![]() |
Quote:
mivel a teki is sokat számít:) de ha itt vagyok azért én nagyon szoktam figyelni ki,hogyan áll (föleg ha nem vagyunk tul sokan)és akinek sok a lova azt elöre beütöm:) teki számít +az egység de azért 3orás párbajra nem kell nagyobb védelem mint ami enek volt:)ha rajtama védelem szerintem nem férsz be ismétlem szerintem:)ha meg igen akkor is nagyon neccesen:) meg azért vannak modszerek,hogyan lehet leszedni még az uccso pillanatban is annyi érétket a másikról:)ha már nincs elég idö visszaütni:) |
Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...
|
Quote:
|
Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...
|
Quote:
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy:):):) |
Quote:
|
Ohhh nagy Lezu ohh szép Lezu rolad ennyit:
Rengeteg könyvtárral kezdesz mindig egységed kevés könnyü belopni egy hosszabb párbajon:) Ez a angy taktikád de nyugi majd legközelebb lesz ember aki megörzi a tekid:) Olyan vagy te is mint egy idöben volt boszi:P+arba tölük volt midnig a tekim most ugylátszik lesz uj emberke:) +az ucso fél orában nyitott a védelmed:)tartok (az átlagnál)100ijjal többet még ugyis beférek hozzád:)pár párbaj kellett és kiismertelek:P:P 8fő 4óra már simán belopható vagy:) |
Most komolyan ki tart 240ijnál többet 3ora után?:)
Mivel ott 180-200 az átlag:)de te 100-at:D |
Quote:
lol :D :D :D :D :D :D ;) |
Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz:)
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi:)Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem:)Látszik még keveset tapasztaltál:) Most eljátszottad ezt 1-2párbajon és máris teljes taktikát tudok ellene.... Az egyikben pedig még össze se jött(mivel nem kerültél dobogora sem) |
All times are GMT +1. The time now is 09:06. |