![]() |
Quote:
éééértem:D amúgy az anarch jó dolog a maga szintjén:d egy csomó jó oldala van -pl nincs zsé hiány soha:D- csak szívás amikor vagy 20 ori üt téged:D |
Quote:
Amúgy a pénzhiány leküzdéséről szól egy bizonyos szint felett a játék ;) |
Quote:
de nem probaltam hogy muxik e valoszinu hogy toli meg varigyilokra ugyanugy beall a zombi vedelme:) de ha arra nem is akkor is lehet trukkozni hogy kitamadsz es az othon hagyott ijaszaid megdobalod tuzgolyokkal 4-5 oribol :D utana tuti nem tudnak se rengetni se tuzzel dobalni :) illetve tudnak csak mindennek 0 lessz a hatekonysaga |
Quote:
igaz a hulla nem tud tekit írni |
Quote:
rá is világítottál a lényegre erősebb a serege egy nem hullának úgy h tolit+ varit is tart mellette , ráadásul ő ezekkel is tud akciózni |
Quote:
|
Quote:
igen, itt jön be a játékudásbeli kül. tegyük fel h egy full holt hadis szövi vs holt, ember, félelf kivételével 4 faj egyenlő játéktudással a keverék szövi nyer |
Quote:
|
Egy faj gyengeségét mutatja, ha csak "bizonyos" körülmények közt olyan erős, mint más faj, nem gondolod dreaman68? :o
Nekem több hulla orim is van, pont hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hanem csináljam is azt amit mondok/mondanak. A 3. szintől már csak hatalmas veszteségekkel és vergődéssel haladok fölfele. A nyersi árak magassága miatt egyáltalán nem vicces, meg főleg nem mindegy, ha támadás közben szembe gyalogol veled a célpont 5 sereggel és 100-150 épületeddel kevesebb lesz hirtelen, ami értelem szerűen főleg barakk, ház, és bank (hisz csak ez a három épületem van)... Jelenleg az állandó gyújtás a legnagyobb problémám, miatta áll a kati képzés, ami az egyik fő bevételi forrás...és mielőtt azt mondanád, tartsak több bankot, számolj utána és akkor rájössz, hogy még 100 bank mellett (1000 heki) sincs akkor jövedelmed, hogy 2-3000 nyersi árak mellett vagánykodj... 100 bank = 750 000 / kör Ehhez képest 4000 fa és 4000 agyag = 10 ház ami 4000*2000 + 4000*2000 = 16 000 000 pénz...(persze nem számolva, hogy az egyik néha hiánycikk is) (Ha jól emlékszem kb 400/400 ilyen magasságban az ára egy háznak) Ha játszottál valaha is élőholttal 400 heki fölött, akkor tudod, hogy nem 10 házat szoktak felgyútjani, hanem többet...:mad: |
Quote:
teljesen egyet értek. 3.ban is van orim, és látom h a lista aljában vannak a hullák( ha egyáltalán akad ) . há barakk bankal sincs akkora serege h beüssön egy közepes orit, ha az egészet küldi sem ( max full pacis v ha nincs otthon ellen serege). ha pedig az egészet küldi akkor lenyesik 5 sereggel. 2-ben meg aztán tényleg :) oda nem is mennek holtak, legalábbis az épeszűje szvsz a holt csak annak jó aki szereti mert a kedvenc faja. aki eredményt akar az más fajt választ |
All times are GMT +1. The time now is 06:42. |