![]() |
Fiúk... ez tényleg kell? De komolyan?
Muszáj marni egymást egy ilyen kis szarságon? Játszani vagyunk itt, nem? Nem az lenne a lényege, hogy kikapcsolódjunk, kicsit a problémákat levetkőzve? Miért kell ezt? Lehet, hogy egyszerüen nekem nem kéne olvasnom ezt a témát, vagy az egész fórumot, meg a belső fórumokat, mert úgy tuti nem kell ilyeneket végignéznem?! De akkor az egésznek semmi értelme és hagyom a francba. (Sokan abbahagyták... de azon senki nem gondolkozott el, hogy ennek mi lehet az oka úgylátom.) |
igazad van Cassy bocsánatot kérek
|
Quote:
Hát dragi, hidd el nem Te vagy az az ember aki miatt egy fél napig Synkel tucat hozzászólásait fogom olvasgatni. Másrészt meg ne próbálkozz a kioktatásommal mert ahoz Te még nagyon gyerek vagy. |
Quote:
Ő abba képes hagyni, Ti miért nem? Azthiszem ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a témában, valamint az összes hódítót érintő témában is egy jó időre. A közös fórumon is ma láttatok utoljára. ÉN ugyanis játszani akarok nem veszekedni és nem veszekedést nézni. |
Quote:
Részemről a téma lezárva elmondtam amit gondoltam akinek nem tetszik nem tetszik ez van! Jah és azért mert "gyerek" vagyok én is tisztába vagyok dolgokkal és van véleményem! És jogom van hozzá hogy kimondjam vagy épp leírjam :p :) |
Quote:
Nem szeretnem, ha Te mondanad meg, hogy mit csinaljak :) |
2007-10-02 18:01:06 Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított Deathbringer From The Sky (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 372 hektár földet.
2007-10-02 18:01:06 Ártatlan vagyok:) (#2692) támadást indított Deathbringer From The Sky (#2572) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 346 hektár földet. Grat neki. :) |
Quote:
Osszezordulesek, piszkalodasok mindig is lesznek, ezen kar megsertodni, plane, hogy amit en irtam, annak hozzad semmi de semmi koze nincs.... Synkelhez szolt, nem tetszett, amit csinalt. Ot meg ez nem erdekli. Nem ertem, miert lett ez felfujva, es miert kezdodott el a peldalozas... :) Hat vmi nekem nem tetszik, es ennek hangot is adok, az nem jelent semmit :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |