Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

J.Ati 06-28-2009 13:35

Jó kis párbaj a mostani:)
Sok sikert mindenkinek.

Pool 06-28-2009 13:39

jaja, nagyon is jó, már kétszer földeltem :)

J.Ati 06-28-2009 13:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 217254)
jaja, nagyon is jó, már kétszer földeltem :)

akkor te vagy a hulla:D

Pool 06-28-2009 13:48

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217255)
akkor te vagy a hulla:D

csak én? :eek:

J.Ati 06-28-2009 13:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 217256)
csak én? :eek:

Csak te? :eek:

J.Ati 06-28-2009 16:55

Izgi a vége:)

az első 3 ori egy értéken nagyjából.

Ati 06-28-2009 17:03

Gratula mindenkinek! :)

Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1111.html

Összesítés később.

J.Ati 06-28-2009 17:03

A sok üres ori meghozta az eredményt ismét:D:(

none 06-28-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217269)
A sok üres ori meghozta az eredményt ismét:D:(

én most se ütöttem üres orit..:)

J.Ati 06-28-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 217270)
én most se ütöttem üres orit..:)

én igen,mert a hulla engem bevágott az elején,aztán meg tuvalu is ütötte K orit ,és aztán már engem se érdekelt:)
na,de így se jött össze a győzelem,majd máskor:)

none 06-28-2009 17:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217271)
én igen,mert a hulla engem bevágott az elején,aztán meg tuvalu is ütötte K orit ,és aztán már engem se érdekelt:)
na,de így se jött össze a győzelem,majd máskor:)

nekem se mert szereztem 10 körre betegséget, és szerencséssen lenyúltak kb 1k fegyverre..:) de igazábol kár volt mert nem is tudta felhasználni, aki elvitte én meg nyerhettem volna vele:D

J.Ati 06-28-2009 17:19

Quote:

Originally Posted by none (Post 217274)
nekem se mert szereztem 10 körre betegséget, és szerencséssen lenyúltak kb 1k fegyverre..:) de igazábol kár volt mert nem is tudta felhasználni, aki elvitte én meg nyerhettem volna vele:D

1k fegyver az szép:D
nem szabad kevés tolival annyit tartani raktáron.
Már én is optam így egyszer:(

Pepa 06-28-2009 17:26

Szép szoros eredmény.
Tsobi, Pool veletek mi volt?

-Fegya- 06-28-2009 17:45

Gratulálok Palinak! :)

Pool 06-28-2009 18:18

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 217280)
Szép szoros eredmény.
Tsobi, Pool veletek mi volt?

Én már a kezdetekkor tudtam, hogy csak 15-ig vok gépnél, utána csak benéztem egy kis morci írását olvastam, jókat szórakozva...
Ezért is indultam hullával, rögtön beütöttem A-t, majd még ijjakkal C-t :)
Amit tudtam képeztem a védelem érdekében, de persze a végére kevés lett...

Pool 06-28-2009 18:19

Jah és grat minden pontszerzőnek...
Egész jó az elosztás számomra

Pool 06-28-2009 18:22

Vki nem mentette el a fórumot?
Szívesen elolvasnám :)

none 06-28-2009 18:25

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217275)
1k fegyver az szép:D
nem szabad kevés tolival annyit tartani raktáron.
Már én is optam így egyszer:(

nem az volt a baj, ha beteg vagy nemigen tudod hova tenni..:)

Ati 06-28-2009 18:26

1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. :)

Pool 06-28-2009 18:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217289)
Összesítés mellékelve. :)

Jó az eleje
A betűk meg egyre kisebbek :)

Ati 06-28-2009 18:34

A párbajsorozat mostani fordulójának 5. párbaja (hétvége este) szombat estére kiírva. Jelentkezők elfogadása minimum 5 olyan jelentkező esetén, akik már szereztek pontot a párbajsorozaton. Ha nincs meg az 5 ilyen jelentkező, akkor a párbaj máskor kerül megrendezésre.

Harcosok 06-28-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 217285)
Én már a kezdetekkor tudtam, hogy csak 15-ig vok gépnél, utána csak benéztem egy kis morci írását olvastam, jókat szórakozva...
Ezért is indultam hullával, rögtön beütöttem A-t, majd még ijjakkal C-t :)
Amit tudtam képeztem a védelem érdekében, de persze a végére kevés lett...

Pool ha csendben maradsz jobban teszed.
Ne kommentáljuk amit a vége előtt 1órával megtettél én azt inkább nem kommentálom.
Élvezetes párbajban úgy lesz része mindenkinek amennyit ő tett érte.

Sikeresen bejelenthetem: Ütöm az üres orikat csak az érték érdekel nem érdekel a továbbiakban,hogy élvezzem a párbajt jó nekem az unalmas 4-5óra deffelés is.
Ha véletlenül tudom,hogy ki kicsoda és kinél baj ha pontot szerez a játékomat e szerint fogom alakítani,mint ahogy megtehette más is ma...

A mai párbajban a győztes akciót nem folytatott a top4 közül senki ellen. Pont ezért akkor bemutatom milyen ez a játék és mi az,hogy nem párbaj...:O)
A mai párbajon a 10. helyezet tökéletesen bemutatta,hogy mi az,hogy nem párbaj. Mi az,hogy erőltetett bundázás...:O)

Ennyit akartam volna nincs is ezen mit kommentálni szerintem.
Nem szeretek így játszani de így fogok sajnos, mert még büszke rá a népség még ő a büszke.Könyörgöm...

Pool 06-28-2009 18:54

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217294)
Pool ha csendben maradsz jobban teszed.
Ne kommentáljuk amit a vége előtt 1órával megtettél én azt inkább nem kommentálom.
Élvezetes párbajban úgy lesz része mindenkinek amennyit ő tett érte.

Sikeresen bejelenthetem: Ütöm az üres orikat csak az érték érdekel nem érdekel a továbbiakban,hogy élvezzem a párbajt jó nekem az unalmas 4-5óra deffelés is.
Ha véletlenül tudom,hogy ki kicsoda és kinél baj ha pontot szerez a játékomat e szerint fogom alakítani,mint ahogy megtehette más is ma...

A mai párbajban a győztes akciót nem folytatott a top4 közül senki ellen. Pont ezért akkor bemutatom milyen ez a játék és mi az,hogy nem párbaj...:O)
A mai párbajon a 10. helyezet tökéletesen bemutatta,hogy mi az,hogy nem párbaj. Mi az,hogy erőltetett bundázás...:O)

Ennyit akartam volna nincs is ezen mit kommentálni szerintem.
Nem szeretek így játszani de így fogok sajnos, mert még büszke rá a népség még ő a büszke.Könyörgöm...

Aztán mivel bundázott a 10.? Vagyis én? Hogy kiment támadni?
Miért nem ütöttél be?
Engem nem vertek le a földig, mint másokat 4k pontig...
De ha ilyen jól láttál mindent, akkor írd ide, ki hol csalt, vállald be, ne csak célozgass....
Brühühüh, Morcos Fórumon Sírós Harcosok, ne legyél már Grál Lovag, nem látod, hogy mindenki tesz Rá(d)...

Amit még olvastam a párbajfórumon, egyszerűen szánalmas volt, mindenkit csak piszkáltál, mert kiment ütni. Mindenki üti az üreseket, már rájöhettél volna, mert ha X, Y és Z nem, akkor majd üti W...

Zsu_ 06-28-2009 19:02

Hali!

Ha jól értelmeztem a kiírást a becsületesen összekapart 5. helyemért járt volna 1 pont :)

De sehol nem látom magam a listán, pedig még a 0 pontosok is rajta vannak.

Amúgy jó játék volt, csak sajnos el kellett ugranom 1 órára közben :( Sebaj majd legközelebb.

Ati 06-28-2009 19:07

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 217296)
Hali!

Ha jól értelmeztem a kiírást a becsületesen összekapart 5. helyemért járt volna 1 pont :)

Amúgy jó játék volt, csak sajnos el kellett ugranom 1 órára közben :( Sebaj majd legközelebb.

Ott vagy pedig. :) Az utolsó oldalt nézd, az a negyedik forduló összesítése.

none 06-28-2009 19:09

Quote:

Hali!

grat az 1 ponthoz:)

Zsu_ 06-28-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217297)
Ott vagy pedig. :) Az utolsó oldalt nézd, az a negyedik forduló összesítése.

Már látom, csak reflexből a mezőny alján kerestem magam :)

Harcosok 06-28-2009 19:13

Pool nincs mit kommentálni rajta túl beszéltük.
Majd akkor lesz ha épeszű indokot tudsz adni a tetteidre a mai kijelentéseid után.
Addig marad a mindenki által felfogott és egyértelmű kijelentésem: NEM VAGY TISZTESSÉGES, ÉS NEM JÁTSZOL SZABÁLYOSAN ILLETVE HOZZÁSZÓLÁSAID ALAPJÁN(káromkodás) NINCS HELYED SEMMILYEN KÖZÖSSÉGI JÁTÉKBAN (illetve tanárként sincs keresni valód)

Pool 06-28-2009 19:19

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217300)
Pool nincs mit kommentálni rajta túl beszéltük.
Majd akkor lesz ha épeszű indokot tudsz adni a tetteidre a mai kijelentéseid után.
Addig marad a mindenki által felfogott és egyértelmű kijelentésem: NEM VAGY TISZTESSÉGES, ÉS NEM JÁTSZOL SZABÁLYOSAN ILLETVE HOZZÁSZÓLÁSAID ALAPJÁN(káromkodás) NINCS HELYED SEMMILYEN KÖZÖSSÉGI JÁTÉKBAN (illetve tanárként sincs keresni valód)

Hát, ezt majd Te fogod megítélni tizenegynéhány évesen...
pfff
Ha ismernél, akkor tudnád, mit mikor miért írok úgy, ahogy...
De most duzzogsz, mert oltottad Tuvalut, amíg olvasgattam, aztán megint elpicsázott...
Na, majd kialszod, vagy elmormolsz egy imát és megnyugszol...
Vagy nézdd meg az USA-BRA meccset inkább :)
Bye

Pool 06-28-2009 19:20

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217300)
NEM VAGY TISZTESSÉGES, ÉS NEM JÁTSZOL SZABÁLYOSAN

Ezért meg akár be is perelhetnélek...:D:D:D

Pool 06-28-2009 19:38

Beszélek már Szilágyi Katival....

tdomo 06-28-2009 19:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 217301)
Hát, ezt majd Te fogod megítélni tizenegynéhány évesen...
pfff

Anélkül, hogy állást foglalnék Harcosok mellett, egy tizenegynéhányéves is meg tudja ítélni a pedagógiai érzékedet. Abból, amit itt a fórumon olvasok Tőled, elég zsenge, pláne egy tanárnak...

Pool 06-28-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 217306)
Anélkül, hogy állást foglalnék Harcosok mellett, egy tizenegynéhányéves is meg tudja ítélni a pedagógiai érzékedet. Abból, amit itt a fórumon olvasok Tőled, elég zsenge, pláne egy tanárnak...

Pedagógiai érzék egy stratégiai játék fórumán?
Meg, hát 23 éves vok, mit vársz még tőlem ped. érzéket? :)

Pool 06-28-2009 20:11

USA-BRA 2-0 37. perc
lol

Tuvalu (#3490) 06-28-2009 20:15

Harcosok: Már a játék fórumán is írtam, hogy azért vagy igazságtalan, mert a játék azzal kezdődött, hogy 14:06kor az élőholt beütött véletlenszerűen, mitadisten hozzám. Ezután úgy döntöttem, hogy majdnem mindent egy lapra feltéve, nem tartok elég védelmet, de ütnöm kell. Bejött 3 ütés is, az egyik tőled, de közben a lovasaim tudtak hova járni.

Ráadásul baromi jól jött ki, hogy az élőhalott levert rólam földet (meg Numeráról később), mások levertek az élőholtról, és ezek után Pool közölte, hogy ő akkor MNTket köt, meg lefokoz. Nyilván tudtam, hogy ezek után ha Gt ütöm, akkor ki leszek kiáltva übercsalónak, ezért ott ültem jól leverve, és még csak prédám se volt.

Illetve tény, hogy később K prédának bizonyult, de a játék közepén te sem gondolhatod, hogy azért fértél be, mert ennyire nem tudok játszani, hanem mert arra bazíroztam, hogy Któl (meg Dtől, de az nem jött be) majd hozok földet. Ezért nem volt elég ijam.

Alapvetően pont ezért helyeselni tudom azokat a meglátásaidat, hogy a játék szabályain belül maradva használd ki a lehetőségeket, mert azt beláthatod, hogy bárki által kitalált "lovagias" játékszabályokat nem lehet betartatni. Gyenge, ijásztalan orit ütni a szabályokon belül van. Mivel Pool közölte, hogy elmegy, és lehet hogy lefokoz, meg a vége előtt kitámadott fullsereggel, ezen én is idegbajt kaptam, mert ha nem mondja hogy elmegy, és rágyúrok az élőhalott beverésére, és beverem úgy, hogy már nem játszik, az szerintem korrekt, de ha közli, hogy elmegy, úgy meg nem az.
Viszont ha kitámad fullsereggel, és valaki bemegy hozzá, arra nem mondhatom, hogy csaló.

Úgyhogy mindenki üsse az üreseket, aki meg belép, az mielőtt abbahagyja, szánjon még rá 18 percet, és 2 képzésnyi, tehát jó 300 ijászt toronnyal tegyen be.

Amúgy meg az 5. párbajon ha ráérsz, akkor szerintem csak Poolal kell megküzdj a magasabb pontú játékosok közül (legalábbis én nem hiszem, hogy tudok jönni).

És azt azért te is lásd be, hogy a játék vége izgalmas volt, bárki nyerhetett volna, és szerencsére nem Pool lépései döntöttek végsősoron a top4 sorrendjéről.

Tuvalu (#3490) 06-28-2009 20:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 217310)
USA-BRA 2-0 37. perc
lol

Erre is fogadtál 1:15-höz a döntetlen eredményre?

Pool 06-28-2009 20:26

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 217314)
Erre is fogadtál 1:15-höz a döntetlen eredményre?

erre nem .....

J.Ati 06-28-2009 20:29

Quote:

Hali!

Grat az első párbajodhoz Zsu:)

Ildee 06-28-2009 20:44

Láttam az uj párbajt és gondoltam jelentkezek, csak éppen nem a főorimban voltam, bocsi...

Ati 06-28-2009 20:56

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217323)
Láttam az uj párbajt és gondoltam jelentkezek, csak éppen nem a főorimban voltam, bocsi...

Oks, visszautasítva, jöhetsz a másikkal. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:31.