Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Princ 02-11-2011 21:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279633)
Megtettem én, a leírtak igen erős szelektív értelmezése miatt.

Itt a lehetőség a leírtak értelmezgetésére, ha tényleg ez lenne a cél. De kétlem. Helyette inkább avval foglalkozunk 2 avagy netán 3% legyen egy távolnézés..

Kazi 02-11-2011 21:44

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279577)
És igen, mivel Játékon Kívül (értsd: MSN, skype, galambposta.. etc) viselkedtek úgy, mintha SZövetségesek lennétek, ez biza JKSZ.

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279629)
Totya nincs vádolva és ha volt is, az csak a szabályok normális értelmezése miatt volt. Már nincs vádolva, hisz magunkévá tettük az Ati-féle felsőfokút, amiben nem a tiszta játék az elsődleges.

Egyébként más bűnössége nem mentesítené Őt sem.

Akkor most vádolsz vagy sem??? Nehéz téged követni!

NewJackCity 02-11-2011 21:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279633)
Megtettem én, a leírtak igen erős szelektív értelmezése miatt.

jaja a mondatoknak csak az elejét olvassa el, de a végét nem
és egybol hulyének nézi a tobbi embert, aki elolvasta a végét is, és nem ért vele eggyet :D
de hát ilyen az alkalmi suketség és az alkalmi analfabétizmus :D
imádnivaló mikor egy mondat elejét kiragadják és azon lovagolnak...:p

NewJackCity 02-11-2011 21:48

Quote:

Originally Posted by Kazi (Post 279642)

ne is probáld megérteni :D
ilyen egy örök lázadó :D:D:D

Tsobi 02-11-2011 22:04

2X ment el..

Tsobi 02-11-2011 22:05

Persze, lehet engem hülyének nézni és elbagatellizálni egy egyébként nagyon komoly problémát. Kinek mi áll érdekében, ugye Jack? :)

Quote:

Originally Posted by Kazi (Post 279642)

Az, hogy nem megy a szövegértelmezés nem az én gondom. Jack majd megmagyarázza.

Merengő 02-11-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279647)
Persze, lehet engem hülyének nézni és elbagatellizálni egy egyébként nagyon komoly problémát. Kinek mi áll érdekében, ugye Jack? :)

Az, hogy nem megy a szövegértelmezés nem az én gondom. Jack majd megmagyarázza.

szerintem Jacknak nem áll érdekében semmi, ami itt folyik :)

Tsobi 02-11-2011 22:09

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279648)
szerintem Jacknak nem áll érdekében semmi, ami itt folyik :)

Akkor a fenének szövegel velem kapcsolatban butaságokat.

GenXter 02-11-2011 22:30

eTSém mondtam hogy hanyagold a sok fantázia mesét ;)
nem tiszted más embert vádolni,ha bűnös akkor Ati elintézi a büntetést

NewJackCity 02-11-2011 22:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279649)
Akkor a fenének szövegel velem kapcsolatban butaságokat.

nemtudom de az biztos hogy az volt az infoáramlos mondat után hogy direkt nem támadtak kozos célpontokat
rolad pedig tudom hogy ha tudnál az ellenkezojéről
biztos cáfolnád is
ellenben csak azt látom hogy 1db mondaton lovagolsz

anno pl vityu is irt olyasmit hogy szokott a régi klánvezérével beszélgetni
kikéri a véleményét probál tanulni a beszélgetéseikbol
megse gyanusitotta senki semmivel (nincs is miért)
mindenkinek van/volt mentora, akivel megbeszélte a dolgait még ha nem is volt az osszes orijuk szovibe
esetleg nem is szovik csak ex szovik

aki azt állitja hogy anya és alklánok kozt nincs infoáramlás (nem feltétlen gombok es éplistacsere), csak megbeszélik a dolgaik
az hazudik és genyóra állszent

Tsobi 02-11-2011 22:37

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 279650)
eTSém mondtam hogy hanyagold a sok fantázia mesét ;)
nem tiszted más embert vádolni,ha bűnös akkor Ati elintézi a büntetést

Milyen fantáziamesét? Totya jogosulatlanul, játékon kívüli csatornákon infokat kapott 1/A csoportbeli országokról, ezt pedig be is vallotta. Szerintem s még rengeteg ember szerint ez szabálytalan, Ati és pár notórius csaló (tisztelet a kivételnek) szerint nem. Ennyi a történet, nincsen semmi fantáziamese.

NewJackCity 02-11-2011 22:41

lelki szemeimmel el tudom képzelni hogy tsobi mikor kimész kisklánba utni letiltod az osszes volt es leendo klántársad skypeon msn-en
majd mikor rádkérdeznek telon mert már aggodnak hogy eltuntél és kiváncsiak
akkor lerázod oket hogy haggyanak békén nincs infokiadás
és azt mondod nekik hogy nézzenek teljest ha kiváncsiak
klánutésnél pedig várják meg a 3 orát es nézzék meg ott mert te ugyan nem adsz ki infót :D

csabi 02-11-2011 22:51

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 279653)
lelki szemeimmel el tudom képzelni hogy tsobi mikor kimész kisklánba utni letiltod az osszes volt es leendo klántársát skypeon msn-en
klánutésnél pedig várják meg a 3 orát es nézzék meg ott mert te ugyan nem adsz ki infót :D

én meg azt tudom elképzelni a lelki szemeimmel, ahogy a malac alklán összeáll a nagy klánnal.. jah, hogy 13an vannak és ilyen sosem lesz.. Totya meg szk-ról nem infót cserélget és nem az ütéseket nézegeti és nem tanácsokat ad, hanem idézem
Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279572)
Attól mert az orim szk-n van én még beszélek a klántársaimmal sőt az irámyításban és a döntésekben is részt tudok venni....

A klánt érintő fontosabb döntésekhez minden szükséges infót meg tudok kapni ha szükséges ezeken a forrásokon kersztül....

Totya

döntéseket hoz a két klánban, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy létszám miatt sosem lehet egy klán!!!!

Princ 02-11-2011 23:11

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 279653)
lelki szemeimmel el tudom képzelni hogy tsobi mikor kimész kisklánba utni letiltod az osszes volt es leendo klántársát skypeon msn-en

Tiszteletben tartjuk egymás egyéni játékát, és hagyjuk hogy önerőből szülessen meg a csaták eredménye. Az ENAH-nál úgy láttam, erre még anarchban is megvan a nyilvánvaló igény. Szabály nem volt rá, de alkottatok magatoknak. Totya is talán jobb belátásra tér, pedig ugye az értelmezgetés illetve a válaszképtelenség miatt nyugodtan folytathatná amit eddig. Én ezeket látom.

Kutyuleee 02-12-2011 01:48

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279624)
sziasztok.
Ati egy kérdés? akkor az jksz-nek számít, ha valaki békét kér, és azt írja privát üzenetbe a játékon belül, hogy ha nem lesz béke a volt klánja (amibe ő 3 évig volt) betámad minket? mert hogy régóta ismerik egymást és kiállnak érte? mert ha már az egyik felet szidjuk akkor tudjuk már meg milyen a másik fél is.....

Te mi a lótúróról beszélsz???? nem fenyegetőztem, csak leírtam a véleményem a dolgokról. úgy érzem jó pár ember van még ott lámáknál akikkel vagyok olyan jó viszonyban és tisztelnek annyira, hogy nem néznék tétlenül, ha rám szállnátok, de ezt tartom is...

De tessék bemásolom ide az üzenetet amit irtam csak hogy ne csak szarral dobálozzál. én irtam, úgyhogy asszem megtehetem.

Elismerem az volt:) nem is szivvtam fel magam rajta...
3év után amig ott voltam azért elég jo baratokat
szereztem ott.nincs osszejatszas veluk de ha harc
lenne velem ok se hagynak szerintem. De ha hagynak
is letojom amugy. Kb 2k kor mulva fordulok. Addig
szeretnem ha beke lenne koztunk. Ha felhozom a
masik orim akkor meg a lamakkal sem lesz semmi
haversag mindenki egyforma elenfel lesz. Nem
veletlenul jottem el. Jacknek is mondtam hogy a ketes
dolgoktol elzarkozom es dobbantani keszulok

(ha már ti nem, én itt megtettem hogy jelentem)
Bár azt hiszem semmi ellenséges szándékkal nem nyilvánultam felétek,
Se külsőn se sehol nem basztattalak, mégis egy üzenetem-re így reagáltok.
Legközelebb ha kérhetem inkább jelentsd, mint hogy fórumon elkezded a sár dobálást...

(Aki szerint az üzenetben bármit fenyegettem a volt klánnommal kapcsolatban kérem lefele ujjal jelezze)

papp2 02-12-2011 01:52

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 279615)
Érdekes Vityu,minél közelebb és Totya hozzátok,annál jobban óbégatsz itt.
Mondanám rá hogy "kicsúszott a sportszelet" de remélem azért tudtok harcolni. Sztem gyorsan fújjál riadót mert piromániás barátom be fog nézni hozzátok :D

Anyira azert ne nez le minket

Kutyuleee 02-12-2011 02:17

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279624)
sziasztok.
Ati egy kérdés? akkor az jksz-nek számít, ha valaki békét kér, és azt írja privát üzenetbe a játékon belül, hogy ha nem lesz béke a volt klánja (amibe ő 3 évig volt) betámad minket? mert hogy régóta ismerik egymást és kiállnak érte? mert ha már az egyik felet szidjuk akkor tudjuk már meg milyen a másik fél is.....

És még valami. én nem szídtam a másik felet, hanem tisztességel gratuláltam itt is nekik. nem kezdtem el belekötni a köszöngetésbe, és rögtön jksz-el vádaskodni mert tényleg nevetséges dolgokon akadnak fent egyesek.
és főleg nem értem,hogy miért a csatához kavarod hozzá,mert a levél jóval utána volt felétek, egy lopkodás miatt...
a folytatás ami még nektek szól, a nem offolos topicban...

Kalapácska 02-12-2011 07:27

Eredeti téma :

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-02-11 04:01:10 Veronia (#39320) elfoglalt 546 hektárt Pacific Metropool (#396555) országától.

grat :)

Kalapácska 02-12-2011 07:40

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 279657)

Elismerem az volt:) nem is szivvtam fel magam rajta...
3év után amig ott voltam azért elég jo baratokat
szereztem ott.nincs osszejatszas veluk de ha harc
lenne velem ok se hagynak szerintem. De ha hagynak
is letojom amugy. Kb 2k kor mulva fordulok. Addig
szeretnem ha beke lenne koztunk. Ha felhozom a
haversag mindenki egyforma elenfel lesz. Nem
veletlenul jottem el. Jacknek is mondtam hogy a ketes
dolgoktol elzarkozom es dobbantani keszulok

Csak tisztán az üzenetre koncentrálva és nem a személyekre !!!!

Nekem ebből az jön le , hogy :
Ha ti engem megcsináltok akkor a volt klánom bizony megcsinál beneteket az irántam érzett lojalitásból... legalábbis remélem :)

Sami 02-12-2011 07:49

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279665)
Eredeti téma :

2011-02-11 04:01:10 Veronia (#39320) elfoglalt 546 hektárt Pacific Metropool (#396555) országától.

grat :)

Én bántam ezt, de ehhez gratulálnom kell!

Merengő 02-12-2011 09:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 279657)
Ha felhozom a
haversag mindenki egyforma elenfel lesz.

ez eddig fel sem tűnt, de azért ez is sokat elárul rólatok :) és tudd, ha nekem írod azt a levelet, jelentve nem lettél volna, de már minimum 500 hektárral könnyebb lennél.

vityu 02-12-2011 13:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279607)
Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? ...
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279613)
Ez JKSZ.

Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ.

Ezt mondod, Ati?

Kalapácska 02-12-2011 16:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279689)
Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ.

Ezt mondod, Ati?

Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :)
Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D

A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :)
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :)

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :)
Neked ez szerintem nem menne ...

Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg :) mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is :D
Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért :DDD
De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta :)
Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok

vityu 02-12-2011 16:36

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279695)
Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :)

A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :)
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :)

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :)
Neked ez szerintem nem menne ...

Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg :) mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is :D
Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért :DDD
De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta :)
Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok

Nem tudom, hogy meddig fogsz még idiótának beállítani a fórumon, de igazán leállhatnál.

Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz..

Wolfi 02-12-2011 17:00

[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....

Totya nekem semmi bajom Veled de a vezéremet ne sértegesd ad1.
Ad 2. A Tőletek való félelem vicckategória, mert ha még ide is értek leírtam a véleményemet
KISÜTJÜK A ZSÍROTOKAT ÉS MEGÍSSZUK A DISZNÓVÉRT IS:) Aztén majd beletelik kevés időtökbe mire újra felhízlaljátok magatokat

papp2 02-12-2011 17:00

[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....

Kaptal egy patkot es mar is vezeted a lovat hol ott lovad sincs :) ez jo

csabi 02-12-2011 17:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279698)
Nem tudom, hogy meddig fogsz még idiótának beállítani a fórumon, de igazán leállhatnál.

Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz..

Vityu, ne vedd fel. Totya ismét bizonyította, hogy a játékhoz nem ért. :)

Pool 02-12-2011 17:13

Esetleg---->Ne OFF-oljunk máshol II.?

Totya&Törpe 02-13-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279656)
Tiszteletben tartjuk egymás egyéni játékát, és hagyjuk hogy önerőből szülessen meg a csaták eredménye. Az ENAH-nál úgy láttam, erre még anarchban is megvan a nyilvánvaló igény. Szabály nem volt rá, de alkottatok magatoknak. Totya is talán jobb belátásra tér, pedig ugye az értelmezgetés illetve a válaszképtelenség miatt nyugodtan folytathatná amit eddig. Én ezeket látom.

szevasztok:)

csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos :)
Én anarchos Totya nem = normálos Totya ....
kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban :)

Princ 02-13-2011 12:32

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 279779)
szevasztok:)

csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos :)
Én anarchos Totya nem = normálos Totya ....
kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban :)

Szia, a fentinél Jack anarchos hátterére apelláltam, mivel neki szólt a válasz, de biztos ami biztos, jó hogy szóltál. :)
----

Ha már hsz, akkor egy grat is. :)
2011-02-12 03:01:09 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 345 hektárt Maracatiara (#442849) országától.

lacy 02-14-2011 17:07

2011-02-13 05:01:10 Veronia (#39320) elfoglalt 611 hektárt Démonföld2 (#347266) országától.

Gratu:)

Kalapácska 02-15-2011 11:45

2011-02-14 05:01:04 Veronia (#39320) elfoglalt 671 hektárt EYE of GOD (#442353) országától.

grat

Ati 02-15-2011 12:21

Nagyon halad. :)

Kalapácska 02-16-2011 11:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 280032)
Nagyon halad. :)

Órát is lehetne hozzá állítani :D

Kalapácska 02-16-2011 11:11

2011-02-15 13:01:02 agyaghadsereg (#560794) elfoglalt 306 hektárt Juci ori (#253546) országától.

grat

Kalapácska 02-17-2011 07:17

2011-02-16 17:01:05 Rewidya (#499140) elfoglalt 340 hektárt "Free-world" (#190550) országától.

Nagy grat :)

papp2 02-17-2011 14:18

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280253)
2011-02-16 17:01:05 Rewidya (#499140) elfoglalt 340 hektárt "Free-world" (#190550) országától.

Nagy grat :)

Hat igen ideje volt mar rendes tamadasbol is foldet szereznni nem csak hienazasbol.

Ati 02-17-2011 15:45

Hova lett mostanában Veronia?

vityu 02-17-2011 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 280294)
Hova lett mostanában Veronia?

Megérett :)

Ati 02-17-2011 16:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 280296)
Megérett :)

:confused::confused::confused:

All times are GMT +1. The time now is 23:28.