![]() |
Quote:
Ettol persze azt irsz Synk, amit akarsz, csak nekem furanak tunik, ennyi... :) |
Megint belekotyogok...
Mi a frászért kell emiatt piszkálni egymást(Direkt használtam ezt a szót, mert ez még szerencsére nem fajult veszekedéssé.)? Én se másoltam volna magam be, Synk megtette, mert nekem akart gratulálni, bár őszintén nem értem mihez... Én csak megnyomtam egy gombot. De egyet kérdezek... nem nézem vissza, mert lusta vagyok, de volt már példa korábban arra, hogy Synk saját klánütést másolt volna be? Én szótam, bye |
Quote:
|
Quote:
Igen, volt olyan, hogy még az előtt bemásolta, hogy megjelent volna az eseményekben és persze saját ütést. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szegény Gyula, mostanáig kerested, és nem találtad?:D:D Egyébként igen, volt olyan, hogy saját klánom ütését én másoltam be. Asszem kétszer is. Olyan viszont nem történt, hogy még mielőtt az eseménylistában megjelent volna... Ha nem én vagyok a vezér, ami elég gyakran fennáll szeretek én lenni az első aki gratulál a csapatnak. Még akkor is ha Remynek meg Gyulának ez nem tetszik. Ami sereget én indítottam, azt sose másoltam be. |
Grat a Kavicsoknak !!
Békét,jólét :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |