![]() |
Quote:
1. Számomra van izgalom így is, hogy nem ébredek széthullott orira. Ez mint ellenérv elég nevetséges. 2-3. Igen, vipeseknek van helytartójuk. Azért fizetünk, hogy az automatikus funkciókat amiket mi magunk is megtennénk, elvégezze helyettünk. És jelen esetben a helytartó hátrányba hoz, mert ugye a nem vipes nem képez ha beteg... 4. Az ártók mellett képez ugyan, de beállítható, hogy leszedje. Az emberhiányos képzésre meg volt itt is javaslat. Wand részrélől ,aki feltamagocsizta magát az A topjába:) 5. erre nincs mit mondjak 6. Atinak szerintem az volt a célja, hogy a sablonos műveleteket elvégezze helyettünk a helytartó. Mint pl azt, hogy nem képez ha abba beledöglik az ori:) |
Quote:
1. védő varikat felteszi vihart/szárazságot leszedi 2. katonát képezz 3. tekit ír 4. el nem férő egységeket eladja 5. tekiírás elhalasztása 6. Drágakavics eladás Sztem ez így jó ahogy most van :) De persze ha be lesz vezetve hogy betegség esetén álljon le a katona képzés nem fogok sírva a Dunának rohanni :) |
Quote:
|
Quote:
Ami a témát illeti: köszi a flesorolást; szerintetek mindemellett olyan nagy dolog lenne az újabb bővítés? Tényleg sok emberen segítene az újabb funkció (pl. a szövetségesem is pont az elmúlt 24 órában járta meg, igaz, minden különösebb összeomlás nélkül). |
Quote:
|
Quote:
Ez ellen miért nem lázad senki? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Itt szerintem már régen nem arról szól a dolog, hogy ezt a "kényelmi" funkciót bevezessük-e vagy sem, hanem hogy hol húzod meg a határt.
Amikor azt mondod, hogy igen, innentől fogva több kényelmi funciót - lehet hogy jó lenne - de nem fejlesztek többet a játékba. Természetesen használok funcikókat én is belőle - hisz hülye lennék nem kihasználni. Nem kompenzálni akarom a HT nem használatát az esetleges fanatizmusommal, hanem szeretném, ha a fanatizmus pluszt jelentene a többi "tamagocsizóssal" szemben... Csak ez a plusz egyre fogy, ahogy ezek a változások bekerülnek a játékba. Nem nagyon, de sok kicsi sokra megy... Annak idején, mikor még nem volt helytartó voltak olyanok, akik emberrel 3 óránként éjjel-nappal tették magukra a tükörvarázst. Azok fanatikusok voltak. És az elsők között is voltak emiatt. Akiknek nem volt annyi idejük rá, azok "csak" 8 körös, 12 körös orit építettek, de nem is voltak az elsők között. És jó volt az úgy. Most akkor, ha pl az A-ban egy alapból 1 körös országod van, simán elmehetsz 1 hétre vakációzni (nyilván, ha közben mások nem akcióznak ellened) és simán előkelő helyen maradhatsz az agyonélezett oriddal. |
All times are GMT +1. The time now is 20:51. |