![]() |
Quote:
a tanulság: alábontásba az éhezést is tessék belekalkulálni :) |
Hááát :rolleyes:
Nem két ponttal voltam alatta,és ahogy számolgattam sehogyse jó .. aztán lehet én néztem el valamit :) De nem lényeges,hisz azóta elindult még két sereg,szóval a hiányt pótolni fogom ;) |
Jéééééééééééézuuuuusooooom A-ban vagyok! O.o
Most mi lesz velem ???? :D :D |
Quote:
02. Agyonvernek, és szabizol. 03. Agyonvernek, de talpra állsz. 04. Semmi. :D 05. Agyonversz másokat, akik törölnek. 06. Agyonversz másokat, akik szabiznak. 07. Agyonversz másokat, akik talpraállnak. 08. Agyonversz másokat, akik talpraállnak, és agyonvernek. 09. Lásd 01-03 pont. :D 10. Agyonversz másokat, majd még másabbakat, így feljutsz a TOP-ba. 11. TOP-ból fordulsz kék számért. 12. TOP-ban maradsz, és a 2/B csoportból fordulsz. 13. TOP-ban maradsz, és a B-ből is fellépsz. 14. Idővel lebuksz, repülsz anarchba. 15. Lásd 01-es pont. :D |
Quote:
|
Mindenkinek köszönöm, hgoy honorálták a megnyilvánulásomat. Az ellenszolgáltatás a jövő héten várható, mivel addig nem éri meg, amíg csak szürkét tudok dobálni. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lehet, hogy éppen alábontottál (a körváltás elött kevesebb pontod látszott), de oly jó volt a morálod, hogy körváltáskor az üres helyekre beköltözött, elférö 8-8 lakos miatt mégis fölé kerültél ? ha már leirtam, nem törlöm - irás után vettem észre, hogy nem az idézett az utolsó a topicban :(( és Ati is ezt fejtegette ): |
Quote:
|
Quote:
na nem baj, majd talán egyszer szimpatikus leszek, és szépen fogok mosolyogni. :D |
Mit akarsz, nekem úgy döntött, hogy elég a szürke is... tuti azért, hogy mire zöldet tud adni, nekem már ne tudjon.:D :D
|
Quote:
A szürkéből is kettő van és azt csak ő tudja melyiket adta:) |
Quote:
|
Quote:
ezt már soohaa nem tudjuk meg:(:D |
Quote:
És ezesetben nem offojuk a témát.:D |
Ezzel a nickemmel nem tudok. :p
Az nem is TOP TEN. :p |
:d:d:d:d:d
|
Ti egy dühöngő topicot offoltok ilyen zöldadási hülyeséggel????
|
Quote:
|
Azt a rézfánfütyülőrézangyalát!
Most dühöngök!:mad::D Van oka is :Remedy-nek hívják:D:D:D Remedy: Te csináltál abba a topicba Aranyalmát? Na azzal egy pirosat kiérdemeltem... :mad::D |
Quote:
A pirosat azert kaptad, mert... megvan indokolva, olvasd el... A kerdest nem ertem :P |
Quote:
Csak nehéz kezdőként űberokosakat mondani több éve játszó emberkéknek...:p A kérdés pedig nem is kérdés.... (Nem kell vele foglalkozni.):) És egyébként mi mással tudnám megköszönni a sok okos dolgot amit tanácsoltatok nekem itt a fórumon mint zöld kockával? Ja,hogy azt ki kell érdemelni.... És ,hogy most se legyen OFF: :mad::mad::mad::mad::mad: |
VÁÁÁÁÁÁÁÁRG!!!!!!!!!!!
Több helyre is hívtak holnap sörözös-hódítós-csocsózós-összejöveteles bulira Pestre, és a főnököm NEM ENGED EL, HOLNAP MELÓZNOM KELL!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁRGH! Na most tényleg legszívesebben összetörném a berendezést.... Hetek óta várok erre, erre bejelenti, hogy rohadtul nincs elég ember, és maradnom kell!!!!!!!!!!! :mad::(:mad::(:mad: :(:mad::(:mad:( |
Quote:
|
Quote:
|
Nem, olyan nincs... Én is gondoltam rá, de közölte, hogy ha "Véletlenül emgbetegednél holnap reggelre, buktad a prémiumot..."
Nekem meg szükségem van a pénzre, mert a hivatalnak lógok 280k forinttal egy ingatlan tulajdonosváltásból adódó névátírás maitt.... és az most így nekem egyszerre rengeteg pénz (nincs is annyim...) Tehát így is fel fogok venni valami A hitelt vagy ilyesmit... Nem akarom, hogy elbukjak egy havi fizetésnyi pénzt :(:(:(:(:(:(:(:( |
Quote:
|
Quote:
|
Jó hát valahol megértem.... De hogy piszkosul dühös, és elkeseredett vagyok, az biztos.
igazából most is egyedül ülök az irodában... (a 4-ből) Tehát ha holnap én nem jövök be, akkor a Tiszántúl képviselete megszűnik létezni. Elméletileg és fizikailag is... Tehát valamivel itt kell tartania, mert ha nem szigorítana be, akkor egész egyszerűen lesz.rnám, és fognám magam, és nem jönnék be holnap... :( De így muszáj lesz. |
Quote:
De sajnos ezt így nem merem bekockáztatni. :(:( nem tehetem meg, mert az illetékhivatal meg az apeh nem sz.rozik.... azok jönnek, és behajtják a lóvéjukat, ha nem fizetek időben. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Abból 2 céges tréningen van, nincsenek is Pécsett, egy meg beteg már 1 hete, szóval nem 'épp most tűnt el'... :(:( |
Tiszta sor, hogy fel tudnék menni meló után is.
Csak akkor nem tudk hazajönni.... Nekem az utolsó vonatom 19:30kor elindul Pécs felé. Én 15:00-kor végzek melóban. Mire pestre érek, legoptimálisabb esetben is 19:00 van. Az a fél óra meg arra elég, hogy a Déli PU-ról átmegyek a Keleti PU-hoz. :( |
Quote:
|
Azt meg nem akarom, hgoy felmegyek, és ott elszek a buliban mondjuk 11-ig, éjfélig... Vagy esetleg 1-ig... És utána ott hesszelek éjszaka álmosan tökegyedül pest belvárosában... Mit csinálok reggel 6ig? :(:(
Ez úgy lett volna, hogy felmegyek délelőtt, akivel tudok, találkozok, és estig ott maradok, többen is jelezték, hogy 19:00 előtt biztos megérkeznek, és én meg hazajövök az utolsó vonattal. :( Szóval most egy kissé szomorú vagyok :( |
Gee pedig éni s kíváncsi lettem volna Rád. :(:(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |