Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Északföld 08-06-2008 00:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185633)
Helyes, nalam a "soha nem erdekelt senki magadon kivul" is ilyen kategoriaba tartozik, mint ezek, es ugy erzem, ennek semmi koze sem a hoditohoz, sem az 1/A-hoz, sem semmihez, es nem idevalo. Gondolom ezzel egyetertunk. :)

Így van, legalább a Zolikázást befejezted. :)
Akkor térjünk vissza az eredeti témára, azaz a klán ütés vs rekesz sör esetére. :)

Remedy 08-06-2008 00:37

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185634)
Így van, legalább a Zolikázást befejezted. :)
Akkor térjünk vissza az eredeti témára, azaz a klán ütés vs rekesz sör esetére. :)

En mar mindent elmondtam, amit elmondhattam. Bovebbet 1 het mulva tudok.

Addig pontositsd milyen esetekben ajanlanal fel 1 rekesz sort. :)

Északföld 08-06-2008 00:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185635)
En mar mindent elmondtam, amit elmondhattam. Bovebbet 1 het mulva tudok.

Addig pontositsd milyen esetekben ajanlanal fel 1 rekesz sort. :)

Jó, kitalálom :D

sutike31005 08-06-2008 08:07

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185631)
Kedves Remyke (így jó a kicsinyítő képző, vagy ehhez a névhez más illik?)

"Vhogy ketlem, hogy ezt szeretned itt olvasni, hogy "Te *** ... .futty sipp ...**, menj a ...***, mert akkor egy ... vagy" - "

Ilyet nem fogsz olvasni, esetleg olvastál már? Amúgy sem érthetőek a *-ok, így meg nem lenne értelme. :D

engem lehet kicsinyiteni.. sutikeke vagyiseleg csak a sutike :D az is elég kicsi, el is fogy gyorsan.. :( egyebkent olvastam már ilyet, csak futty nelkul egyre tobb forumon megy az anyazas.. Ati azert is vezette be a belso forumrendszert ebbe a formaba, mert elege volt mar a szabadszajuakbol :P ha a szabadelvuseg szbad is.. ugy latom ha az ember bekesseget akar ket temat kell kerulni, itt az egyik a politika a masik a hodito.. szomoru, hogy ennyi ertelmetlen ember van itt.. akinek kenyelmesebb azt mondani valami egyertelmure, hogy nem ertem nem ertem jáááj! tudom nem mondtatok jááj-t és amugy se értitek miről beszélek, azonban egy dologhoz nincs jogotok azon a sokon kívűl ami van, elvenni más játék kedvét.. tudom tudom jön a kamu dumátok, hogy ne olvassam... szánalmas.. az lenne az alap, hogy akinek nem tetszik ne olvassa? ( mondjuk igen nagy onmegtartoztatas aran a politikas dolgokhoz hiaba szeretnek hozza szolnivagy barmihez ami gazdasag nem teszem hiaba irnak eszmeletlen nagy baromsagokat egyesek, mivel az ido azt mutatta konok onfeju emberekrol van szo azt hiszem most se vennek a faradsagot, hogy a demagog hulyeseguk moge nezzenek..) szerintem meg gondoljuk vegig mielott olyanokat irunk amivel a masik onerzetet rombolhatjuk.. hogy ki mekkora hditos es tud e szamolni szerintem is lenyegtelen.. nehogy mar azert legyen valaki nagy kiraly, mert hatalmasan fantasztikus jol szamol es tamadgat.. ha elkerulte volna valaki figyelmet ez egy jatek es nem verre megy..max sorre, ahogy a sok idult idota alkoholistanak latszo embert nezem az idetlen beszolasaival.. hogy sört meg szeszt, de mind1.. valtoznak az idok valtoznak az ertekek.. ..pff.. eleg regota ismerem ezt a jatekot, hogy tudjam, ket dolog van komolyan írva a sugoban es a jatekismertetobe.. az egyik, hogy ADMIN-ról csak jót vagy semmit, a másik pedig, hogy bármikor indok nélkül törölhető bármelyik ország.. hmm igaz ez most sehogy nem kapcsolodott ide, de ha ezeket tudomasul veszitek es még azt hogy ez csak jatek es csak a szorakozasrol szol.. akkor talan nem fogtok nyaladzo idiotakka valni, ha veletlenul valami nem ugy tortenik a jatekba ahogy szeretnetek... hogy a masiknak tobb penze van es kiveszi a paicot.. meg a masiknak tobb ismerose van meg tobb ez megtobb az... pff.. szanalmas csurhe.. ahogy veszekedtek mint a köoncon a kutyan.. mond Észak Neked szemely szerint mi hasznod van abbol, ha a ket klan harcol? vagy nektek akik itt kulsoskent csak figyelnek es osztajak az eszt... igaz minden temaba.. nem csak itt.. remelem nem irtam benne sertot senkire nezve.. ha igen modositom a hozzaszolasomat csak jelezzetek kerlek es a serto reszeket atirom illetve kiveszem belole.. koszi

maradok ami voltam: egy játékos :)

u.i.: bocs Észak, nem kimondottan NEked írtam csak Rád klikkeltem.

Andrew 08-06-2008 10:19

Ha Észak legalább ennyit fog játszani is, mint fórumozni, akkor esélyetek sem lesz :D:D:D

Reaktor 08-06-2008 11:05

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185460)
Serg, óvatosan...6M lovit nem fogsz meg álmodban..:) sőt már 4M-nél is rezegne a léc :) főleg ha nincs íjász a piacon :D

Ma már más időket élünk mint annó a régi Szkarás időkben.

Ma már egyetlen klán vagy érdekszféra sem tud kiüríteni lovas vagy íjjászpiacot.
Ezt már csak Ati tudja megtenni :)

Reaktor 08-06-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 185497)
Nem ismered a klánt(vagy talán már lehet szk-n térkaput nyitni?) és olyanon vitatkozol amit én jobban tudok :D ez elég érdekes

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185499)
Honnan tudod, hogy jobban todod és nem ismerem a klánt? :D

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185491)
Öööö talán mert akkor hadi orikkal játszottatok, nem termelő orikkal, no meg a kis bányászok sem voltak jelen a hadi klánotokban. :) Szval 6M lovi tuti beverné az egész klánt úgy ahogyan van. Főleg egy 04-05h közti támadás...felétve hogy Miki már nincs veletek ;)

Zoli hihetetlen vagy mondtam már?
Mire alapozod ezeket a megállapításokat, amikor szk-n vagy?

Reaktor 08-06-2008 12:12

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185550)
Mondtam én hogy mindent tudok? :D (Pl az 5 lottó heti nyerőszámai mindig is érdekeltek, sajna még ne mtudtam meg.) Azt tudom, hogy MNT ide vagy oda, cca 2,5 évig nem történt semmi (erre írtam pár üzivel ezelőtt, hogy összejátszás van a két klán között),

Miből gondolod, hogy ezeknek a vádaknak van valami alapja?
Ezt valami kosárfonó vénasszonytól hallottad???

Miféle összejátszásra gondolsz egyáltalán???

Északföld 08-06-2008 12:47

mond Észak Neked szemely szerint mi hasznod van abbol, ha a ket klan harcol?

Huhh...ez aztán tényleg nem volt rövid. :-D Ezt elég egyszerű megválaszolni, nem velem(ünk) lenne elfoglalva a két nagy klán, hanem egymással, ennyi nekem elég a 336 körhöz, aztán bye-bye 1/A. :)

Északföld 08-06-2008 12:48

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 185663)
Zoli hihetetlen vagy mondtam már?
Mire alapozod ezeket a megállapításokat, amikor szk-n vagy?

A hódítóban is vannak ám pletykák. :D

Északföld 08-06-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 185665)
Miből gondolod, hogy ezeknek a vádaknak van valami alapja?
Ezt valami kosárfonó vénasszonytól hallottad???

Miféle összejátszásra gondolsz egyáltalán???

Bocs, nem láttam, hogy a BIG valaha is harcolt volna Pannonal, lehet lemradtam, akkor elnézést. :)

Redback 08-06-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185668)
A hódítóban is vannak ám pletykák. :D

pletykákra alapozni nem nagyon érdemes szerintem... :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-06-2008 14:04

hagyjátok má szegény Északot:)
legalább feldobja a forumot mert 10* annyian írnak miota beirogat :p
nem muszály válaszolgatni neki ha nem akartok szal ti is adjátok alá a lovat ugymond :D
de nem is baj ez így vn rendjén :)

Északföld 08-06-2008 14:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185670)
pletykákra alapozni nem nagyon érdemes szerintem... :)

Persze, a pletykák java része költemény, de minden pletykának és szóbeszédnek van némi igazságalapja. Történetesen 2 klán áll egymáshoz közel és semmi nem történik klán akcióban, akkor a feltételezések is helyesek lehetnek. Főelg ha ez az időszak nem 1-2 nap vagy hét..:)

Északföld 08-06-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185685)
hagyjátok má szegény Északot:)
legalább feldobja a forumot mert 10* annyian írnak miota beirogat :p
nem muszály válaszolgatni neki ha nem akartok szal ti is adjátok alá a lovat ugymond :D
de nem is baj ez így vn rendjén :)

Szia :)

Ez a fórum mindíg is ilyen volt. :D

Grabi 08-06-2008 15:20

miért ne válaszoljanak? ha vki hülyeséget vagy valótlant állít nyílvános fórumon akkor miért ne válaszoljak? hagyjam, hogy ilyeneket írjon? NEM!

ott kezdődik a nyílvános fórum, hogy mindenki tudja, hogy mihez szólhat és mihez nem. miért gondolják sokan, hogy bár nem tettek le semmit az asztalra minden témába beleszólhatnak? hiányzik az alázat, a tisztelet és a munka. emlékszem tátott szájjal olvastam a régi szkara-mekkes tagok fórumozását.

talán a legszánalmasabb mondat amit süti is felhozott, hogy ha nem tetszik ne olvass. nem kell mindenbe beleírkálni, ennyi. főleg nem e két klán magánügyébe. semmi köze a játékosok zöméhez ehhez.

Redback 08-06-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185692)
miért ne válaszoljanak? ha vki hülyeséget vagy valótlant állít nyílvános fórumon akkor miért ne válaszoljak? hagyjam, hogy ilyeneket írjon? NEM! ...
..emlékszem tátott szájjal olvastam a régi szkara-mekkes tagok fórumozását...

Az első rész teljesen igaz! a második rész viszont most igaz rám :)

Északföld 08-06-2008 15:29

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185692)
miért ne válaszoljanak? ha vki hülyeséget vagy valótlant állít nyílvános fórumon akkor miért ne válaszoljak? hagyjam, hogy ilyeneket írjon? NEM!

ott kezdődik a nyílvános fórum, hogy mindenki tudja, hogy mihez szólhat és mihez nem. miért gondolják sokan, hogy bár nem tettek le semmit az asztalra minden témába beleszólhatnak? hiányzik az alázat, a tisztelet és a munka. emlékszem tátott szájjal olvastam a régi szkara-mekkes tagok fórumozását.

talán a legszánalmasabb mondat amit süti is felhozott, hogy ha nem tetszik ne olvass. nem kell mindenbe beleírkálni, ennyi. főleg nem e két klán magánügyébe. semmi köze a játékosok zöméhez ehhez.

Két ekkora klán bárminemű nézeteltérése, vagy éppen nem nézeteltérése, csatája vagy nem csatája is 100%-ban befolyásolja az egész csoportot.

Grabi 08-06-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185694)
Két ekkora klán bárminemű nézeteltérése, vagy éppen nem nézeteltérése, csatája vagy nem csatája is 100%-ban befolyásolja az egész csoportot.

sőt, alapvetően a lentebbi szinteket is kéne. de te nem ezt mondod több üzeneten át. sőt...

Északföld 08-06-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185695)
sőt, alapvetően a lentebbi szinteket is kéne. de te nem ezt mondod több üzeneten át. sőt...

A lentebbi szinteket csak akkor befolyásolja, ha egy több 1000 (10.000) VIP körös ori lefordul. :) Egyébként azt csak gazdaságilag befolyásolja, mint ahogyan az 1/A-t is. Sztem valamit félreértettél, vagy elbeszélünk egymás mellett.
Én olyasmire gondolok, hogy ha a nyers ára pld 5x-6x-10x-re emelkedik, vagy ugyan ez vonatkozik a haderő árára is, ez természetesen befolyásol mindent. Márpedig egy 20-25.000 hektáros ország csak részbeni átépülése, vagy fokozással törétnő ütése is már igen komoly befolyással bír.

Grabi 08-06-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185696)
A lentebbi szinteket csak akkor befolyásolja, ha egy több 1000 (10.000) VIP körös ori lefordul. :) Egyébként azt csak gazdaságilag befolyásolja, mint ahogyan az 1/A-t is. Sztem valamit félreértettél, vagy elbeszélünk egymás mellett.
Én olyasmire gondolok, hogy ha a nyers ára pld 5x-6x-10x-re emelkedik, vagy ugyan ez vonatkozik a haderő árára is, ez természetesen befolyásol mindent. Márpedig egy 20-25.000 hektáros ország csak részbeni átépülése, vagy fokozással törétnő ütése is már igen komoly befolyással bír.

pontosan értem amit beszélsz. de azt gondolom, hogy a B topjának uralása és piaca befolyásolja az A-t. a B-t pedig az I és a G befolyásolja...

Gyula 08-06-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185604)
Én meg erre privibe is válaszoltam hogy ez már nagyon régóta nem így megy :) de nyugodtan próbálj meg lejáratni mindenki előtt :) Ezzel csak azt éred el hogy még nagyobbat csalódjak benned :) bár gondolom ez Téged marhára nem érdekel :) soha nem érdekelt senki magadon kivül

De tudod mit, legyen igazad!

Előre is elnézést kérek az offoloásért. Ki az akiben te eddig nem csalódtál???

Jah, akkor lehet, hogy tükörbe kellene nézni, de ezt már régen is emlitettem.

Hogy ne legyek teljsen off off, olvasom itt Zolik (észak és reaktor) párbeszédét. Lehet itt oldalakon át arrol beszélni, hogy kinek kivel volt van mnt-je vagy ki kit mikor és miért ütött vagy nem ütött, ezek nem túl fontos dolgok. Észak, tessék visszajönni és játszani a hódba és ne itt vivd meg a csatákat.

Északföld 08-06-2008 16:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185698)
pontosan értem amit beszélsz. de azt gondolom, hogy a B topjának uralása és piaca befolyásolja az A-t. a B-t pedig az I és a G befolyásolja...

Akkor értjük egymást. :)

Északföld 08-06-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 185699)

Hogy ne legyek teljsen off off, olvasom itt Zolik (észak és reaktor) párbeszédét. Lehet itt oldalakon át arrol beszélni, hogy kinek kivel volt van mnt-je vagy ki kit mikor és miért ütött vagy nem ütött, ezek nem túl fontos dolgok. Észak, tessék visszajönni és játszani a hódba és ne itt vivd meg a csatákat.

Oksa, rendben beveszel a klánodba? :D

Gyula 08-06-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185701)
Oksa, rendben beveszel a klánodba? :D

Igen. :) 3361-be várom a jelentkezésed :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-06-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 185702)

na ezt megnézem ;)

Északföld 08-06-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 185702)

Oks, kellene nekem zöldbe, hogy melyik a te orid, és kik vannak a klánban.

Gyula 08-06-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185704)
Oks, kellene nekem zöldbe, hogy melyik a te orid, és kik vannak a klánban.

Ezt itt is megirom neked :)
Konstruktília (#217061) [1/A] ez az én orim és egyedól vagyok :)

Mikor hirdettél nem feleltem meg az elvárásaidnak :)

Dragi 08-06-2008 16:55

Quote:

Véletlenül se tudtad volna szó nélkül hagyni :) Had gratuláljak nagyon ügyes vagy :)

Druida 08-06-2008 17:01

bár érteném ami itt folyik :(

Ati 08-06-2008 17:03

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185709)

Zoli be akar lépni Gyula klánjába.

Ez egy tömör kivonat volt az utóbbi 4-5 oldal lényegéből. :D

Grabi 08-06-2008 17:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185710)

kíváncsiságképpen: te minden hszt elolvasol és semmi sincs mellőzve neked?

Ati 08-06-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185711)
kíváncsiságképpen: te minden hszt elolvasol és semmi sincs mellőzve neked?

Ebben a topicban nem volt olyan beírás, ami nekem mellőzve lett volna.

Grabi 08-06-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185713)
Ebben a topicban nem volt olyan beírás, ami nekem mellőzve lett volna.

azonban a kérdés nem ez volt. a válasz is direkt ez volt?

Druida 08-06-2008 17:11

Quote:

télleg ez a lényeg? :S azthittem csak az én hsz-em előtti pár hsz utalt erre...

Ati 08-06-2008 17:13

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185714)
azonban a kérdés nem ez volt. a válasz is direkt ez volt?

Ha offolunk, és nem erre a témára vonatkozott a kérdés, hanem az összesre, akkor nem olvasok el mindent, és van mellőzött ember is a listámon. :)

Serg 08-06-2008 17:37

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185667)
mond Észak Neked szemely szerint mi hasznod van abbol, ha a ket klan harcol?

Huhh...ez aztán tényleg nem volt rövid. :-D Ezt elég egyszerű megválaszolni, nem velem(ünk) lenne elfoglalva a két nagy klán, hanem egymással, ennyi nekem elég a 336 körhöz, aztán bye-bye 1/A. :)

336 körre kell egy klán és lefordulsz?Annyi időre még én is felveszlek félre téve a régi dolgokat :D Bár szerintem 1 fősben célszerűbb lenne neked a létszám malusz miatt:D

Gyula 08-06-2008 18:09

Quote:

Komolytalan jelentkező, azóta sem jött. Lehet, h fel sem veszem, kuncsorogjon csak Sergnél egy helyért, vagy alapitson egy klánt.

Redback 08-06-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185709)

Mi ifjú padawanok csaak nézünk mint borjú az új kapura :)
tíz év múlva meg majd mi osztjuk az észt, és két 1x éves csak nézni fog, mint ifjú padawan :D:D

Bocsi az offért

Tsobi 08-06-2008 18:48

Quote:

Azthiszem én még nem adtam neki okot erre,de nem is szándékszom :)

All times are GMT +1. The time now is 19:25.