![]() |
Quote:
A másikon mit fejtsek ki: az építés alatt lévő területekből nem tudnak foglalni, innentől stratégiai húzás, hogy 18körre be tudod védeni a területed. |
Quote:
Lehet ide írta vki hamarabb.. Sőt az építész se én találtam ki, hanem a Dalai Láma... (enekm ezek már 3éve kitalált ötletek...) De attól ugyanúgy bevernek a többi épületedre, és ugyanannyit visznek el.. szal nem értem még mindig, mi ebbe a pláne? |
Quote:
kifejtem neked... az összes személyiség csak pozitív tulajdonságokkal lát el... a túlóra, vagy nem túlóra lehet bármilyen stratégiai eszköz. a beírásodból látom, hogy komoly hadis vagy, így ezeket kár kifejteni, hogy mire lehet használni neked... ha a személyiséggel elveszed ezt a lehetőséget, akkor már lesz negatív tulajdonsága is a személyiségnek :) |
Quote:
Tökéletes orit. Az milyen is?:) Mondjad már el nekem is, mert akkor azzal nyomulnék éjjel nappal. Bár így már nem lehet izgi a játékod. Olyan még akkor sosem fordult elő veled hogy fajt váltottál? Bár mondjuk a tökéletes orit tényleg felesleges átalakítani, igazad van. Sőt, oylan se hogy esetleg a csoport "követelméyei" miatt kicsit máshogy építs fel az orid? Mindenesetre ez lenne a szemi egy fontos előnye. Az alapból túlórában építést én sem átmogatom, inkább csak a túlóra költsége azonos legyen a normális sebességgel. Amúgy tetszik a szemi, de nem tolonganék érte:) |
jó az már csak egy ötlet volt hozzá..
Másik ötlet: felfelé haladva kevésbé nőjön a nyersanyagszükséglet az építésekhez... 50%-val.. eZ is elég vonzóvá tudná tenni... Nos ezekből sztem egy egész versenyképes személyiséget lehetne kreálni, ami már a tudossal, a tulélővel, vándorral, gazdálkodóval , kereskedővel ..stb.. is felvenné a versenyt.. |
Quote:
De egy szolid 20%ot esetleg el tudnék képezlni. De ne tápoljuk túl a szemit, maradjunk értelemszerű keretek közt:) |
Délután kaptam egy kis ihletet:)
Nemtudom, hogy volt-e már ilyen felvetés. Szanitéc: Megnöveli a kóházak hatásfokát(betegség csökkentését)30%-kal. Túlélő: A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei ellen irányuló akció kisebb hatásfokkal érvényesül. 5%-kal csökkenti a katonai veszteségeket, kivéve a mészárlást, ott a túlélő sem tud segíteni. A betegség 20%-kal kevesebb embert ragad magával. És 20%-kal csökkenti az emberei és lakóhelyeire irányuló tolvaj és mágikus akciókat. |
Quote:
A szanitéc meg igencsak gyengécske személyiség lenne ha csak ennyit kapna. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |