Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Xeper 12-01-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48950)
Azért az komolyabb topic

És remélhetőleg hamar végére járunk :D

Harcosok 12-01-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48949)
Csak sikerült kicsikarni a gratulációt ez felér egy gyözelemmel. Kérek érte zöldet:D

Hát az a fájó csak,hogy ha van védelem még 40-es hadtekivel is lepattannak rolam:)

20-asnál meg közbe én is kimegyek rájuk:D

FJORD 12-01-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 48959)
Hát az a fájó csak,hogy ha van védelem még 40-es hadtekivel is lepattannak rolam:)

20-asnál meg közbe én is kimegyek rájuk:D

Ha minden úgy alakulna ahogy az ember szeretné akkor minden tökéletes és marha uncsi volna

Xeper 12-01-2006 15:47

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48963)
Ha minden úgy alakulna ahogy az ember szeretné akkor minden tökéletes és marha uncsi volna

És mindig mindenki nyerne :p

Lezúziusz 12-01-2006 16:36

Nem tudom vajon sikerül írnom? Első próba:

Harcosok, neked mindíg van valami ami miatt téged nem lehet átütni, egyébként 36%-on volt a hadügyim+tábornok személyiség, de a veszteségekből ítélve, ha nem volt fent a védelem, és felrakod akkor is átmentem volna...Mint eddíg normálban, és párbajban egyaránt...

Lezúziusz 12-01-2006 16:38

Csak azt nem értem, miért kell mindíg megmagyarázni? Vesztettél, másokkal is megtörtént már.

Harcosok 12-01-2006 16:39

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49008)
Nem tudom vajon sikerül írnom? Első próba:

Harcosok, neked mindíg van valami ami miatt téged nem lehet átütni, egyébként 36%-on volt a hadügyim+tábornok személyiség, de a veszteségekből ítélve, ha nem volt fent a védelem, és felrakod akkor is átmentem volna...Mint eddíg normálban, és párbajban egyaránt...

Nem hiszem,hogy átjöttél volna de majd legközelebb leteszteljük:D

Harcosok 12-01-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49009)
Csak azt nem értem, miért kell mindíg megmagyarázni? Vesztettél, másokkal is megtörtént már.

holnap 6-9ig ráérsz?:)(reggel)
Ugy emléxem nem én kezdtem firtatnia párbajt:)
meg ha be is ütsz én az tuti,hogy közbe már szereztem volna pár értéket:)

Lezúziusz 12-01-2006 16:44

Már teszteltük párszor, és mindíg befértem....:)
És ha arra gondolsz szervezzek neked párbajt, már le is tehetsz róla, elmondtam tegnap a véleményem, az olyan párbajokról mint a tegnapi, és amilyeneket Te művelsz.... nem akarom miattad végig unatkozni a párbajt... A gyenge kifogásaid itt szórakoztatóak, de játék közben nem nagyon szeretem...

Harcosok 12-01-2006 16:47

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 49013)
Már teszteltük párszor, és mindíg befértem....:)
És ha arra gondolsz szervezzek neked párbajt, már le is tehetsz róla, elmondtam tegnap a véleményem, az olyan párbajokról mint a tegnapi, és amilyeneket Te művelsz.... nem akarom miattad végig unatkozni a párbajt... A gyenge kifogásaid itt szórakoztatóak, de játék közben nem nagyon szeretem...

Hol irtam,hogy szervezzél?
És egyálltalán honnan veszed,hogy párbajozni akarok?:)
Csak anynit kérdeztem ráérsz-e:)

Ja és még mindig jobbnak tartom varizást mint semmit tevést mert nem is volt támadozás sem az elején:)

All times are GMT +1. The time now is 16:17.