Quote:
Originally Posted by Druida
(Post 185806)
ez nem semmi több mint 20percbe telt elolvasni...
szegény tuvalu, komolyan sajnálom, és amugy nagyon szépet írt.
|
Elolvastam, tényleg szép és hosszú történet, mint Tuvalu játéka. Valójában viszont ezt a részt én nem vágtam benne. :
"”. Mivel összeveszés nem volt, így tudtam, hogy ők is tudják, hogy nekem a top1 hely kell., szövetségesek voltunk a 4. szinten, és azt terveztük, hogy azok leszünk a 3. szinten is. De mivel nem vagyunk per pillanat szövetségben, ezért elvileg lehetett támadni. Azt tudtam, hogy nincs nála sereg, és azt is tudtam, hogy látni fogja hogy megyek. Azt nem tudtam, hogy esetleg mind az 5 sereget beengedi, vagy mindet kivédi, nyilván olyan sereget küldtem, hogy ha akarja, akkor ki tudja védeni (4 kis sereg és egy közepes ment). Konkrétan rábíztam, hogy ilyetén formán válaszoljon, hogy ezért bontotta-e a szövetséget, hogy erre az ütésre lehetőséget adjon vagy se. Ha kivédte volna, akkor is tudtam, hogy nem fog a volt szövetség visszaütni, lévén harag nem volt, és a támadásom logikus volt. Volt szövetségesem azt hiszem vigyorgott a bajsza alatt, hogy ilyen pofátlanul megtámadtam, és tessék-lássék módon neki is állt tekercset lopni, meg visszatámadni."
Normál esetben ez annyira nem korrekt, viszont kilépve egy szövetségből, annak bármely tagja támadható, sőt ha már tisztában vagyok az ország felépítésével, játék stratégiájával, és fölbomlik a szövi és még MNT sincs, akkor miért gond, hogy beverem? Picit úgy tűnik sokan irígykedtek Tuvalura, pedig 9 évet végig játszani, sokan nem lennének képesek. Normál esetben 1 nap töbszzör is történik ilyen, mindenfajta retorzió nélkül.