![]() |
Quote:
de ez nem tartozik a témához szal fejezzük is be |
Quote:
Ma mindenki ilyen erzekeny? En a poker freerollon a lidoban 2 tok szerencsetlen leosztasban estem ki, megsem boritottam az osztora az asztalt.... Mondjuk vicces lett volna :D |
Quote:
Pedig azt igérted... :( :D |
Quote:
|
Quote:
Gratula:) Jó kis Ártatlan:D:D |
Sosem értettem, hogy lehet 1000-nél több hozzászólást kreálni egy fórumon, és nekem ez miért nem sikerül?
De már tudom, nem offolok szét egy topicot sem. Csak most. :D Megkérném a vitázókat (Dragon, Remy, Synkel, Gyula stb), hogy menjetek a dühöngőbe, vagy bárhova idegesíteni egymást. Velem előfordult már, hogy régi eseményeket böngésztem ebben a topicban, és rohadtul nem vagyok kíváncsi az ilyen felesleges hozzászólásokra, mint pl kössünk bele Synkelbe. :mad: |
Quote:
(A hsz. gyűjtő banda menjen a dühöngőbe!!!!:mad::mad:) Nem ez az első topic ahol ilyen baromian okos hozzászólásokat kell olvasgatni! Miért itt kell??????:confused: |
Quote:
|
Quote:
Ami itt volt az nem volt az és ez se az:( A téma 1/A események:) Nekem mondjuk tetszik,hogy Synkelt oltod,de ezt lehetne egy külön témában és nem itt;):D És szerintem nem utasítgatni akart téged Arwen,hanem megkért:) |
No elkezdődtek felbomlani a klán mnt-k ? :D
vagy mi az ábra, megy it a szájkarate tök mondva csinált dolgokról és Arwennek igaza van. Remy kérlek értékeld felül önmagad és jöjj rá ez nem ide való .... (mégha van némi igazad is, ne itt akarj ásokat megnevelni) Gyula téged is kérlek értéked felül, nyissatok Synkelnek külön topicot, vagy 1 külön vita topicot... Grat Ártatlanéknak az ütéshez :D u.i.: na lehet osztani :p (ugyis ez jön ) |
All times are GMT +1. The time now is 08:28. |