Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

tulip 12-12-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 199149)
Utánanéztem, visual basicben kell valamit írosgatni vagy mi a szöszt csinálni, úgyhogy nekem nem fog menni :(

Ha tényleg nem nagy fáradtság, és lesz időd, és megcsinálnád nagyon nagyon megköszönném :)

Megcsináltam. Hová küldjem?

Redback 12-13-2008 16:19

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 199229)

Köszike szépen, priviben küldöm a mailom.

Grabi 12-13-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 199229)

a "szeretlek" vagy az "én is" mondatok már lassan kezdenek kimenni a kedvenc mondatok rangsoráról

vityu 12-15-2008 14:39

A fene...leloptak, kiderítettük az illetőt, menjen rá egy kis ártás...megkapott 2 tolvajmérgezést,kis pihi, kiterveljük, mit hogy, nemsokkal később az ország az anarch 5-be került. Indoklás: több ország szab. irányítása. Pedig úgy akartam a megtorlást...:D Így már nem lehet...

csabi 12-15-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199368)
A fene...leloptak, kiderítettük az illetőt, menjen rá egy kis ártás...megkapott 2 tolvajmérgezést,kis pihi, kiterveljük, mit hogy, nemsokkal később az ország az anarch 5-be került. Indoklás: több ország szab. irányítása. Pedig úgy akartam a megtorlást...:D Így már nem lehet...

szólj vmi anarchos ismerősnek.. :D

Redback 12-15-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199368)

ha 200 hekin van,vagy akörül akkor csak mond meg a sorszámát :)

vityu 12-15-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 199378)
ha 200 hekin van,vagy akörül akkor csak mond meg a sorszámát :)

Nem volt olyan nagy a probléma, csak azt hallottam, hogy orkkal a kis lopást is büntetni kell:rolleyes: És az elsőt még elnéztem neki! :D Na meg amúgy is 1400körül volt.

Eke 12-15-2008 20:50

Csak röviden ennyit dühöngenék komment nélkül.
:mad::mad::mad:Chron :mad::mad::mad:

Hex 12-15-2008 22:14

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199383)
Nem volt olyan nagy a probléma, csak azt hallottam, hogy orkkal a kis lopást is büntetni kell:rolleyes: És az elsőt még elnéztem neki! :D Na meg amúgy is 1400körül volt.

mondj egy orinevet :D bár y-ban 800 a határ, hamar lefogják szedni, ha még nem törölte az oriját, vagy nem tette szabira

tulip 12-16-2008 08:41

Basszus, most láttam a számlán, hogy a tvnetwork hirtelen 72%-al megemelte az árát. Na, mondom csesszék meg, akkor ideje átlépni egy másik szolgáltatóhoz. Erre nézem, a UPC még ígyis kétszer olyan drága, a digi meg szintén drágább, bár az nem sokkal, de nem érdemes átmenjek, más meg nem elérhető itt. A fizetésem meg tavaly sem emelkedett annyit, amennyivel csak ez a számla többe kerül az idén. A többiről nem is beszélve. Pl. otp lakáshitel 50%-ot emelkedett a fizetendő a tájékoztató adatokhoz képest. A fűtést meg beindítatta a közös képviselő még szeptember 1-el, hogy fizethessük azt is, amikor még 2 hónapig nem lett volna rá szükségünk...

All times are GMT +1. The time now is 06:25.