Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kalapácska 02-11-2011 15:14

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 279526)
tudjátok engem ez rettentően zavar, hogy egy szk-n lévő ország tulaja két klán nevében köszöngeti a klánütéseket többes szám első személyben.

Attól mert az orim szk-n van én még beszélek a klántársaimmal sőt az irámyításban és a döntésekben is részt tudok venni ....
A mai világban a gyengébek kedvéért létezik már telefon , skyp stb.....
A klánt érintő fontosabb döntésekhez minden szükséges infót meg tudok kapni ha szükséges ezeken a forrásokon kersztül....
Ahogyan Monro is gondolom irányitotta az olümposzt még nem is olyan régen ....
A kisklán és a nagyklán direkt nem üt közös célpontot ,hogy el tudja kerülni a paranoiás elmék összeesküvés elméleteit ....
Lásd vityu szk lévő ori jksz-t nyom... ilyen baromságot is csak te tudsz kitalálni .... Egy olyan ori ami nem játszik :D már bocsi de ez az idiótizmus felső foka .
Klán társaim csak olvasni szokták ezt a fórumot... nem részletezném miért :)

Totya

Princ 02-11-2011 15:28

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279572)
A klánt érintő fontosabb döntésekhez minden szükséges infót meg tudok kapni ha szükséges ezeken a forrásokon kersztül....

Ilyen vallomásra mondjuk nem számítottam.
lásd:
Quote:

A játékon belül lehetőséged van másokkal szövetségre lépni. Ha többen szeretnétek együtt játszani, akkor ezt a lehetőséget használjátok. ... Mindenki saját maga szerezze mag a szükséges információkat, csak a szövetségesek segíthetik egymást.

Tsobi 02-11-2011 15:31

És igen, mivel Játékon Kívül (értsd: MSN, skype, galambposta.. etc) viselkedtek úgy, mintha SZövetségesek lennétek, ez biza JKSZ.

Ati 02-11-2011 15:32

Úgy érzem, hogy valamiért erősen túl van ez a dolgo reagálva. Emlékeim szerint Remy is gratulált a minigunnak. Az előző beírásokat olvasva az is csalás volt? Akkor ez fel sem merült. Most ugyanolyan helyzetben más a résztvevő.

Annyi talán a különbség, hogy most nincs aktívan játékban a gratuláló személy, szemben az előbb említett példával, amikor egy teljesen másik klán tagjaként még játékban is volt.

Ati 02-11-2011 15:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279577)
És igen, mivel Játékon Kívül (értsd: MSN, skype, galambposta.. etc) viselkedtek úgy, mintha SZövetségesek lennétek, ez biza JKSZ.

Egy szövetségben NEM lévő ország nem tud úgy viselkedni, mintha szövetséges lenne.

Princ 02-11-2011 15:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279578)
Úgy érzem, hogy valamiért erősen túl van ez a dolgo reagálva. Emlékeim szerint Remy is gratulált a minigunnak. Az előző beírásokat olvasva az is csalás volt? Akkor ez fel sem merült. Most ugyanolyan helyzetben más a résztvevő.

Annyi talán a különbség, hogy most nincs aktívan játékban a gratuláló személy, szemben az előbb említett példával, amikor egy teljesen másik klán tagjaként még játékban is volt.

Nem, a különbség az az, hogy Remy nem a nevükben köszönte meg, ha emlékezetem nem csal, hanem nekik gratulált. Ez árulkodik a viselkedésbeli eltérésről. A többi már bevallás kérdése.

A te játékod. Ha úgy látod helyesnek hogy szövetségen kívüli részt vehessen egy szövetség játékában, akkor írd át a szabályokat!

Tsobi 02-11-2011 15:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279579)
Egy szövetségben NEM lévő ország nem tud úgy viselkedni, mintha szövetséges lenne.

Értelmezés alapfokon, ez nekünk is hasznos lehet a jövőben: szóval ha X ori nincs benne Y szövetségben, viszont X ori gazdija bevallottan részt vesz Y szövetség minden ügyes-bajos dolgában, akkor az nem JKSZ? :)

Ati 02-11-2011 15:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279582)
Értelmezés alapfokon, ez nekünk is hasznos lehet a jövőben: szóval ha X ori nincs benne Y szövetségben, viszont X ori gazdija bevallottan részt vesz Y szövetség minden ügyes-bajos dolgában, akkor az nem JKSZ? :)

Értelmezés középfokon: X ori NINCS JÁTÉKBAN.

Ati 02-11-2011 15:39

A következő lépés az lesz, hogy kikiáltjátok JKSZ-nek, hogy valaki megpróbál magának szövetséget találni, mert még nem szövetséges országokkal szóbaáll, és akár még a faját is elárulja nekik.

Tsobi 02-11-2011 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279583)
Értelmezés középfokon: X ori NINCS JÁTÉKBAN.

Akkor magasfok és már csak az államvizsga van hátra: Ha egy ország nincs játékban (értsd: szabin van, fagyasztva van, SZK-n van, etc.. ), akkor nyugodt szívvel irányíthat más országokat, nyugodt szívvel kaphat meg játékban levő, vele egy szövetségben nem tartózkodó játékosoktól információt szintén vele egy szövetségben nem játszó, épp játékban levő országokról (akikkel épp a klán harcol pl. éplista, klánmérés, gömb és egyebek)?

Quote:

Attól mert az orim szk-n van én még beszélek a klántársaimmal sőt az irámyításban és a döntésekben is részt tudok venni ....

Ati 02-11-2011 15:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279586)
Akkor magasfok és már csak az államvizsga van hátra: Ha egy ország nincs játékban (értsd: szabin van, fagyasztva van, SZK-n van, etc.. ), akkor nyugodt szívvel irányíthat más országokat, nyugodt szívvel kaphat meg játékban levő, vele egy szövetségben nem tartózkodó játékosoktól információt szintén vele egy szövetségben nem játszó, épp játékban levő országokról (akikkel épp a klán harcol pl. éplista, klánmérés, gömb és egyebek)?

Attól, hogy eltettem az országomat szabadságra, mert nem érek rá 3 napig, még szóbaállhatok a szövetségeseimmel.

Hex 02-11-2011 15:49

ennél már csak az durvább, hogy ha azt írod privát üzenetben, hogy földeld le magad és a magad helyett az ország nevét írod, akinek az üzenetet is, akkor jksz miatt repülsz át anarchba. xd

Ati 02-11-2011 15:50

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 279588)
ennél már csak az durvább, hogy ha azt írod privát üzenetben, hogy földeld le magad és a magad helyett az ország nevét írod, akinek az üzenetet is, akkor jksz miatt repülsz át anarchba. xd

Ez viszont egyértelmű játékon kívüli összejátszás, ezt kár huszadszorra is felhozni, akárhányszor írod le, ez egy teljesen jogos áthelyezés, ami következetesen a jövőben is így fog történni.

Tsobi 02-11-2011 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279587)
Attól, hogy eltettem az országomat szabadságra, mert nem érek rá 3 napig, még szóbaállhatok a szövetségeseimmel.

Természetesen. De ha nem vagyok szövetségben (Szövetségen Kívüli), akkor hogy vannak szövetségeseim? Hogy adhatnak info-t magukról és a csoportban játszó többi országról?

Hex 02-11-2011 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279590)
Ez viszont egyértelmű játékon kívüli összejátszás, ezt kár huszadszorra is felhozni, akárhányszor írod le, ez egy teljesen jogos áthelyezés, ami következetesen a jövőben is így fog történni.

de az nem jksz, hogy kimegyek szk-ra, elkérem a környékről a gömböt, visszajövök kisklánba és benyomom 1000 hekire :D

Ati 02-11-2011 15:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279591)
Természetesen. De ha nem vagyok szövetségben (Szövetségen Kívüli), akkor hogy vannak szövetségeseim? Hogy adhatnak info-t magukról és a csoportban játszó többi országról?

Volt és/vagy leendő szövetségeseid vannak ilyen esetben. Az általuk adott információt nem használhatod fel a saját országod érdekében; sőt ők sem adhatnak ki olyan információt, amit felhasználhatsz.

Princ 02-11-2011 16:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279593)
Volt és/vagy leendő szövetségeseid vannak ilyen esetben. Az általuk adott információt nem használhatod fel a saját országod érdekében; sőt ők sem adhatnak ki olyan információt, amit felhasználhatsz.

Végülis kapóra jön ez a vita.

Tegyük fel SzK-n vagyok. Nézem a klánpontlistát, kiszúrom hogy ráálltak a jövőbeni klánomra (ez nem tiszta egyébként, miből derül ki). Szólhatok nekik?

Killer 02-11-2011 16:11

valahogy olyan érzésem van,hogy kissé túllihegitek a dolgot az elkövetővel szembeni ellenérzéseitek miatt;)
egyébként nem hiszem hogy ilyet láthattál bárkitől is a Bigből Ati,szóval elég rossz példa volt:P

vityu 02-11-2011 16:11

Ati, jelenleg több, mint 10 országhoz és 2 klánhoz van klánszintű belátása? Én úgy értelmeztem a szabályokat, hogy amíg nem vagyok szövetségben, nem lehet semmi...

Princ 02-11-2011 16:31

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 279598)
valahogy olyan érzésem van,hogy kissé túllihegitek a dolgot az elkövetővel szembeni ellenérzéseitek miatt;)

Ez már sztm nem csak róla szól. Egyébként jó fej, az összes hiénázásán túl. :)

Ati 02-11-2011 16:36

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279603)
Ez már sztm nem csak róla szól.

Ha Te vagy egy klán vezére, és egy másik klánra való ráállás érdekében kilépsz a klánból átmenetileg, majd utólag gratulálsz, akkor szerintem senki nem szólna semmit. Szemben a mostani helyzettel.

Princ 02-11-2011 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279605)
Ha Te vagy egy klán vezére, és egy másik klánra való ráállás érdekében kilépsz a klánból átmenetileg, majd utólag gratulálsz, akkor szerintem senki nem szólna semmit. Szemben a mostani helyzettel.

Itt nem ez történt, de nekem már 8, mert inkább ez érdekelne:

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 279596)
Tegyük fel SzK-n vagyok. Nézem a klánpontlistát, kiszúrom hogy ráálltak a jövőbeni klánomra. Szólhatok nekik?

vityu 02-11-2011 17:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279605)

Nem ez történt. Megköszönte 2 klán nevében és E/1-ben beszélt a klánról, majd leírta, hogy minden klánt érintő infót megkapott. Mert ugye msn, skype...
Most ez mindaddig szabályos, ameddig szk-n van? Meg addig, ameddig oda nem lép vissza? Mert ha máshová, akkor már hirtelen szabálytalan lesz?

Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? Mert az enyémben az. Vagy csak akkor JKSZ, ha a kiadott infót fel lehet használni 1 körön belül? Ami így nem használható? Egyébként A-ban egy faji infó ÉVEKRE jelenthet támpontot klántámadáshoz...

vityu 02-11-2011 17:05

Quote:

Lásd vityu szk lévő ori jksz-t nyom... ilyen baromságot is csak te tudsz kitalálni .... Egy olyan ori ami nem játszik :D már bocsi de ez az idiótizmus felső foka .
Klán társaim csak olvasni szokták ezt a fórumot... nem részletezném miért :)

Totya

Kedves Totya, reagálnék rá szívből, de inkább nem teszem, nem szeretnék miattad tiltást a fórumról. Magadról beszélj úgy, ahogy akarsz, de ismeretlenül kérlek ne nézz agyilag egysejtűnek.

NewJackCity 02-11-2011 17:28

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279607)
Nem ez történt. Megköszönte 2 klán nevében és E/1-ben beszélt a klánról, majd leírta, hogy minden klánt érintő infót megkapott. Mert ugye msn, skype...

miert nem ez tortént ?
Az ország a következő szövetségek tagja volt eddig. Hátul a legrégebbi.

#4079 Kis malac
#3809 Kismalac és Társai ZRT

az anyaklán a zrt-s malac
ahol a public enemy No.1 a vezér
régen néha bénázunk néven futott a klán
majd kiment kisklánozni ahol eloszor egyedul utogetett majd athivott anyaklánbol orikat amihez max 1-2 idegen is csatlakozott akik nem a néha bénázos klánbol valók
mind2 klánnnak ő a vezére az utobbinak az alapitoja is
aki egy klánutéshez kilépett és 1-2 hete max szk-n van
az egyik klán a másik alklánja
miért ne koszonhetné meg a gratuláciokat akár mind2 klán nevében is ?
az ok hogy betegesen utáltok valakit
spec totya nekem se a kedvencem
de hogy az hogy mind2 klán nevében megkoszoni a gratuláciot az hogy a faxba lesz jksz ?
ráadásul gondolom nem harmadik klánba megy majd vissza hanem a 2 kozul valamelyikbe utni vagy tovább gyujtogetni ahogy épp kijon a lépés
ez mitol lenne szabálytalan ?

Ati 02-11-2011 17:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279607)
Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? Mert az enyémben az.

Ez JKSZ.

Tsobi 02-11-2011 17:37

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 279612)
ez mitol lenne szabálytalan ?

Nem a gratulációkat kifogásolta a többség, hanem az információk bevallottan szabad áramlását.

GenXter 02-11-2011 17:43

Érdekes Vityu,minél közelebb és Totya hozzátok,annál jobban óbégatsz itt.
Mondanám rá hogy "kicsúszott a sportszelet" de remélem azért tudtok harcolni. Sztem gyorsan fújjál riadót mert piromániás barátom be fog nézni hozzátok :D

csabi 02-11-2011 19:09

nem akartam én jkszre utalni, csak szerettem volna tudni, hogy Totya melyik klánhoz is tartozik igazából, hiszen a két klánban többen vannak, mint 10, így nem beszélhetünk egy nagy klánról és egy kisklánról, hiszen azt feltételezzük, hogy az ütögetők visszalépnek a nagy klánban, ez a létszám miatt nem lehetséges. de közben látom, hogy Totya hová került és már nem zavar ha gratulál, mint Remy, vagy az összes többi anyaklán tagja a kisklánozóknak, de ha megköszöni és elmeséli egyes számban, hogy hogyan volt, akkor valaki tudathasadásos és nem én vagyok az.

NewJackCity 02-11-2011 19:11

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 279615)
Mondanám rá hogy "kicsúszott a sportszelet" de remélem azért tudtok harcolni. Sztem gyorsan fújjál riadót mert piromániás barátom be fog nézni hozzátok :D

nem hinném hogy becsokiztak volna tőluk
a dragonosok mindig becsulettel odaálltak idágig kuzdeni, olyan szitukba is mikor ránézésre vesztésre álltak
igazábol egyik részrol se értem minek a személyeskedés

Kalapácska 02-11-2011 20:00

Csináltam egy kis klánt ami egy ütőgép volt :)
Mivel én alapítottam az én "gyerekkem" és igen mennek át oda orijaink ütni ahogyan már 4-5 ori fel is lett ütve oda ahova szeretük volna és most is van ott ori a nagyklánból ....
Volt egy kisebb csetepaténk egy másik klánnal akinek felajánlottam , hogy ha van kedvük klánozni velünk akkor lépjenek be hozzánk ... mert érdemesnek tartottam rá őket :)
Azóta a sikeres klánozás érdekében orik jönnek mennek ki be .....
Hangsúlyozom nincs közös célpontunk !!!!
Megbeszélnek a fiúk velem taktikákat mikor éppen mit lehet érdemes csinálni vagy mit fog az éppen aktuális célpont tenni esetlegesen ....

Ha egy kicsit személyeskedhetek akkor elmondom , hogy pl Inczinekvel aki miatt anno egy igen nagy klánütsét kaptunk és én egy másodperc alatt x -eltem ki a klánból mert nem csinált meg egy távolt ... a mai napig is segítek neki anarhos harcai közben ha éppen megkeres , hogy oldjon meg egy adott helyzetett ... akkor simán átnézem a dolgait és ha menthető a helyzet akkor próbálja a tanácsaim alapján menteni :)

Arról én tehetek , hogy vannak emberek akik adnak a véleményemre és megkeresnek ha esetleg valami taktikai tanácsra van szükségük :)
Arról viszont ha ezeket a sorokat olvasod és senki nem keres meg hasonló dolgokkal csak te tehetsz aki hisztizik :) Részletezhetném , hogy nincs olyan ember akinek számít a véleményed vagy nem tudsz érdemi tanácsot adni de fölösleges :)
ucsó sorokat meg akinek nem inge ne vegye magára :)

ui: én a csopiban szeretek harcolni nem a fórumon

Merengő 02-11-2011 20:25

sziasztok.
Ati egy kérdés? akkor az jksz-nek számít, ha valaki békét kér, és azt írja privát üzenetbe a játékon belül, hogy ha nem lesz béke a volt klánja (amibe ő 3 évig volt) betámad minket? mert hogy régóta ismerik egymást és kiállnak érte? mert ha már az egyik felet szidjuk akkor tudjuk már meg milyen a másik fél is.....

Kalapácska 02-11-2011 20:30

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279624)
sziasztok.
Ati egy kérdés? akkor az jksz-nek számít, ha valaki békét kér, és azt írja privát üzenetbe a játékon belül, hogy ha nem lesz béke a volt klánja (amibe ő 3 évig volt) betámad minket? mert hogy régóta ismerik egymást és kiállnak érte? mert ha már az egyik felet szidjuk akkor tudjuk már meg milyen a másik fél is.....

Na várjunk csak akkor mi is van most tulajdonképpen ?

Ati 02-11-2011 20:33

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279624)
sziasztok.

Egy olyan klánnal fenyegetőzni, aminek az illető nem tagja, és nem is arról van szó, hogy átlép a másik klánba, hogy elégtételt vegyen, az JKSZ.

Merengő 02-11-2011 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279626)
Egy olyan klánnal fenyegetőzni, aminek az illető nem tagja, és nem is arról van szó, hogy átlép a másik klánba, hogy elégtételt vegyen, az JKSZ.

akkor meg azt hiszem mindenki maradjon csendben, és örüljetek, hogy kutyule nem lett/lesz jelentve. és nem azért írom ezt mert bírom totyát, engem is idegesít néha, hanem mert megint alaptalanul van vádolva.

Tsobi 02-11-2011 20:51

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 279628)
akkor meg azt hiszem mindenki maradjon csendben, és örüljetek, hogy kutyule nem lett/lesz jelentve. és nem azért írom ezt mert bírom totyát, engem is idegesít néha, hanem mert megint alaptalanul van vádolva.

Totya nincs vádolva és ha volt is, az csak a szabályok normális értelmezése miatt volt. Már nincs vádolva, hisz magunkévá tettük az Ati-féle felsőfokút, amiben nem a tiszta játék az elsődleges.

Egyébként más bűnössége nem mentesítené Őt sem.

Kalapácska 02-11-2011 21:07

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279629)
Totya nincs vádolva és ha volt is, az csak a szabályok normális értelmezése miatt volt. Már nincs vádolva, hisz magunkévá tettük az Ati-féle felsőfokút, amiben nem a tiszta játék az elsődleges.

Egyébként más bűnössége nem mentesítené Őt sem.

Ha rajtam lenne most a nadrágom akkor a kinyíló bicska érzékenyen érintene .....

Tsobi 02-11-2011 21:17

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279630)
Ha rajtam lenne most a nadrágom akkor a kinyíló bicska érzékenyen érintene .....

És nem adtál még lefelé kezet? Gyorsan pótold be! :)

Ati 02-11-2011 21:19

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 279631)
És nem adtál még lefelé kezet? Gyorsan pótold be! :)

Megtettem én, a leírtak igen erős szelektív értelmezése miatt.

Wolfi 02-11-2011 21:29

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 279615)

Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?
Ahhoz Totyának még egy harmadik kb hasonló nagyságú klánt létre kellene hoznia, hogy egyáltalán ránk álljon! De ha ránk is áll szeretettel várjuk úgyis viszket már a tenyerem és hidd el ha itt lesz kifolyatunk egy kis "disznózsírt" :)

ui: nem megsértődni viccesen felfogni:)

All times are GMT +1. The time now is 13:29.