Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

dreaman68 10-12-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 35112)
Ha sokat ártanak neked rövid idő alatt, akkor az ártók hatékonysága csökken, ez az automata védelem. Ha magadra teszel/tetetsz 'előre' néhány olyan ártót, amelyek nem okoznak akkora kárt, akkor jobban jöhetsz ki egy adok-kapokból elvileg -bár még nem játszottam anarchban hogy ilyet próbálgassak :)

éééértem:D
amúgy az anarch jó dolog a maga szintjén:d egy csomó jó oldala van -pl nincs zsé hiány soha:D- csak szívás amikor vagy 20 ori üt téged:D

Xeper 10-13-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35124)
amúgy az anarch jó dolog a maga szintjén:d egy csomó jó oldala van -pl nincs zsé hiány soha:D- csak szívás amikor vagy 20 ori üt téged:D

Ha hullával mész egy alapvetően hadis csoportban, akkor ott is bever 20 ori :p
Amúgy a pénzhiány leküzdéséről szól egy bizonyos szint felett a játék ;)

jack herrer 10-14-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 35112)
Ha sokat ártanak neked rövid idő alatt, akkor az ártók hatékonysága csökken,

ha sokat artanak neked az artok hatekonysaga teljesen meg is szunik:D
de nem probaltam hogy muxik e
valoszinu hogy toli meg varigyilokra ugyanugy beall a zombi vedelme:)
de ha arra nem is akkor is lehet trukkozni hogy kitamadsz es az othon hagyott ijaszaid megdobalod tuzgolyokkal 4-5 oribol :D
utana tuti nem tudnak se rengetni se tuzzel dobalni :)
illetve tudnak csak mindennek 0 lessz a hatekonysaga

dreaman68 10-15-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35124)

ezt nem értem miért mondjátok hogy a hulla könnyen beverhető? nem kell neki csak barakk meg ház max még bank vagy könyvtár ha zsét akar teremlni. egy nem hullának meg kell emellett tanya kocsma templom..
igaz a hulla nem tud tekit írni

Napóleon 10-15-2006 18:34

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35455)
ezt nem értem miért mondjátok hogy a hulla könnyen beverhető? nem kell neki csak barakk meg ház max még bank vagy könyvtár ha zsét akar teremlni. egy nem hullának meg kell emellett tanya kocsma templom..
igaz a hulla nem tud tekit írni

rá is világítottál a lényegre

erősebb a serege egy nem hullának úgy h tolit+ varit is tart mellette , ráadásul ő ezekkel is tud akciózni

dreaman68 10-15-2006 18:38

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 35456)
rá is világítottál a lényegre

erősebb a serege egy nem hullának úgy h tolit+ varit is tart mellette , ráadásul ő ezekkel is tud akciózni

én még mindig azon vagyok hogy a hullát nagyon lenézik. voltam 4es hulla szöviben és bírtuk tartani magunkat max rengettek de amikor rájöttünk hogy kivolt mert rájöttünk 2-3 sereggel mészároltunk meg romboltunk

Napóleon 10-15-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35458)
én még mindig azon vagyok hogy a hullát nagyon lenézik. voltam 4es hulla szöviben és bírtuk tartani magunkat max rengettek de amikor rájöttünk hogy kivolt mert rájöttünk 2-3 sereggel mészároltunk meg romboltunk

igen, itt jön be a játékudásbeli kül.

tegyük fel h egy full holt hadis szövi vs holt, ember, félelf kivételével 4 faj

egyenlő játéktudással a keverék szövi nyer

dreaman68 10-15-2006 19:53

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 35474)
igen, itt jön be a játékudásbeli kül.

tegyük fel h egy full holt hadis szövi vs holt, ember, félelf kivételével 4 faj

egyenlő játéktudással a keverék szövi nyer

jó ez is lehet, de egy jól megszervett hulla szövi nagyon jó tud lenni főleg ha van egy variuk és akkor 3 hulla hadis. én pont ezért szeretem a hullát hadisnak. de ami a legigazabb rájuk hogy a 5. és a4. szinten a legjobban haladnak, mert míg más tanyát húz meg tesztelgeti az orit-persze ha csak kezdő- ő barakkot húz és sereget

Massza Rex 10-16-2006 07:34

Egy faj gyengeségét mutatja, ha csak "bizonyos" körülmények közt olyan erős, mint más faj, nem gondolod dreaman68? :o

Nekem több hulla orim is van, pont hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hanem csináljam is azt amit mondok/mondanak. A 3. szintől már csak hatalmas veszteségekkel és vergődéssel haladok fölfele. A nyersi árak magassága miatt egyáltalán nem vicces, meg főleg nem mindegy, ha támadás közben szembe gyalogol veled a célpont 5 sereggel és 100-150 épületeddel kevesebb lesz hirtelen, ami értelem szerűen főleg barakk, ház, és bank (hisz csak ez a három épületem van)...

Jelenleg az állandó gyújtás a legnagyobb problémám, miatta áll a kati képzés, ami az egyik fő bevételi forrás...és mielőtt azt mondanád, tartsak több bankot, számolj utána és akkor rájössz, hogy még 100 bank mellett (1000 heki) sincs akkor jövedelmed, hogy 2-3000 nyersi árak mellett vagánykodj...

100 bank = 750 000 / kör

Ehhez képest 4000 fa és 4000 agyag = 10 ház ami 4000*2000 + 4000*2000 = 16 000 000 pénz...(persze nem számolva, hogy az egyik néha hiánycikk is)
(Ha jól emlékszem kb 400/400 ilyen magasságban az ára egy háznak)

Ha játszottál valaha is élőholttal 400 heki fölött, akkor tudod, hogy nem 10 házat szoktak felgyútjani, hanem többet...:mad:

Napóleon 10-16-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 35524)
Egy faj gyengeségét mutatja, ha csak "bizonyos" körülmények közt olyan erős, mint más faj, nem gondolod dreaman68? :o

Nekem több hulla orim is van, pont hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hanem csináljam is azt amit mondok/mondanak. A 3. szintől már csak hatalmas veszteségekkel és vergődéssel haladok fölfele. A nyersi árak magassága miatt egyáltalán nem vicces, meg főleg nem mindegy, ha támadás közben szembe gyalogol veled a célpont 5 sereggel és 100-150 épületeddel kevesebb lesz hirtelen, ami értelem szerűen főleg barakk, ház, és bank (hisz csak ez a három épületem van)...

Jelenleg az állandó gyújtás a legnagyobb problémám, miatta áll a kati képzés, ami az egyik fő bevételi forrás...és mielőtt azt mondanád, tartsak több bankot, számolj utána és akkor rájössz, hogy még 100 bank mellett (1000 heki) sincs akkor jövedelmed, hogy 2-3000 nyersi árak mellett vagánykodj...

100 bank = 750 000 / kör

Ehhez képest 4000 fa és 4000 agyag = 10 ház ami 4000*2000 + 4000*2000 = 16 000 000 pénz...(persze nem számolva, hogy az egyik néha hiánycikk is)
(Ha jól emlékszem kb 400/400 ilyen magasságban az ára egy háznak)

Ha játszottál valaha is élőholttal 400 heki fölött, akkor tudod, hogy nem 10 házat szoktak felgyútjani, hanem többet...:mad:

teljesen egyet értek.
3.ban is van orim, és látom h a lista aljában vannak a hullák( ha egyáltalán akad ) .
há barakk bankal sincs akkora serege h beüssön egy közepes orit, ha az egészet küldi sem ( max full pacis v ha nincs otthon ellen serege).
ha pedig az egészet küldi akkor lenyesik 5 sereggel.
2-ben meg aztán tényleg :) oda nem is mennek holtak, legalábbis az épeszűje

szvsz a holt csak annak jó aki szereti mert a kedvenc faja.
aki eredményt akar az más fajt választ

All times are GMT +1. The time now is 06:42.