![]() |
úgy látom egy újabb vicc topic van kialakulóban :D
sajnálom, hogy pont itt.. |
először is grat Cassy, még akkor is, ha csak egy gomb, másodszor nevetségesek vagytok néha (az veszi magára, aki akarja), harmadszor pedig nincs olyan, hogy "De viszont" ! (Draginak szól, bocsi :)) vagy de, vagy viszont. :D
|
Quote:
Én azért nem irok mert énis szétoffoltam a topicot és rámszoltak. ugy látszik ez nem mindenkire vonatkozik. Sajnos. |
Quote:
Zsáni az lesz, ami csak akar ;) köszönöm a hozzászólást :) |
És ez mind az 1A eseményekhez tartozik:confused::rolleyes::eek:
Érdekes ütések és fordulatok... |
2007-10-03 10:00:57 Proba-cseresznye (#3058) támadást indított Hyaena Briss (#2776) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 0 hektár földet.
Nem jott be.... :) |
Quote:
|
Sziasztok
látom unatkozás van az A ban, adjunk okot a fejtörésre... ha nincs csata , menjen a kereskedelem :) jó rég nem jártam erre, hála a HT-nak a civilizált hódító legnagyobb találmánya :p |
Gratulálok a bátor agresszoroknak!
Kicsit hiányzik ez a része a játéknak... :) Sajna ez egy olyan topic ahol mindig lesznek civakodások, de azért belül mindenki szeret mindenkit, hisz ez csak egy játék! :) |
2007-10-04 13:01:02 Hayabusa (#3050) támadást indított mindent meg teszünk!!! (#3101) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 334 hektár földet.
2007-10-04 00:00:57 Hayabusa (#3050) támadást indított Equinox (#2277) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 251 hektár földet. A Pannonosok készülhetnek a lefordulásra a sólyom magasan szeret lenni::D |
All times are GMT +1. The time now is 09:55. |