![]() |
Ja és továbbra is azt vallom inkább varizok mint,hogy semmit ne tegyek mivel kis 100lóvat képzett pool hát mit is mondjak:használhatatlan:)ja és még ütni se probált vele senkit:P[/quote]
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája. |
Harcosok, a forumra es zoldbe irtam az orinak, hogy mentse le :)
Egyébként, 480 lovat meg 60 tamadot kapott az ori és ez ellen nem tudott védekezni. |
Quote:
Vezettem mindenben és a forumon is megirtam ,hogy átveszi egy ismi félkor ezt megirtam Akkor még teljesen ugy állt,hogy én nyerem meg de már akkor mondtam huznom kell:) DE a nem hiszed kérdezösködj Ja meg Lezuziusz ha vagy itt akülsön pls irj eg levelet:376419 ,hogy te ki is vagy mivel akkor nem volt már idöm beszélni veled:( |
Quote:
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája.[/quote] Hát nem tom jobb-e volt:) Azt tudom ,hogy én is befértem volna de szerintem nem ütött ez ismi:( |
Quote:
És miért nem tudod elismerni a másikat. |
Quote:
Ja és fogalmam sincs milye volt még én sem tudom:) Mivel ha nem támadott akkor kifogta volna védelemmel+toronybonusszal+stb-vel szerintem:P:P:P |
Harcosok, a 240 ijjadat átütötték, ennyi történt :)
Az pedig, hogy támadásra nem volt használva a kiképezz egységed, az pedig a Te hibád is :) mivel szerintem nem a utolso 30 percre jött be ennyi tamadoegyseg :) |
Quote:
Csak azt jegyeztem meg amig voltam addig szépen vezettem:) Mind egységben mind értékben:) |
Quote:
Azt tudom ,hogy én is befértem volna de szerintem nem ütött ez ismi:([/quote] Akkor az ismidet tanítsd, hogy jobb legyen ne azt mond, hogy mi lett volna ha.. |
Quote:
Én mindig ugy építem a taktikám,hogy közbe még gyenge vagyok támadásügyileg addig max vagy 150 lovam volt még nanyi sem:) Lezuzius tekijét nem tudod emnnyi volt ki akarom számolni volt-e védelem vagy sem?:) |
| All times are GMT +1. The time now is 10:20. |