kp készlet miatt könnyebb úgy visszamenni ha csak "kevesebb" támadóegységet kell finanszíroznod a piacról mondjuk. :) Asszem kezdek belejönni ;)

All times are GMT +1. The time now is 02:05.