![]() |
Quote:
Átolvastam!Köszi! Azért érdekes lenne a helyzet! ˇEgy 21 év körüli fiatal megjelenik a keletiben..Harcosok polóban és sapkában..a tömeg megilyed körülötte és körbeállja.. Aztán lecibálják a polót és futhatok hazáig félmeztelenűl!! Persze Harcosok tetkó van rajtam és azért futok nehogy a börömet is letépjék! szal komolyra fordítva...: Jó lenne tényleg megnézni a helyet ,de a meló miatt nem tudok menni..,majd egyszer viszont úgy intézeem a dolgaimat,hogy tudjak!Éjfélkörűl végzek:(Persze nem akarok nem kivánatos arc lenni és zavarni se:confused: |
Quote:
|
Quote:
Szerintem jó sok sörrel meg vodkával bármely nézeteltérés elsimítható:) |
Rendessek vagytok:)
Egyszer csak összejön! |
Soha nem fogom meg tudni
Hogy vajon mi volt az ok mikor ti felkóstoltatok aztán meg felszívódtatok Ritkán a netre is fel kattintok Egy üveg piát ki pattintok Olyan értelmeseket írtok Hogy azokon részegen sikítok |
Quote:
|
Quote:
Vitatkozni lehet Valaki utál valaki, szeret Újat mutatni nem tudsz Ez a százezredik menet |
Valamiért ugyérzem ez is ide szól:D :
Aki többre vitte, mint te azzal mért vagy ilyen goromba? Ami számít az életben soha nem véletlen Aki meg tehetetlen az éljen táppénzen Irígykedni másra mindig a legegyszerűbb dolog Pedig a föld nem ettől forog Csak a karriered tolod |
Na ez csak 1 sor de minden benne van:
Nem adok több esélyt annak, aki 100x megsért |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:46. |