Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 12-02-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49177)
Azért ezt ne firtasd Harcosok ennyire, mert akkor úgy néz ki, kevesebb egység is elég hozzá, hogy leverjenek, és nem rólam van szó, hanem ahogy elnézem bárkiről....

elég lehet igaz:)
mivel a teki is sokat számít:)
de ha itt vagyok azért én nagyon szoktam figyelni ki,hogyan áll (föleg ha nem vagyunk tul sokan)és akinek sok a lova azt elöre beütöm:)

teki számít +az egység
de azért 3orás párbajra nem kell nagyobb védelem mint ami enek volt:)ha rajtama védelem szerintem nem férsz be ismétlem szerintem:)ha meg igen akkor is nagyon neccesen:)
meg azért vannak modszerek,hogyan lehet leszedni még az uccso pillanatban is annyi érétket a másikról:)ha már nincs elég idö visszaütni:)

Lezúziusz 12-02-2006 09:24

Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...

Dragi 12-02-2006 09:26

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49183)
Tudom, ezt már sokadszor mondod, és most is megkaptam a rengéseket, amolyan harcosok stílusban, + az 1 körös viharokat is, de a helyezéseden nem változtatott... és elég unalmas már, ha nem leszel első akkor nem vagy itt....persze azért jókat nevetek a kifogásokon...

hehe :) Pedig általában az ember már olyan 11-12 éves korában tud veszíteni úgy látszik Harcosok későn érő type :)

Lezúziusz 12-02-2006 09:29

Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...

Harcosok 12-02-2006 12:31

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49185)
Egyébként Harcosok elismerem nem kezdek a legjobban, de hozzád ez is elég...Hozzá teszem, kezdő vagyok még a párbajokban.... Másrészt, vannak ott nállad sokkal jobb játékosok is, akiknél nehezebb átmeni a védelmén, és azok még vissza is tudnak ütni, ellenben Te csak biztos földszerzési lehetőség vagy a végére, mert a vip az mindíg jól jön még akkor is ha céges telóm van...

Tulságosan elvagy szállva magadtól:)
Nemhagytál le többször le engem mint én téged ugyhogy:):):)

BeeLord 12-02-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 49224)
Tulságosan elvagy szállva magadtól:)

Bagoly mondja verébnek...

Harcosok 12-02-2006 12:40

Ohhh nagy Lezu ohh szép Lezu rolad ennyit:
Rengeteg könyvtárral kezdesz mindig egységed kevés könnyü belopni egy hosszabb párbajon:)
Ez a angy taktikád de nyugi majd legközelebb lesz ember aki megörzi a tekid:)
Olyan vagy te is mint egy idöben volt boszi:P+arba
tölük volt midnig a tekim most ugylátszik lesz uj emberke:)
+az ucso fél orában nyitott a védelmed:)tartok (az átlagnál)100ijjal többet még ugyis beférek hozzád:)pár párbaj kellett és kiismertelek:P:P
8fő 4óra már simán belopható vagy:)

Harcosok 12-02-2006 12:56

Most komolyan ki tart 240ijnál többet 3ora után?:)

Mivel ott 180-200 az átlag:)de te 100-at:D

Napóleon 12-02-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49184)
hehe :) Pedig általában az ember már olyan 11-12 éves korában tud veszíteni úgy látszik Harcosok későn érő type :)

lol :D :D :D :D :D :D ;)

Harcosok 12-02-2006 13:54

Ja meg Nagy Lezu látszik csaka leevgőbe beszélsz:)
Hogy ingyen föld vagyok meg ilyesmi:)Mégis szinte minden párbajon nekem van legnagyobb védelmem:)Látszik még keveset tapasztaltál:)
Most eljátszottad ezt 1-2párbajon és máris teljes taktikát tudok ellene....
Az egyikben pedig még össze se jött(mivel nem kerültél dobogora sem)

All times are GMT +1. The time now is 09:06.