Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Sutir 10-24-2007 15:30

Mozgalmasnak mozgalmas volt, de erdekesnek nem neveznem... *asit*
persze aki figyelt csak annak nem :p

Vice 10-24-2007 15:33

Szegyen szemre el kell mondjam , hogy 4-esbe en is 380 hekivel leptem :(

Vice 10-24-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 131718)
Mozgalmasnak mozgalmas volt, de erdekesnek nem neveznem... *asit*
persze aki figyelt csak annak nem :p

Te melyik felhez tartozol ?

Sutir 10-24-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by Vice (Post 131721)
Te melyik felhez tartozol ?

Koszonom, de mind a ket felem meg van, igy lenni egeszen egesz. Amugy a qqcskalok koze tartozom.:p
Vagy ha ez itt a "klan-forum" akkor elnezest kerek, mer naon rossz helyre irkalok. :eek:
:rolleyes:

Peti 10-24-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 131724)
Koszonom, de mind a ket felem meg van, igy lenni egeszen egesz. Amugy a qqcskalok koze tartozom.:p
Vagy ha ez itt a "klan-forum" akkor elnezest kerek, mer naon rossz helyre irkalok. :eek:
:rolleyes:

Ezt tanusíthatom. qqcskáló vagy :d iwiwen meglesed a gyanútlan hódosokat :D

Sutir 10-24-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 131748)
Ezt tanusíthatom. qqcskáló vagy :d iwiwen meglesed a gyanútlan hódosokat :D

Peti, Peti... en csak jol informalt vagyok, az csak nem bun? :p Akinek nem tetszik, az ne legyen font a neten es ne adjon meg infot magarol. Varj nem is tom, de mintha csatlakoztal volna multkor Te is a qqlashoz. :D
A-ban meg amugy naon kell figyelni, nehogy meglepjek az embert es nem a "Boldog szuletesnapot" c. szlogenre gondolok...:p

Peti 10-25-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 131765)
Peti, Peti... en csak jol informalt vagyok, az csak nem bun? :p Akinek nem tetszik, az ne legyen font a neten es ne adjon meg infot magarol. Varj nem is tom, de mintha csatlakoztal volna multkor Te is a qqlashoz. :D
A-ban meg amugy naon kell figyelni, nehogy meglepjek az embert es nem a "Boldog szuletesnapot" c. szlogenre gondolok...:p

:D nem bűn csak veszélyes ha valaki sokat tud :d

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 10:21

Hát... Fogadjátok mély gratulációmat mind, akik eljutottatok 1/A-ig...
Hogy itt milyen csopik vannak... :D

Több, mint 1 hete nem léptem be az országomba, és most arra számítottam, hogy ha belépek, 5millió oldalas eseménylistám lesz.
Az eseménylistán tök üres....
Nem támadtak meg, nem loptak le, de még egy nyavajás fotót sem csinált rólam senki. :D

(Nem 200 heki... Nem 5. szint.)

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 10:25

Robin:

Meg tudom különböztetni a JKSZ-t attól, amikor nincs kit ütni... De amikor harmadszor is engem üt ugyanaz a pár ország, akiknek hivatalosan semmi köze nincs egymáshoz, és ráadásul van rajtam kívül egyéb támadható ország, ami gyengébb is mint én, vagy közelebb van hozzájuk... Akkor nem tudom miről beszélünk. :D De mindegy. Most már a 3. orit viszem 4. szintre. Eddig össze-vissza vertek. Most meg mivan? Halálra unom magam. magányosan fedezgetek hétről hétre. :D
2019 lesz, mire A-ba érek. :D

Hege 10-27-2007 09:06

"Ha van 3 országod, akkor mindhárom ország VIP tagságának hosszabbításához összesen 2 fizetésre van szükség. "

Ez a cuceritoban nem működik?? Vagy csak én voltam a béna? :(

All times are GMT +1. The time now is 01:19.