Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Cassandra 12-02-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49238)
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz:)
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi:)Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem:)

Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...

Hogy csinálod?:confused:
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!

Harcosok 12-02-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49240)
Bocs a múltkor még attól zengett a fórum, hogy mindig neked van a legnagyobb támadóegységed, közben lopni és ártózni is tudsz mindig...

Hogy csinálod?:confused:
Légyszi mondd el, nekünk amatőr, kezdőknek, hogy ilyen hogy lehetséges, mert én nagyon nem értem?!

Aki megérdemli annak el is mondom/mondtam:D
Szecsa is csodálkozott mennyi egység 3órára:)De én abban nem hazudtam
Legyek minden párbajon utolsó ha ott nem mondtam igazat:)
Ja és a lopás az cska nagy fösökben megy pl 16-ban:)
ott tudok kombinálni csak mindent egybe:)
ja és az ártozás nem votl benne ha jól emléxem:)

Harcosok 12-02-2006 14:16

nekem se segített senki többet mint amennyi itt a külsön vana párbajokól:)
És mégis már rengeteg tudok:)

Az meg,hogy hivnak kis adoztatos párbajokra tudom én az okát:):)
Szecsa eddig te végigülted abbol is a 6orát mostmár,hogy én itt vagyok így nem:)

Lezu te meg majd arra a sorsa nyujtsz mint boszi:)2x-3x az a taktikája elején bevágott utána meg már nagyon nagyon ritkán fért be hozzám:)Látható még a 400-600ig párbajon amikor ott voltam boszi elött sokszor végeztem:)
Mivel hozzám nem fért be:D

Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell:)

Synkel 12-02-2006 15:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49248)

Ja és az a tudás 10000x jobb amire valaki magától jön rá,mint amit magyarázni kell:)

Ezzel maximálisan egyetértek. Olyan ez mint a poén, ha magyarázni kell, már nem az igazi.

Harcosok, poén vagy, értettünk, ne magyarázd magad tovább szerntem...

Steve 12-02-2006 15:35

köszönet a topicért

Skacok köszi ezt a topicot! Tegnap amikor nem volt éppen téma a talin (ritka pillanat) akkor vki ráfogtuk hogy ő harcosok és megpróbáltuk beadni a népenek:) Köszi srác hogy ennire sokat tudtunk együtt röhögni a gyerekes viselkedéseden!;) Nehogy megváltozz, a másik kiröhögése emeli az összetartó erőt:D

FJORD 12-02-2006 16:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49224)
Tulságosan elvagy szállva magadtól:)
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy:):):)

Harcosok te javíthatattlan vagy. Még mindig fáj, hogy nem te nyertél.

Remélem panelban laksz v. valami hasonló erősségű épületben. Mert ekkora egónál szükség van a stabilításra.

Lezúziusz 12-02-2006 16:22

Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...

Lezúziusz 12-02-2006 16:27

Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...

Harcosok 12-02-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49276)
Nem tudom miféle 100 íjasról beszélsz, meg kiismertél meg ilyenek...Biztos így van, de veled ellentétben én elismerem, hogy vannak nálam sokkal jobb játékosok is....Lehet, hogy Te is közéjük tartozol, csak akkor valszeg túl bonyolítod a dolgot...vagy mi....A kiismerésről meg annyit, hogy nem számolgatok mint Ti, biztos hasznos elhiszem, de nem értek hozzá, és véletlenszerűen építek, vagy képzek valamit.... De Te már biztos tudod ennek a logikáját is. Az meg elég égő neked, ha ekkora tudással, egy ilyan béna játékos folymatosan betesz neked, és még magyarázkodsz is utánna, és még sztárolod is magad...Ha ennyire bátor (H)arcos vagy, akkor ne anonym párbajokra jelentkezz, és névtelenül akarj bizonyítani (bár nekem nem kell bizonyítanod, az itt leírtak elegendőnek bizonyulnak) hanem gyere simára, és megnézzük meddig jutsz el....Bár valszeg nekem már nem sok maradna belőled...

Mondd mikor:)
Ja és lehet tulbonyolítom de nekem minden ki van számolva ha én játszom:)

Most megkérdezem töled ,hogy nem megirtam a forumra akkor ,hogy most eltünnök de egy ismi nyomja az orim?:)

Lehet engem is beütsz meg miegyébb:)
az meg,hogy megnehezíted a játékom hát...:)
pár párbaj kell mire rájövök special ellened mennyi ijjat kell tartani:Dboszi ellen rájöttem:)

Ja meg látod a név ellen játszol:)Ez a baj a düh hajt és mivel pityu ellen játszol mert ö kemény sanyi elver:)
Az a nagy hibád:)

Harcosok 12-02-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49279)
Hozzá teszem, egy szóval sem állítom, hogy jobb vagyok nálad, vagy bárkinél...Kezdő vok...

Én sem mondtam,hogy nálad jobb vagyok szó szerint nem:D

Dragnak mondom csak,hogy 2x azt nem játszaná el:)

Ez már ismét lezunak:
1x hagytál le eddig össz vissz:)erre verheted a melled:D

Meg mondom nem név ellen kell játszani:)Az nem élvezetes játék:)

Én nem játszok név ellen és nekem így a jó:)
Aki erös azt szedem....
te gyenge voltál az elején hagytalak is....
Fogalmam sem volt senkiröl kicsoda de hagytalak:)

All times are GMT +1. The time now is 19:02.