![]() |
Ez kész, ez nagyon tuti. :D
|
azt hiszem rossz a szemem!!! (nagyon nagyon rossz) :D:D
|
"Hibás fordítást vagy gépelési hibát talált a szótárban? Kérjük, jelezze a hibát a szótár szerkesztőinek a kiválasztott szócikkre kattintva a jobb egérbillentyűvel, majd a "Javítás..." menüpontot kiválasztva. Ha ez nem működne (pl. mert régebbi böngészője van, vagy nincsen engedélyezve a JavaScript), akkor kérjük, kattintson ide, hogy javítási üzemmódba kapcsoljon! Előre is köszönjük, hogy segítenek a szótár jobbátételében!"
:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Idéztem az odalról, azért tettem idézőjelbe :) |
M2 királyi tv.
parlamenti közvetítés. |
Quote:
|
A gnóm, 4 kezű, 4 lábú kisgyerek siránkozik apukájának:
- Apu! Le szeretnék menni a játszótérre! - Kisfiam, tudod, hogy nem szabad! Kicsúfolnak, gúnyolódnak a többi gyerekek! - Apu, de én nagyon unatkozom! - Hát jó, vidd le ezt a kiló kenyeret az 1. emeletre a gondnoknak! Elmegy a gyerek, eltelik 1 óra, 3 óra, 5 óra, a gyerek még mindig sehol! Utánamegy az apja, leér az elsőre, és csenget a gondnokhoz. Az kinyitja az ajtót, de tiszta vér az egész ruhája! Erre az apuka: - Úristen, magával meg mi történt? - Basszus, ekkora pókot még életemben nem láttam! |
Quote:
|
Quote:
A vicces benne, hogy azt értettem félre, hogy Ti értettétek félre :D Szal hogyha kiveszem az idézőjeeket és bemásolom, vagy bármit bemásolok és rákeresek, tökmindegy mit, alul kiírja a szöveget amit bemásoltam ide a fórumra :) Szal nem kell semmilyen idézőjel kiszedés :p Nézz be a szótárba, keress valamire, alul kirírja a szöveget ;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:05. |