![]() |
Adam Sandler főszereplésével megnéztem a "Ki nevel a végén?" című filmet. Nekem tetszett :)
Aki nem látta még, de szereti a filmjeit az nézze meg:) |
Hú, sikerült jegyet kapnom az Avatar IMAX 3D-re... Hát nem volt egyszerű... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Isten haragja
Isten neveben gyilkolni kezd egy csaladapa, amibe gyermekeit is belevonja. Ugy gondolja, hogy a demonok, akiket eltuntet, nem emberek, igy nem gyilkossagot kovet el, csak a feladatat teljesiti, ami kivaltsag. Munkajat nem tudja befejezni, igy kisebbik fia lep a nyomdokaiba.. A tortenet elso fordulata kiszamithato, a masodik csavar viszont jobban sikerult. A kedvenc filmjeim koze sorolom. Csapatleepites Egy angol vallalat emberei Magyarorszagra erkeznek csapatepito treningre, am egyaltalan nem ugy alakul a hetvegi kirandulas, mint ahogyan azt elterveztek - a csapat szama fogyatkozni kezd.. A film mufaja horror, vigjatek - az utobbi dominal, es pont emiatt erdemes egyszer megnezni (tobbszor nem). Pandorum Sci-fi es horror. A sci-fit utalom, de mivel ismerosom zengedezett rola, adtunk neki egy eselyt. A Fold elpusztul 2200 korul, nehanyezer ember a modern Noe barkajan keresi azt a bolygot, ahol uj eletet kezdhetnek, am az urhajon mutansok jelennek meg, es hatalmas meszarlas-zabalasba kezdenek.. Kinszenvedes volt, de vegigneztuk - nagyon gagyi, bar az alapsztori jo otlet. |
Hagy ajánljak nektek két vígjátékot.
Kabluey: Nem vált ki különösebben mély érzelmeket az emberből, de érdekesebb és kevésbé kitülemkedő poénok teszik élvezetessé a filmet. Kellemes, könnyed kikapcsolódást jelent, nézzétek meg, megéri. Fapofa: Matthew Perry talán végleg bebizonyította ezzel a filmjével, hogy nem csak a Chandler-féle figurára képes. Hogy ez most vígjáték, dráma, vagy romantikus film-e? Tudja a franc, talán mindből egy kicsi. Mindenesetre nem ajánlott felhőtlenül boldog és/vagy felpörgött állapotban, mert ez esetben lassúnak és unalmasnak hathat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez egy jó kis vígjáték :) ==> Keresd a nőt!
|
Quote:
|
Pókerpárbaj:
Egy egyetemen tanuló srácot, aki elég jól pókerezik, a szárnya alá vesz egy 25 éve visszavonult profi pókeres. A közös munka jól indul, majd bonyolódik, végül a srác emberséget tanúsít. Szerintem érdemes megnézni, remélem nem mondtam túl sokat róla :) |
Quote:
|
Nem tudom, szerepelt-e már a topicban, de én csak tegnap láttam életemben először:
Azt hiszem, a maga nemében tökéletes film. Rám nagyon nagy hatással volt és még most sem igazán találok rá szavakat. A történet, a színészi alakítás, a zene... szóval minden a helyén volt. Már nem mai darab, de ha valaki nem látta volna még, ki ne hagyja! A trailer láttán még most is kiráz a hideg. |
Az Egek Ura c. filmet látta valaki? Megéri megnézni?
|
Quote:
Bár ez kissé más. |
Ez egy jó film!
Kis csihi-puhi, meg a szokásos szép lány, szép fiú sztori :D Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével. |
Tegnap éjjel megnéztem a The Fourth Kind című filmet, mivel valami jó kis feszültséggel teli (pszicho)thrillerre vágytam :)
Az az igazság, hogy szoktam horrort és pszichothrillert nézni, nem nagyon szoktak meghatni (felkavarni), de ez a film engem sokkolt :eek: A film igaz történetet mesél el, és az hagyján, de érdekes mixben keverik a filmes jeleneteket az eredeti hang- és videofelvételekkel (!) Megmondom őszintén az elején nagyon hatásosnak éreztem az eredeti felvételek belekeverését, egy idő után azonban határozottan megfogalmazódott bennem az igény, hogy remélem kiírják a végén, hogy kamu volt az egész, mert kezd átlépni minden határt... De nem írták ki... sőt... Szerintem alapvetően nem ijesztő a film, úgy, mint mondjuk akár melyik horror, igazából ami sokkoló benne, az az, hogy igaz történet, és különösen az eredeti felvételek. Némelyik eredeti felvétel - amellett, hogy kb halálra ijesztett -, állva hagyott abban az értelemben, hogy fogalmam se volt/sincs, hogy mit higgyek. Direkt nem írok le semmit arról, hogy konkrétan miről szól a történet, szerintem aki meg akarja nézni, az elég ha tudja, hogy ez a film, TÉNYLEG alkalmas a nyugalom megzavarására :) Már az eleje is nagyon érdekes, mikor a főszereplő, Milla Jovovich bemutatkozik, és elmondja a kis felvezető monológját, majd kihangsúlyozza: "In the end, what you beleive, is yours to decide" Hát én a végén csak abban vagyok biztos, hogy fehér baglyot nem szeretnék látni egy ideig, és aki sumérül mer megszólalni azt biztos le fogom ütni :D |
Von kedveert es azokert, akik meg nem lattak a filmet :)
|
Quote:
Plusz én is olvastam hasonló véleményt, mint amit most te írtál, szerintem félreértetted simán a készítők célját azzal, amit kritizálsz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A filmet az elejétől végigborzongtam, most konkrétan fogalmam sincs mit is gondoljak. Azoktól a mesterien bevágott eredeti felvételek nem csak megzavarták a nyugalmam, de egy ízben fel is kellett állnom, hogy sétáljak egyet és átgondoljam mit is láttam. Ventust nem értem mi késztette vigyorgásra a filmen, lehetne rajta sírni és ordítani, de nevetni? :confused: Ajánlom minden erősebb idegzetű szkeptikusnak. (Bárcsak a "Close Encounters of the Third Kind" is hasonló lett volna. :)) |
Azt hiszem én is megtekintem eme nagy porral járó filmet :) The Fourth Kind.
|
Én is megnéztem, és elég érdekesnek találtam.. Elgondolkodtató volt, megérte megnézni :)
|
Háború a nemzet ellen
magyar dokumentumfilm rendező: Jelenczki István Kizárólag erős idegzetűeknek!!! Csak a tények semmi más. |
Quote:
Én is csak ajánlani tudom. |
500 days of Summer ( 500 nap nyár)
Megismerkedéstől számított 500 nap egy kapcsolat életében. Logikátlan, heves, kiszámíthatatlan, örök, mint minden ifjúkori kapcsolat. Egyszer érdemes megnézni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem beszólni, már töröltem a torrent file-t. És valami hasonló a címe.
|
Quote:
Nálam ezt a címet dobta a kereső 500 Days of Summer (500 nap nyár) |
Quote:
Válaszolj, ha pm-et küldök. |
Quote:
Válaszoltam, de nem voltam gépnél. Nem ülök minden másodpercben itt ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sok esetben a poénok át se jönnek szinkronnal, de van ez fordítva is. Nem lehet egy az egyben lefordítani, mert bután nézne ki, és értelmetlenek lennének a párbeszédek, de majd küldök neked egy linket, hogy ezek a szinkronizálások milyen munkákkal járnak ;) |
Egyébként tehetsz egy próbát is.
Nézz meg egy filmet angolul, aztán szinkronnal :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |