![]() |
most kaptam mélben pár roma viccet..kicsit régiek,de jók:D
Két roma beszélget: - Mikor voltál legutóbb könyvtárban? - Két éve. - És mit vettél ki? - A fénymásolót meg a videót! Milyen a cigány-triatlon ? Cigány leszalad a strandra, úszik egyet, aztán hazabiciklizik. Az országúton két autó frontáslisan ütközik. Az egyikben cigányok a másikban magyarok utaztak. Repülnek mindannyian kifele az autóból szerteszét. Megérkezik a mentő, s azzonal nekilátnak ellátni a sérült magyarokat. A cigányok vérezve, nyöszöröve fekszenek az úton, de a mentősök még mindig nem foglakoznak velük. Aztán az egyikük nem bírja cérnával és odaszól : - He, kolléga! Minket mikor látnak mán el? - Mondd cigány - így a mentős. - Ismered te a színeket? - Hát persze. - Milyen színűek ezek az emberek? - Fehérek. - No és milyen színű ez a mentő? - Fehér. - Na látod. Értetek majd a fekete jön... |
Amerikában már sikerült!
Matekóra 1950:
Egy favágó egy teherautónyi fát 100dollárért ad el. A költsége az ár 4/5 része. Mennyi a haszna? Matekóra 1960: Egy favágó egy teherautónyi fát 100dollárért ad el. A költsége az ár 4/5 része, vagyis 80$. Mennyi a haszna? Matekóra 1970: Egy favágó egy teherautónyi fát 100dollárért ad el. A költsége 80$. Keletkezett-e haszna? Matekóra 1980: Egy favágó egy teherautónyi fát 100dollárért ad el. A költsége 80$, a haszna 20$. Feladat: Karikázd be a 20-as számot. Matekóra 1990: Egy gyönyörű erdő kivágásával egy favágó 20$-t keres. Önző, és nem törődik sem az állatok élőhelyével, sem erdőségeink megőrzésével. MI a véleményed az ilyen foglalkozásról? Meséld el, hogyan érezhették magukat az erdő madarai és mókusai a lekhelyük elpusztítása miatt! (Minden válasz helyes!) Valóság, ma 2008: A múlt héten vettem egy 1$ 58centért. Fizetéskor két egydollárost és 8centet adtam (egy ötcentest és három egycentest). A kiszolgálólány kétségbeesetten nézett a pénztárgépre. Mondtam neki, hogy 2negyeddolláros jár vissza, de odahívta a menedzsert, aki megpróbálta elmagyarázni a helyzetet. Végül a lány sírva fakadt. :( |
Még egy cigányos
Országút este...
Cigány megy a kerékpárral az úton, kivilágítva. Jön egy teherautó (legyen mondjuk KAMAZ), ezerrel. Eluti a cigányt, satufék... Visszatolat, átmegy rajta, majd egyes és fullgázzal távozik. Odaszól az útszélén posztoló rendór a társának: - Ezt a brutális öngyilkosságot... :D |
Becsületes megtaláló
Rádióba betelefonál egy hallgató:
- Tegnap találtam egy pénztárcát, volt benne 300 000 forint és egy névjegy: Kis Béla. Neki küldeném a következő dalt... |
Okos rendőr
A rendőr dicsekszik a kollégájának:
- Látod, milyen okos vagyok? A fiam kapott egy puzzle játékot, rá volt írva, hogy 4-5 év alatt, de én kiraktam 3 hónap alatt! |
A fiatal és izmos favágó összetalálkozik a rusnya vasorrú banyával, akinek a vállán egy fekete holló ül.
Fiam, ha megmondod, milyen állat ez a vállamon, magadévá tehetsz. Ámbrás cet. Határeset, na de jó, elfogadom! |
Lerúgta a sportellenőrt a dühös taekwondós
|
OFF
köszönöm Attila a legjobbfel(: hogy vidám estéim lesznek a vicceid miatt :D |
Quote:
|
http://www.keptelenseg.hu/keptelense...ngyak-moricka/
ezt érdemes megtekinteni, ha rassszista vagy, ha nem, mindenkinek ajánlom. a Móricka nemrégi számában jelent meg, 1napra rá, az összeset, beszedték az újságárusoktól, és felmondtak a szerkeztőnek, és bírósági eljárás is indul a szerkeztő ellen... |
All times are GMT +1. The time now is 12:27. |