![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Akkor most vádolsz vagy sem??? Nehéz téged követni! |
Quote:
és egybol hulyének nézi a tobbi embert, aki elolvasta a végét is, és nem ért vele eggyet :D de hát ilyen az alkalmi suketség és az alkalmi analfabétizmus :D imádnivaló mikor egy mondat elejét kiragadják és azon lovagolnak...:p |
Quote:
ilyen egy örök lázadó :D:D:D |
2X ment el..
|
Persze, lehet engem hülyének nézni és elbagatellizálni egy egyébként nagyon komoly problémát. Kinek mi áll érdekében, ugye Jack? :)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eTSém mondtam hogy hanyagold a sok fantázia mesét ;)
nem tiszted más embert vádolni,ha bűnös akkor Ati elintézi a büntetést |
Quote:
rolad pedig tudom hogy ha tudnál az ellenkezojéről biztos cáfolnád is ellenben csak azt látom hogy 1db mondaton lovagolsz anno pl vityu is irt olyasmit hogy szokott a régi klánvezérével beszélgetni kikéri a véleményét probál tanulni a beszélgetéseikbol megse gyanusitotta senki semmivel (nincs is miért) mindenkinek van/volt mentora, akivel megbeszélte a dolgait még ha nem is volt az osszes orijuk szovibe esetleg nem is szovik csak ex szovik aki azt állitja hogy anya és alklánok kozt nincs infoáramlás (nem feltétlen gombok es éplistacsere), csak megbeszélik a dolgaik az hazudik és genyóra állszent |
Quote:
|
lelki szemeimmel el tudom képzelni hogy tsobi mikor kimész kisklánba utni letiltod az osszes volt es leendo klántársad skypeon msn-en
majd mikor rádkérdeznek telon mert már aggodnak hogy eltuntél és kiváncsiak akkor lerázod oket hogy haggyanak békén nincs infokiadás és azt mondod nekik hogy nézzenek teljest ha kiváncsiak klánutésnél pedig várják meg a 3 orát es nézzék meg ott mert te ugyan nem adsz ki infót :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De tessék bemásolom ide az üzenetet amit irtam csak hogy ne csak szarral dobálozzál. én irtam, úgyhogy asszem megtehetem. Elismerem az volt:) nem is szivvtam fel magam rajta... 3év után amig ott voltam azért elég jo baratokat szereztem ott.nincs osszejatszas veluk de ha harc lenne velem ok se hagynak szerintem. De ha hagynak is letojom amugy. Kb 2k kor mulva fordulok. Addig szeretnem ha beke lenne koztunk. Ha felhozom a masik orim akkor meg a lamakkal sem lesz semmi haversag mindenki egyforma elenfel lesz. Nem veletlenul jottem el. Jacknek is mondtam hogy a ketes dolgoktol elzarkozom es dobbantani keszulok (ha már ti nem, én itt megtettem hogy jelentem) Bár azt hiszem semmi ellenséges szándékkal nem nyilvánultam felétek, Se külsőn se sehol nem basztattalak, mégis egy üzenetem-re így reagáltok. Legközelebb ha kérhetem inkább jelentsd, mint hogy fórumon elkezded a sár dobálást... (Aki szerint az üzenetben bármit fenyegettem a volt klánnommal kapcsolatban kérem lefele ujjal jelezze) |
Quote:
|
Quote:
és főleg nem értem,hogy miért a csatához kavarod hozzá,mert a levél jóval utána volt felétek, egy lopkodás miatt... a folytatás ami még nektek szól, a nem offolos topicban... |
Eredeti téma :
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2011-02-11 04:01:10 Veronia (#39320) elfoglalt 546 hektárt Pacific Metropool (#396555) országától. grat :) |
Quote:
Nekem ebből az jön le , hogy : Ha ti engem megcsináltok akkor a volt klánom bizony megcsinál beneteket az irántam érzett lojalitásból... legalábbis remélem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát akkor megpróbálom lefordítani magamnak: Csinálunk egy ütögetős kisklánt, kizavarjuk, közben a leendő célpontot folyamatosan mérjük. Mit tehetünk, hogy megosszuk vele az infót? Eddig nem tudtam, most már tudom: egy országot SZK-ra kell rakni. Mivel ő nincs játékban nem JKSZ. Ezt mondod, Ati? |
Quote:
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :) Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán . Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön .... Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után .... Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad : vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész :) Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán :) Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne :) Neked ez szerintem nem menne ... Ugyanis klánozásnál eseteleg meg tudod tippelni a célpont esetleges lépéseit esetleg :) mert mi van ha a full elf klán kiküldi rád az összes seregét 2 hullámban ? te meg kimentél rájuk telivel mert éplistáztad őket és át akartad ütni a sok tornyos íjat ami valójában a csata pillanatában nincs is :D Te meg kétt hétig infóztad őket a semmiért :DDD De te ha akkora király klánvezér lennél mint amilyenek beállítod magad akkor ezeket tudnád mind és nem írkálnál baromságokat nem létező jksz-ről már napok óta :) Részemről több jksz-es sültbolond írkálására nem válaszolok |
Quote:
Csak remélem, hogy lesztek egyszer akkorák, hogy megérezd azt, hogy nem csak kidobok meg beveszek valakit, és mehet a 60-80-100% ló aztán majd kiderül, hogy mi lesz.. |
[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :) Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D Totya nekem semmi bajom Veled de a vezéremet ne sértegesd ad1. Ad 2. A Tőletek való félelem vicckategória, mert ha még ide is értek leírtam a véleményemet KISÜTJÜK A ZSÍROTOKAT ÉS MEGÍSSZUK A DISZNÓVÉRT IS:) Aztén majd beletelik kevés időtökbe mire újra felhízlaljátok magatokat |
[quote=Kalapácska;279695]Nekem kezd kicsit sok lenni már ez a szerencsétlenkedés amit csinálsz vityu ....
Én is úgyláttom mint az egyik korábbi hozzászóló , hogy minél közelebb vagyunk hozzátok annál nagyobb a retegés részetekről :) Nem alaptalanul mert a célpontokot között szerepeltek de ezt te is tudod :D Kaptal egy patkot es mar is vezeted a lovat hol ott lovad sincs :) ez jo |
Quote:
|
Esetleg---->Ne OFF-oljunk máshol II.?
|
Quote:
csak gondoltam ezek szerint nem mindenkinek világos :) Én anarchos Totya nem = normálos Totya .... kéretik nem összekeverni, én nem játszom normálban :) |
Quote:
---- Ha már hsz, akkor egy grat is. :) 2011-02-12 03:01:09 Tutti-Frutti (#77777) elfoglalt 345 hektárt Maracatiara (#442849) országától. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-02-13 05:01:10 Veronia (#39320) elfoglalt 611 hektárt Démonföld2 (#347266) országától. Gratu:) |
2011-02-14 05:01:04 Veronia (#39320) elfoglalt 671 hektárt EYE of GOD (#442353) országától. grat |
Nagyon halad. :)
|
Quote:
|
2011-02-15 13:01:02 agyaghadsereg (#560794) elfoglalt 306 hektárt Juci ori (#253546) országától. grat |
2011-02-16 17:01:05 Rewidya (#499140) elfoglalt 340 hektárt "Free-world" (#190550) országától. Nagy grat :) |
Quote:
|
Hova lett mostanában Veronia?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |