![]() |
Quote:
Ha csak offolni tudnak a játék zseniei, akkor inkább ne magyarázzanak, hogy a hozzá nem értők így meg úgy! |
Nekem tetszik, ha bekerül a szavazatok közé, támogatom.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Van egy ötletem a fejlesztéshez. Olvastam,h. valaki azt mondta legyen nagyobb kapacitása az házaknak. Ez nem rossz ötlet,ha egy kicsit több bónuszt kapna a gyújtás ellen. De,ha már itt tartunk,akkor a barakkokba is lehetne neki több katija.Az alap tekik nélkül minden fajnál 40.Szerintem kapjon egy 60-as létszámot.Ezek azért nem nagy változtatások,de sokat dobna a hullán.Ez igen is a hadi fajok felé terelné és nem is lehetne lenézni. A betegség erején is lehetne növelni,mert hát a pestis szerintem nem kis dolog!! És egy utolsó ötlet,de ezt már vagy önállóan csak egyedül bevezetni,vagy ezekkel együtt.A zombik elég elvadult és vérmes faj,akiket semmi nem érdekel,fejjel mennek a falnak és mivel nagy tömegekben járnak (gondolok itt at 60 férőhelyre a barakkokban) sokkal nagyobb a gyilkolás vágyuk,adjunk nekik a vérszomjra nagyobb százalékot. Így az eggyik csak támadásnál érne valamit,a másikat meg mindenki eldönthetné,h. inkább védelemre fordítja,vagy a támadást erősítí a nagyobb létszámmal. mit szóltok? |
Quote:
|
Vagy lenne egy új személyiségre ötletem!
A felderítő! A lényege az lenne h. a közeledő seregeket alapból megmutatná,de csak akkor,amikor már 1 körre vannak. A másik h. a megtévesztést használó orik tolvajait (akik lopni akarnak) alapból felfedik a felderítők. A teljes krónika is járhatna nekik. A fosztogatásnál is kicsit többet hoznának mint a nem harcos orik,de annyit nem mint a harcosok.A rejtett tartalékokat könnyen megtalálják. Ez jól használható lenne a hulláknak,de másokank is. |
Quote:
|
Tudom!És bocsánat,de nem tudok új topicot nyitni oda,ahova való lenne!
Azért vélemény? |
Quote:
|
Két élőhalozttas téma is van, de csak egy módosítás lesz, ennek összefoglalója megtalálható itt:
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=1293 |
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |