![]() |
Quote:
ha nem hiszed mutathatok extrém példát az m-csopibol amiben konrétan szinte csak fém jon kérdem én mit kezdjek 21 % fém meg agyagbányával ? ablakon kidobott pénz benne feltárni az ok ha jonnének franko csajszik iszapbirkozni az agyagbányáimban de másra az ilyen torpiket nem lehet használni csak és kizárolag fegyi vagy gabcsitermelésre én erre céloztam és ami nem utolso szempont egy olyan torpinek amit megoldásnak irsz nem lehet eldobni a bányáit mondjuk egy klánutéshez hogy utána feltárva normális arányokat kapj ti is toltátok már le mikor kellett ha jol láttam leskelodés kozben régebben ha jol rémlik mikor a pékekkel harcoltatok talán akkor... |
Quote:
|
Quote:
Serg hónapok óta szabin van. Előjön, üt 4 sereggel fosztira, majd visszamegy. Rosszat gondoljak? :) 2010-02-24 20:19:41 [-29 kör] sergia (#10005) kifosztotta ...Peligro de Muerte... (#577230) országát. 2010-02-24 20:19:41 [-29 kör] sergia (#10005) kifosztotta ...Peligro de Muerte... (#577230) országát. 2010-02-24 20:19:41 [-29 kör] sergia (#10005) kifosztotta ...Peligro de Muerte... (#577230) országát. 2010-02-24 20:19:41 [-29 kör] sergia (#10005) kifosztotta ...Peligro de Muerte... (#577230) országát. Kard-szárnyú lepke (#442288), 2010-02-25 11:51:25 A cél tényleg nem a sározás, ez is csak azért, hogy hitelt adjak a szavaimnak (kérésre). |
Quote:
|
Quote:
ez sem sárdobálás, csak a száraz tény. Ez is kérés, sztem sokan kiváncsiak rá!:) |
Ennyire nem unatkozhattok...
|
Quote:
Kérdezz már meg pár embert és ha megtudtad hogy kié és még mindig azt mondod hogy ez megbeszélt ütés volt akkor valami nem stimmel nálad... Esetleg később megmondom ha nem sikerül kiderítened :D:D:D itt egy szövilista mond meg melyik a barátom belőle:...BundesPolizei... (#571407) Daddy (#511581) ...Peligro de Muerte... (#577230) pozitiv . (#434434) |
Quote:
sot mikor lerakták anarchba jurgent is kért oribelépot tolem serg hogy tudja őt utni szoval ezzel nem kicsit nyultál mellé tsobi es nevetséges rágalom hogy a goré susmusolna bundással gondolom bejott szabirol látott egy lehetoséget es ki is ment rá naggyábol ennyi lehet a torténet |
Quote:
|
Hallom, azért ma is volt egy 0 vs 2 hekis összecsapás :)
|
Quote:
pedig olyan játékosoknak nem lenne ott helye akik a tolem nem lehet foglalni eszmét képviselik :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor elvileg nekünk van ott helyünk...:D |
Quote:
|
Quote:
elfokoz=vihetsz földet ha megdolgozol érte,de azt hiszem ezt már jópárszor megmutattuk;) |
Quote:
Abban a postban sem az zavarta Zolit hogy el lett fokozva, sot. |
A versenyen megkérdezték tőlem hogy ugye az italsorban van Tokaji bor de aTokajis pohár nincs felkészítve a kisegítő asztalra ez miért van. a Válaszom az volt hogy azért mert a Tokajis poharak még használatban vannak és frissen mosva és eltörölgetve jönnek az office-ból.
|
Quote:
A másik ugye a Big elfokoz 1 millió egységet esetleges földszerzés veszélye esetén és aki foglalni akar tőlük akkor az szintén fokozzon el 1 millát majd ha esetleg támadják akkor is 1 milliót ez 3db csatára kivetítve 3 millió egység 1 országnak tehát ha vagyunk 8-10 fős klánnal akkor ez 24-30 millió egység 3 csatára. Szóval szerinted mindenki megengedheti magának ezt a luxust csak egy "kicsit" melózni kell érte... Hol élsz te ember??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
blablablablabla...... azért ne várjatok már teljeskörű csataleírást tőlem:) érdekes hogy nekem sikerült beverni Jacket meg a bunkerelfet is.szerinted ültem a gép előtt és pénzfeldobással döntöttem el mit csinálok kv előtt?? |
Ati, megint nem lehet vipelni pannon felől smsben? :(
u.i: a vipek megérkeztek, viszont smt olyat kaptam, hogy technikai probléma miatt nem elérhető a szolgáltatás és McManusra (323232) kétszer jött vip. Rátudsz nézni, hogy jogos-e? mert szerintem én csak egy smst küldtem, csak nem voltam olyan hülye, hogy kettőt küldjek |
Quote:
|
Quote:
amúgy arra céloztam hogy ti is kapásból elfokoztatok én mégis tudtam értelmes földet ütni!!ráadásul ez nem is egyedi eset a Bignél;) mellesleg Jack ellen mindkétszer full(80%!!!)barakkal támadtam szóval ne kamukázz itt nekem hogy mit merek és mit nem;) |
Quote:
Nem egyedi az tuti :Zoli nullára bontotta magát és újraépített fullosan Észak elől előlem elfokozott ő is meg Hege is aztán engem bevert Hege mert ő bontott 10k épületet én meg spóroltam 50k lovon (ez az én hibám volt,pedig jól indult mert kijött 3 körre amit akv előtti mozgással értem el) |
Quote:
Szoval meg a sok befektetett elfokozando egyseg is sulhet el balul. De szerintem ezt Te tudod. |
Quote:
egyáltalán nem azért írtam hogy én milyen bátor tökös gyerek vagyok. ezek az ütések a bizonyítékai hogy kellő felkészüléssel és odafigyeléssel simán lehet értelmeset ütni 3milla egység elfokozása nélkül is,meg akkor is ha az ellen elfokoz. amúgy tényleg vicces volt annyi lóval bemenni:)nem is nagyon akartam hinni a szememnek kv-kor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kertész Imre se magyar, pedig beszél magyarul. Tsobival értek egyet. Én se bírnám, ha itt ukrán ajkúnak titulálnának, amikor én magyarnak vallom magam. |
Quote:
|
Quote:
Kínait nem beszélni? Nics aku? ocsó ötszá |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|