Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Xeper 12-11-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 142499)
Na ez a kis dühöngés szóljon azoknak akik képesek voltak több mint 150 üzenetet megírni egy semmit mondó topicban. Mindezt természetesen néhány óra leforgása alatt.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:..................ÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:________ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:

ui.: van jobb dolgom is mint, hogy annyi ofot olvasgasak.

Most, hogy nincs több olvasatlan üzenetem, mert mindent elolvastam nyugodtan hátra dölhetek.

Melyik topic? Ha semmitmondó, akkor miért gond? :D

Én az emberi butaságon dühöngök egy kicsit :confused::confused::confused::eek::eek::eek::mad: :mad::mad:

Ati 12-11-2007 18:13

Quote:

Na ez a kis dühöngés szóljon azoknak akik képesek voltak több mint 150 üzenetet megírni egy semmit mondó topicban. Mindezt természetesen néhány óra leforgása alatt.

Melyik volt az? :D Én az értelmes topicok között nem látom, gondolom valamelyik letiltott témában van :D

Ati 12-11-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142512)
Melyik volt az? :D Én az értelmes topicok között nem látom, gondolom valamelyik letiltott témában van :D

Bár van egy sejtésem, hogy melyik topicban, és kik...

Zsáni 12-11-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142520)
Bár van egy sejtésem, hogy melyik topicban, és kik...

Én ott se voltam :D
és ha arra gondolsz, amire én, a tulaja mellőzi, nincs mit tenni :D

Ati 12-11-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 142530)
Én ott se voltam :D
és ha arra gondolsz, amire én, a tulaja mellőzi, nincs mit tenni :D

Én a szídjuk együtt Hm-öt topicra gondolok. Nyertem? :D

Zsáni 12-11-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142533)
Én a szídjuk együtt Hm-öt topicra gondolok. Nyertem? :D

ööö...én nem :D
de akkor nem is szóltam :D
de az nincs offolva talán...bár bevallom őszintén, hogy nem olvastam el...
izé..nyertél :D egy plüss nyuszit :D

BigPi 12-11-2007 19:41

Ati nem nyertél.

Akinek ingje az, pedig vegye, csak magára és ne mutogasson másra

Ati 12-11-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 142535)
izé..nyertél :D egy plüss nyuszit :D

Nocsak, miféle plüssnyuszit? :D

Ati 12-11-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 142537)
Ati nem nyertél.

Nem nyertem? Akkor az csak belső fórumon újult ki... Azt hittem, hogy mindenhol egyszerre... :D

Zsáni 12-11-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 142537)
Ati nem nyertél.

akinek inge, az meg szólja le a másikat, akinek meg semmi köze hozzá, az meg menjen tevét nevelni, ha valami nem tetszik!!!
:mad:

és most már én leszek mérges a sok "mindenbe belebeszélek" emberre...
nincs dolgotok?

Zsáni 12-11-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142539)
Nocsak, miféle plüssnyuszit? :D

rózsaszínt :D:D:D
na? kell-e? :D

BimmBimm 12-11-2007 20:03

Quote:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:..................ÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:________ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:

ui.: van jobb dolgom is mint, hogy annyi ofot olvasgasak.

Most, hogy nincs több olvasatlan üzenetem, mert mindent elolvastam nyugodtan hátra dölhetek.

Jajjjjj egyem a drága lelki világod. Akkor picit segítek! Van ott a főoldalon egy link melynek segítségével minden üzenetet olvasottnak tudsz jelölni. Nemmellesleg ha valami nem érdekel akkor miért olvasod, és ha már elolvastad akkor miért sipákolsz? Ki kötelezett rá?? Van olyan topik itt amit és sem olvasok, be van téve a mellőzöttek közé. De hogy azért csipogni hogy mások jól érzik magukat... Most legyen mindenki savanya?? :S

Ditke 12-11-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 142541)
akinek inge, az meg szólja le a másikat, akinek meg semmi köze hozzá, az meg menjen tevét nevelni, ha valami nem tetszik!!!

és most már én leszek mérges a sok "mindenbe belebeszélek" emberre...
nincs dolgotok?

ja-ja... adunk hozzá datolyát is!:D:D:D ...izé...:mad::mad::mad:

BimmBimm 12-11-2007 20:10

Hmmm BigPi-nek sikerült két békés csajt magára haragítania... ügyes:)

Ditke 12-11-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 142569)
Hmmm BigPi-nek sikerült két békés csajt magára haragítania... ügyes:)

Én nem haragszom rá, mondom... kap datolyát is!:D:D:D

Xeper 12-11-2007 20:13

Egy chat topicot hogyan lehet szétoffolni? :D
Dühöngök még egy kicsit az emberi hülyeségen :mad::mad:

Ati 12-11-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 142573)
Egy chat topicot hogyan lehet szétoffolni? :D

SImán... Elkezdesz értelmes dolgokról beszélni... :D:D:D

Zsáni 12-12-2007 05:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142583)
SImán... Elkezdesz értelmes dolgokról beszélni... :D:D:D

a Xepi? :eek:
na ne tessék humorizálni :p
szétoffolod a haragvós topicot :D

Hóhér 12-12-2007 10:39

annyira offoltok itt , hogy má nem is tok haragudni...

:mad::mad::mad::mad:

vagy még is?
:D:D:D

vagy még sem?

:eek::eek:

Kubbi 12-27-2007 19:14

Egy vicces hulla, másodszor jön földért a tekiírómhoz. :mad:
Az én orim 200hekis, a hulla, már 400fölött lesz. 9körre jön lefelé.

[HTPA]GeeForce 12-27-2007 20:41

Üres orira én is kimennék... :D még 20 körre is úgy, hogy 3 tábi otthon amrad, 2-vel meg levelé akciózok minimál lovasokkal. :D:D Biztos föld, akkor is ha csak pár heki, és folyamat magas katmorál. :D

Szívasd meg. Tekiíroban van elég lóvé ahhoz, hogy egyszer átépíts.... lepd meg betonííjal. Majd építsd vissza. :D

Kubbi 12-27-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147044)
Üres orira én is kimennék... :D még 20 körre is úgy, hogy 3 tábi otthon amrad, 2-vel meg levelé akciózok minimál lovasokkal. :D:D Biztos föld, akkor is ha csak pár heki, és folyamat magas katmorál. :D

Szívasd meg. Tekiíroban van elég lóvé ahhoz, hogy egyszer átépíts.... lepd meg betonííjal. Majd építsd vissza. :D

Volt 600tornyos íj az oriban. Kb 5k elit/ló-val jön általban. De ha minden igaz, most megy felé 3x200paci, pusztira. :D
De akkor is:mad:

[HTPA]GeeForce 12-28-2007 01:25

2007-12-26 14:42:14 HELYTARTÓ: Faji varázslat, 1. próba: 20 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 18 körre feltéve. Védelem, 1. próba: 19 körre feltéve. Tisztánlátás, 1. próba: 11 körre feltéve.

2007-12-26 14:17:30 Országodban a szabadság beállítva. Jó pihenést. Legkorábban 72 óra múlva fogsz tudni belépni.

[HTPA]GeeForce 12-28-2007 01:25

Szabadság beállítása után MIÉRT IS pakolja a HT a varikat ??????????????????????

Aztán csodálkozik az ember, hogy fogy a szabi alatt a rúnája... HÁT EZÉRT:::::: :ASDAS:DAS:D

J.Ati 12-28-2007 01:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147120)
2007-12-26 14:42:14 HELYTARTÓ: Faji varázslat, 1. próba: 20 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 18 körre feltéve. Védelem, 1. próba: 19 körre feltéve. Tisztánlátás, 1. próba: 11 körre feltéve.

2007-12-26 14:17:30 Országodban a szabadság beállítva. Jó pihenést. Legkorábban 72 óra múlva fogsz tudni belépni.

Ez tényleg jó:D
Akkor akik panaszkodtak ezért mégsem néztek el semmit:)

Cassandra 12-28-2007 01:47

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147121)
Szabadság beállítása után MIÉRT IS pakolja a HT a varikat ??????????????????????

Aztán csodálkozik az ember, hogy fogy a szabi alatt a rúnája... HÁT EZÉRT:::::: :ASDAS:DAS:D

Őőő... megsúgok valamit... a szabi beállítása utáni kvkor a HT felteszi még a körváltás elötti varikat, ez eddig is így volt mer az még abban a körben történik, azért szoktam pl szabi elött kikapcsolni a HT-ben a varik felpakolását, ha szabizni akarok.;)

Ez valahol le is van írva.:p
És késővan, nem tudok írni, de remélem érthető.:)

BigPi 12-28-2007 06:56

Gee ha igazi helytartó érdekességet akarsz látni, akkor nézd meg a tegnapi Furcsaságok topicot. Nagyon vicces kedvében volt tegnap a helytartom.

Ati 12-28-2007 08:55

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147120)

Mert abban a körben gondolom elfelejtetted feltenni szabi előtt a varázslatokat, ezért a helytartó felteszi, hogy ne legyen gond abból, hogy be van állítva, hogy fent kéne lennie a varázslatoknak, fel is tehetted volna, de nem tetted.

Ez így a jó.

[HTPA]GeeForce 12-28-2007 13:11

És hogy lehet valaki ugyanabban a csoportban, mint én, kisebb, tehát régebben regisztrált sorszámmal védett, amikor rólam a védelem lepotyogott ma reggel? :D (5. szintü csopi, úgyhogy nem azért, mert később lépett szintet..)

Kós00792 12-28-2007 13:16

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147179)
És hogy lehet valaki ugyanabban a csoportban, mint én, kisebb, tehát régebben regisztrált sorszámmal védett, amikor rólam a védelem lepotyogott ma reggel? :D (5. szintü csopi, úgyhogy nem azért, mert később lépett szintet..)

Nekem talán azt mondták, hogy azét, mert még nem azonosította az oriját.

Bogár 02-04-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 156615)
Nem az baj hogy itt vagy hanem hogy a kritikára pirossal válaszolsz mint egy sértődött kisgyerek, a pirosat köszönöm viszonoztam ahogy illik a szivességedet...

már hozzászoktam ahhoz, hogy a pirosaimra rögtön pirossal válaszolnak. eddig ha jól emlékszem, egyetlen egy kivétel volt...

a pirosat meg a folyamatos lenézések miatt kaptad. miért éreztetitek azt, hogy csak annak van joga hozzászólni az 1/A-s témákhoz, akik a top3 klán tagjai, vagy voltak már top3 klánban? ahogy elnéztem, nem én vagyok az egyetlen, akit folyamatosan oltogattatok.

Sutir 05-16-2008 12:56

Jöttem dühöngeni az új távolbapislantos kóddal kapcs. :mad:

Jól kivan ez a dolog tanálva. Csak 1%-ot érint, 1%-nyi panasz az meg nem panasz, nem is kell érdemben foglalkozni vele, csak az érintetteknek lenyelni a békát. A többiek meg jönnek jó tanácsokkal, h. ugyan már négy számot beírni? Nekem az ne jöjjön ennek a feladatnak az időbeliségével, zavaró körülményként való megjelenésével kapcs. akinek nem kell pöttyörésztgetni, óráról órára. Kérdem én, ha nem olyan nagy kunszt a dolog, akkor miért ellenezi a 99% önmaga tekintetében??? Azért mert vannak játékosok akik picit aktívabban mint a többség, meg kell őket büntetni, mert biztos csalnak, mert kizárt dolog, h. egy emberi lény 24 órából 14-ben aktív szerepet tudjon vállalni, valóban ezeket a játékosokat ki kell szűrni, mert h. merészelik, h. egy online stratégiai játékkal aktívan mernek játszani. Bűntessük meg vmennyit... áhhh :mad::mad::mad:

Ati 05-16-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174956)
Jöttem dühöngeni az új távolbapislantos kóddal kapcs. :mad:

Jól kivan ez a dolog tanálva. Csak 1%-ot érint, 1%-nyi panasz az meg nem panasz, nem is kell érdemben foglalkozni vele, csak az érintetteknek lenyelni a békát. A többiek meg jönnek jó tanácsokkal, h. ugyan már négy számot beírni? Nekem az ne jöjjön ennek a feladatnak az időbeliségével, zavaró körülményként való megjelenésével kapcs. akinek nem kell pöttyörésztgetni, óráról órára. Kérdem én, ha nem olyan nagy kunszt a dolog, akkor miért ellenezi a 99% önmaga tekintetében??? Azért mert vannak játékosok akik picit aktívabban mint a többség, meg kell őket büntetni, mert biztos csalnak, mert kizárt dolog, h. egy emberi lény 24 órából 14-ben aktív szerepet tudjon vállalni, valóban ezeket a játékosokat ki kell szűrni, mert h. merészelik, h. egy online stratégiai játékkal aktívan mernek játszani. Bűntessük meg vmennyit... áhhh :mad::mad::mad:

Dühöngök akkor én is...

Direkt ELŐRE szólva lett, hogy akinek az idegei nem bírják a változásokat, az most pár hétig maradjon távol a játéktól.

Sajnálom, hogy nem mindenki vette ezt magára azok közül, akiket pedig szemmel láthatóan érint. :(

Bubba 05-16-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174958)
Dühöngök akkor én is...

Direkt ELŐRE szólva lett, hogy akinek az idegei nem bírják a változásokat, az most pár hétig maradjon távol a játéktól.

Sajnálom, hogy nem mindenki vette ezt magára azok közül, akiket pedig szemmel láthatóan érint. :(

mert pár hét mulva már birni fogják az idegeik?
ez nem igazán elégségesen jó tanács...:)

Bubba 05-16-2008 13:07

Niki: nyugi, köldöknézés hosszan:) nem távolban!:p

Valezius 05-16-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by Bubba (Post 174959)
mert pár hét mulva már birni fogják az idegeik?
ez nem igazán elégségesen jó tanács...:)

De már lett módosítva a dolgon ;) És lehet, hogy pár héten belül még lesz is ;)

Bubba 05-16-2008 13:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174961)
De már lett módosítva a dolgon ;) És lehet, hogy pár héten belül még lesz is ;)

felőlem:)
nem én idegeskedem, csak hallgatom;)

Sutir 05-16-2008 13:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174958)
Dühöngök akkor én is...

Diszkriminációval nem számoltam, igaza vam Atinak. Ez itt a 21. század...:mad:
Dühöngök tovább... elvégre ez a topic erről szól vagy mijaszösz? :eek:

J.Ati 05-16-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174963)
Dühöngök tovább... elvégre ez a topic erről szól vagy mijaszösz? :eek:

Azért javítottunk az arányon,mert reggel óta 4 távolt nem te néztél:D
Ha így folytatjuk neked már nem is kell távolt nézni és akkor mi ketten Bubbával fogunk számokat írogatni helyetted:cool:

Ati 05-16-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174963)

Hú de divatos szó ez.

Igen, diszkriminálva vagy, mert nem vagy első a játékban. Diszkriminálva vagy, mert van, akinek nagyobb az országa. Diszkriminálva vagy, mert van, aki régebben regisztrált.

A gonoszok. Tiszta diszkrimináció itt minden. :D

All times are GMT +1. The time now is 03:43.