![]() |
Quote:
Én még mindig amondó vagyok, hogy ez egyenértékű egy sima szabadsággal, technikailag is eként lesz kezelve az alapja, és mint ilyen, a földvesztés érvényes rá, ameddig a pontlistából ki nem kerül. Hogy a pontlistából mikor kerül ki, az pedig a szabis topic témája. |
Quote:
|
Téma (ismét) végigolvasva. Egyetlen olyan felvetést látok, ami probléma lehet, ez pedig az, hogy összeszedegetek javakat, leadom a szövinek, az beveszi a másik országomat, és visszakapom.
Mielőtt ezt tovább vinnénk, lényeges kihaangsúlyozni, hogy erre most is adott a lehetőség. A lefagyasztás annyiban változtatná ezt, hogy nem egyszer, hanem többször is meg tudnám csinálni országonként. |
Quote:
Azt azért ne felejtsd ki, hogy egyeseknek a sok kékjük miatt fel KELL vinni magasra az orit. Ezek télleg könnyen úgy járhatnak, hogy bár pl a top1%-ot tudják teljesíteni később is, de a minimum földjük már nem lesz meg. Meg gyakorlatilag kezdhetik elölről a munkát ami a feljutásukhoz kell. |
Quote:
|
A legyen-e védett a top1 ország kérdésre azt hiszem, hogy van egy igen jó alternatíva:
Fagyasztás feltétele: az ország SZK, illetve MF+szabi állapota. Fagyasztásról visszajöve: az ország szabira kerül be, mintha most ment volna el, vagyis 3 nap szabadsággal mindenképp megjelenik a pontlistában. Így mindenki látja, hogy ott van, ott lesz, mégsincs védelem alatt. 1/A-ban is bekerül az SZK listájára azoknak, akik követik, ott is [SZ][SZK] jelzést kap, ami fura lehet, de szerintem tökéletesen megoldja a védelem kérdését. |
Quote:
|
Quote:
De amit kérdezni akarok: A feljutás menüpont fog változni (megint)? Az se tiszta, hogy hány fagyasztott ori lehet majd, én egynél többet nem engednék. |
Quote:
|
Egyetértek Atival....
|
All times are GMT +1. The time now is 16:40. |