![]() |
Szőke nős
Egy szőke nő hazaér a munkából, és megdöbbenve látja,hogy kirabolták
a lakását. Azonnal hívja a rendőrséget, akik megígérik, hogyhamarosan jönnek. Nemsokára meg is áll a ház előtt egy rendőrautó. Kiszáll belőle egy rendőr, pórázon vezetve egy nyomozókutyát. A szőke nő áll a kapuban, s a fejét fogva, zokogni kezd. - Kiraboltak, mindenemet elvitték, kihívom a rendőrséget, és erre, tessék: kit küldenek? Egy vakot! |
Az Úr megteremti Ádámot és Évát, azt mondá:
- Sokasodjatok, szaporodjatok! Ádám: - De nincsen rajta lyuk! Az Úr odaküldi a gólyát, az becsippent Éva lába közibe, azóta van a puncin lyuk és azóta piros a gólya csőre. Úr: - Sokasodjatok, szaporodjatok! Ádám: - De nincsen rajta szőr! Az Úr odaküldi a majmot, az odadörgölözik Éva lába közibe. Azóta szőrös a punci és azóta csupasz az majom feneke. Úr: - Sokasodjatok, szaporodjatok! Ádám: - De nem csúszik! Az Úr odaküldi a halat, az befészkelődik Éva lába közibe. Azóta csúszik a punci és azóta büdös az hal. :) |
No még egy szőkés.
Három szőke nő ül az erdő közepén eltévedve. Arra jön a jótündér (nem a keresztanya). Meglátja és megsajnálja őket. Rövid gondolkodás (az mi is? Minegy nem az én viccem...) után emígyen szóla (nem a Zarathusztra...):
-No mivel hárman vagytok a három kívánságot is három felé osztom, minegyikőtök kap egyet-egyet. Megszólal az első: -Minden olyan kihalt, üres... Félek! Szeretnék otthon lenni a családommal! És lőn... Megszólal a második: -Minden olyan kihalt, üres... Félek! Szeretnék otthon lenni a családommal! És lőn... megszólal a hamadik: -Minden olyan kihalt, üres... Félek! Szeretném ha velem lennének a barátnőim! És lőn... |
Én ezt nyuszikával meg a tesóival ismertem :p
|
|
Attila, a legjobb fej és az ismerkedés:
Tegnap már épp szárítkozunk, mert hamarosan idő van vissza, amikor betalál minket két enyhén illúminált fiatal hölgy: Barbi:Bocsi srácok, van cigitek? Attila:Nem cigizunk? Vera:És van valami piátok? Attila ránéz Vera kezében található Coca-s flakonra:Colánk? Vera:Ebbe nem cola van, hanem boroskóla. Már 6 literrel megittunk. Barbi Attilának:Nem baj ha Ráddölök? Attila, aki gentleman: Nem nyugodtan. Barbi: De jó meleg vagy. És átöleli. Vera: Honnan valósiak vagytok? Attila: Pestiek vagyunk. Vera: És bunkók?(:D) Én, első és utolsó megszólalásom:Erre mit válaszoljon az ember? Barbi Attilának: Megadod a számod? Attila: A TAJ-számom? Vera kiköpi azt ami épp a szájában volt. Barbi: Nem a telefonszámod. Attila: Legyen. Barbi: Jól írom? Attila ránéz a telefonra: Eddig csak annyit írtál ato. Vera: A-t-t-i-l-a. Nem vagyok ám hülye. Attila: Na jól van mi megyünk, mert biciklivel jöttünk. Vera:Biciklivel Pestről. Vera elszalad és közben kiabál: Barbi ezek Pestről jöttek biciklivel. Úristen! És ezzel mi is tovább indultunk. |
Ennyire csúnyák voltak? :D:D
|
Quote:
|
Azt a részt kihagytad,hogy a borotvált fejemre kétszer,akkorát rácsapott,hogy íjjjj...(csak annyit mondott: Bocsi,de szúnyog volt rajta.
|
Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptatós dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolút nem tehetek... A te szerető Anitád Drága Édesanyám! Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiunk született. Mivel nincs elég anyateje, dajka segítségére szorul, aki színes bőrű, és a tejétől kis unokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk. Ölel fiad, Péter Édes fiam! A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...Amiről persze én egyáltalán nem tehetek. Csókol anyád |
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |