![]() |
Quote:
A mai világban a gyengébek kedvéért létezik már telefon , skyp stb..... A klánt érintő fontosabb döntésekhez minden szükséges infót meg tudok kapni ha szükséges ezeken a forrásokon kersztül.... Ahogyan Monro is gondolom irányitotta az olümposzt még nem is olyan régen .... A kisklán és a nagyklán direkt nem üt közös célpontot ,hogy el tudja kerülni a paranoiás elmék összeesküvés elméleteit .... Lásd vityu szk lévő ori jksz-t nyom... ilyen baromságot is csak te tudsz kitalálni .... Egy olyan ori ami nem játszik :D már bocsi de ez az idiótizmus felső foka . Klán társaim csak olvasni szokták ezt a fórumot... nem részletezném miért :) Totya |
Quote:
lásd: Quote:
|
És igen, mivel Játékon Kívül (értsd: MSN, skype, galambposta.. etc) viselkedtek úgy, mintha SZövetségesek lennétek, ez biza JKSZ.
|
Úgy érzem, hogy valamiért erősen túl van ez a dolgo reagálva. Emlékeim szerint Remy is gratulált a minigunnak. Az előző beírásokat olvasva az is csalás volt? Akkor ez fel sem merült. Most ugyanolyan helyzetben más a résztvevő.
Annyi talán a különbség, hogy most nincs aktívan játékban a gratuláló személy, szemben az előbb említett példával, amikor egy teljesen másik klán tagjaként még játékban is volt. |
Quote:
|
Quote:
A te játékod. Ha úgy látod helyesnek hogy szövetségen kívüli részt vehessen egy szövetség játékában, akkor írd át a szabályokat! |
Quote:
|
Quote:
|
A következő lépés az lesz, hogy kikiáltjátok JKSZ-nek, hogy valaki megpróbál magának szövetséget találni, mert még nem szövetséges országokkal szóbaáll, és akár még a faját is elárulja nekik.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ennél már csak az durvább, hogy ha azt írod privát üzenetben, hogy földeld le magad és a magad helyett az ország nevét írod, akinek az üzenetet is, akkor jksz miatt repülsz át anarchba. xd
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tegyük fel SzK-n vagyok. Nézem a klánpontlistát, kiszúrom hogy ráálltak a jövőbeni klánomra (ez nem tiszta egyébként, miből derül ki). Szólhatok nekik? |
valahogy olyan érzésem van,hogy kissé túllihegitek a dolgot az elkövetővel szembeni ellenérzéseitek miatt;)
egyébként nem hiszem hogy ilyet láthattál bárkitől is a Bigből Ati,szóval elég rossz példa volt:P |
Ati, jelenleg több, mint 10 országhoz és 2 klánhoz van klánszintű belátása? Én úgy értelmeztem a szabályokat, hogy amíg nem vagyok szövetségben, nem lehet semmi...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Most ez mindaddig szabályos, ameddig szk-n van? Meg addig, ameddig oda nem lép vissza? Mert ha máshová, akkor már hirtelen szabálytalan lesz? Nem értem a véleményed, Ati. Amikor nálunk volt kisklán, és ha a kisklán és a főklán között információáramlás lett volna, az a szemedben JKSZ vagy sem? Mert az enyémben az. Vagy csak akkor JKSZ, ha a kiadott infót fel lehet használni 1 körön belül? Ami így nem használható? Egyébként A-ban egy faji infó ÉVEKRE jelenthet támpontot klántámadáshoz... |
Quote:
|
Quote:
Az ország a következő szövetségek tagja volt eddig. Hátul a legrégebbi. #4079 Kis malac #3809 Kismalac és Társai ZRT az anyaklán a zrt-s malac ahol a public enemy No.1 a vezér régen néha bénázunk néven futott a klán majd kiment kisklánozni ahol eloszor egyedul utogetett majd athivott anyaklánbol orikat amihez max 1-2 idegen is csatlakozott akik nem a néha bénázos klánbol valók mind2 klánnnak ő a vezére az utobbinak az alapitoja is aki egy klánutéshez kilépett és 1-2 hete max szk-n van az egyik klán a másik alklánja miért ne koszonhetné meg a gratuláciokat akár mind2 klán nevében is ? az ok hogy betegesen utáltok valakit spec totya nekem se a kedvencem de hogy az hogy mind2 klán nevében megkoszoni a gratuláciot az hogy a faxba lesz jksz ? ráadásul gondolom nem harmadik klánba megy majd vissza hanem a 2 kozul valamelyikbe utni vagy tovább gyujtogetni ahogy épp kijon a lépés ez mitol lenne szabálytalan ? |
Quote:
|
Quote:
|
Érdekes Vityu,minél közelebb és Totya hozzátok,annál jobban óbégatsz itt.
Mondanám rá hogy "kicsúszott a sportszelet" de remélem azért tudtok harcolni. Sztem gyorsan fújjál riadót mert piromániás barátom be fog nézni hozzátok :D |
nem akartam én jkszre utalni, csak szerettem volna tudni, hogy Totya melyik klánhoz is tartozik igazából, hiszen a két klánban többen vannak, mint 10, így nem beszélhetünk egy nagy klánról és egy kisklánról, hiszen azt feltételezzük, hogy az ütögetők visszalépnek a nagy klánban, ez a létszám miatt nem lehetséges. de közben látom, hogy Totya hová került és már nem zavar ha gratulál, mint Remy, vagy az összes többi anyaklán tagja a kisklánozóknak, de ha megköszöni és elmeséli egyes számban, hogy hogyan volt, akkor valaki tudathasadásos és nem én vagyok az.
|
Quote:
a dragonosok mindig becsulettel odaálltak idágig kuzdeni, olyan szitukba is mikor ránézésre vesztésre álltak igazábol egyik részrol se értem minek a személyeskedés |
Csináltam egy kis klánt ami egy ütőgép volt :)
Mivel én alapítottam az én "gyerekkem" és igen mennek át oda orijaink ütni ahogyan már 4-5 ori fel is lett ütve oda ahova szeretük volna és most is van ott ori a nagyklánból .... Volt egy kisebb csetepaténk egy másik klánnal akinek felajánlottam , hogy ha van kedvük klánozni velünk akkor lépjenek be hozzánk ... mert érdemesnek tartottam rá őket :) Azóta a sikeres klánozás érdekében orik jönnek mennek ki be ..... Hangsúlyozom nincs közös célpontunk !!!! Megbeszélnek a fiúk velem taktikákat mikor éppen mit lehet érdemes csinálni vagy mit fog az éppen aktuális célpont tenni esetlegesen .... Ha egy kicsit személyeskedhetek akkor elmondom , hogy pl Inczinekvel aki miatt anno egy igen nagy klánütsét kaptunk és én egy másodperc alatt x -eltem ki a klánból mert nem csinált meg egy távolt ... a mai napig is segítek neki anarhos harcai közben ha éppen megkeres , hogy oldjon meg egy adott helyzetett ... akkor simán átnézem a dolgait és ha menthető a helyzet akkor próbálja a tanácsaim alapján menteni :) Arról én tehetek , hogy vannak emberek akik adnak a véleményemre és megkeresnek ha esetleg valami taktikai tanácsra van szükségük :) Arról viszont ha ezeket a sorokat olvasod és senki nem keres meg hasonló dolgokkal csak te tehetsz aki hisztizik :) Részletezhetném , hogy nincs olyan ember akinek számít a véleményed vagy nem tudsz érdemi tanácsot adni de fölösleges :) ucsó sorokat meg akinek nem inge ne vegye magára :) ui: én a csopiban szeretek harcolni nem a fórumon |
sziasztok.
Ati egy kérdés? akkor az jksz-nek számít, ha valaki békét kér, és azt írja privát üzenetbe a játékon belül, hogy ha nem lesz béke a volt klánja (amibe ő 3 évig volt) betámad minket? mert hogy régóta ismerik egymást és kiállnak érte? mert ha már az egyik felet szidjuk akkor tudjuk már meg milyen a másik fél is..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor meg azt hiszem mindenki maradjon csendben, és örüljetek, hogy kutyule nem lett/lesz jelentve. és nem azért írom ezt mert bírom totyát, engem is idegesít néha, hanem mert megint alaptalanul van vádolva. |
Quote:
Egyébként más bűnössége nem mentesítené Őt sem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? Ahhoz Totyának még egy harmadik kb hasonló nagyságú klánt létre kellene hoznia, hogy egyáltalán ránk álljon! De ha ránk is áll szeretettel várjuk úgyis viszket már a tenyerem és hidd el ha itt lesz kifolyatunk egy kis "disznózsírt" :) ui: nem megsértődni viccesen felfogni:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |