Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Évzáró buli a Szkarabeuszban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1020)

Remedy 12-02-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 49366)
mi bent a játékgép melletti asztalnál ültünk, ettünk, ittunk, aztán aki épp arra vetődött azzal beszéltünk :)

Kar hogy nem volt egy kor-bemutatas - vagy mindenkinel egy cetlin ott lehetett volna az orszaga.... Kb 70%ot nem ismertem, es be sem mutatkoztunk egymasnak.... :) Persze volt olyan is, vhogy vkirol ranezesre tudtam hogy ki az, pl a laca :)

Andrew 12-02-2006 21:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49387)
Kar hogy nem volt egy kor-bemutatas - vagy mindenkinel egy cetlin ott lehetett volna az orszaga.... Kb 70%ot nem ismertem, es be sem mutatkoztunk egymasnak.... :) Persze volt olyan is, vhogy vkirol ranezesre tudtam hogy ki az, pl a laca :)

a homlokunkon rajzszöggel (az orinév) :D
amúgy tényleg nem rossz ötlet, viszont a kör-bemutatkozáshoz talán ki is kellett volna menni, annyian voltunk :p

Remedy 12-02-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 49408)
a homlokunkon rajzszöggel (az orinév) :D
amúgy tényleg nem rossz ötlet, viszont a kör-bemutatkozáshoz talán ki is kellett volna menni, annyian voltunk :p

Hat akkor lehetett volna bennt egy bikinis lany, mint a boxmeccseken a menetszamot korbehordozo bombazo, es kikisert volna vkit maga melle, es a tablan az illeto orineve vagy nickje lett volna.... :)

Andrew 12-02-2006 21:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49409)
Hat akkor lehetett volna bennt egy bikinis lany, mint a boxmeccseken a menetszamot korbehordozo bombazo, es kikisert volna vkit maga melle, es a tablan az illeto orineve vagy nickje lett volna.... :)

azt hiszem ezt az ötletet igen sokan fogják támogatni :D

Steve 12-02-2006 21:33

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 49413)
azt hiszem ezt az ötletet igen sokan fogják támogatni :D

mint például énis!:D
Mert énse tom hogy melyik lehettél pl te az ott ülő emberek közül... Mondjuk annyi hódos volt de annyi hogy képtelenség lett volna mindenkinek bemutatkoznia mindenkinek:)

Andrew 12-02-2006 21:39

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49421)
Mert énse tom hogy melyik lehettél pl te az ott ülő emberek közül...

asszem csak rajtam volt fejpánt :)

Steve 12-02-2006 23:09

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 49430)
asszem csak rajtam volt fejpánt :)

Akkor megvan:)

SLady 12-03-2006 07:57

Ha jól sejtem ez az a tali amiről lemaradtam:)

Deni 12-03-2006 08:02

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49595)
Ha jól sejtem ez az a tali amiről lemaradtam:)

lesz még tali, bepótolod Nővérkém :p

SLady 12-03-2006 08:11

Mivel még mindíg mobílról netezek és nem járok ide naponta, nem biztos hogy értesülök róla:(
De a másik meg hogy amúgy is igen korán le kéne lépnek hogy elérjem az utcsó buszom, a bulikat meg nem korai kezdéssel szervezik......tehát még oda sem értem máris fordulhatok vissza:(:(

Talán egy év végi bulin megkockáztatom a hajnalig való maradást, már ha szervez valaki ilyesmit

All times are GMT +1. The time now is 01:11.