Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

VérGyöngyTyúk Z 05-08-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 94402)
Egy 900 hekis oriból 1 nap alatt lenne 1000 hekis. Csak levernének mint vagy a poharat

Csak 990 hekis, mertugyi max 10% a felfed :)

Kutyuleee 05-08-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 94405)
Támogatom ezt a javaslatodat. :) Ennek örülnének az elfek és örülne az ellen is. az elf, mert simán visszafedez oda ahonnan leverték, az ellen meg azért, mert ha figyel akkor simán beüti a fedező elfet még mielőtt beburkolhatná az új területet.

úristen!!!!
ember ajánlok neked egy olvasmányt, én a mostani súgót idéztem:D:D:D:D:D:D:D

vulpi 05-08-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94397)
...... vagy kiderül majd hogy hoppá csak a szájuk nagy és az elfek vissza tudnak vágni???

Úgy látom van elfed , szóval ezek szerint bele tudod magad élni a helyzetbe ( remélhetőleg ). Nos mondj nekem pár lehetőséget , hogyan tudsz viszavágni ha sérelmek érnek! Kíváncsi lennék....

-(0Kristóf0)- 05-08-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 94406)
Csak 990 hekis, mertugyi max 10% a felfed :)

Igen de én kerekítek a 9-nél.
Ha egy porszívót 9999Ft-ért adnak akkor én úgy veszem hogy 10 000-be kerül :)

VérGyöngyTyúk Z 05-08-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94407)
úristen!!!!
ember ajánlok neked egy olvasmányt, én a mostani súgót idéztem:D:D:D:D:D:D:D

Tudom. Én meg a 10000 hekiig való 1/1-es felfed ötleted támogatom. (egyébiránt meg a téma létezése a bizonyíték arra, hogy a súgó nem minden tudás forrása. Szóval... *vállvonogat*)

Kutyuleee 05-08-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by vulpi (Post 94409)
Úgy látom van elfed , szóval ezek szerint bele tudod magad élni a helyzetbe ( remélhetőleg ). Nos mondj nekem pár lehetőséget , hogyan tudsz viszavágni ha sérelmek érnek! Kíváncsi lennék....

mégmindig az van hogy egy elfen átmenj ahoz 1 nagy sereg kell... így az elf simán vissza megy 3sereggel csere után... esetleg szembe menve... nyiltan is meglehet védeni magad... nem csak toli, varival... mf vs mf-be meg az elfet nem igazán tudja bántani a másik... a mindenre szóló védelme miatt...

Kutyuleee 05-08-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 94411)
Tudom. Én meg a 10000 hekiig való 1/1-es felfed ötleted támogatom. (egyébiránt meg a téma létezése a bizonyíték arra, hogy a súgó nem minden tudás forrása. Szóval... *vállvonogat*)

én is fáradt vagyok, bocsi:D

Kutyuleee 05-08-2007 13:51

amúgy az én elfemmel nem lövöm le a poént... de egy régi témában megtalálhatjátok ha akarjátok, mert valahova le volt irva...:D
sőt még ezekután is 1-2hét múlva inditok új orit és elf lesz!!!

-(0Kristóf0)- 05-08-2007 13:52

Mi lenne ha lerdíroznánk minden maluszt és az elf védőbonuszát 20-10%-ra nyomnánk. Így mindenki jól járna.:cool:
(DE már ezt szajkózom mióta)

-(0Kristóf0)- 05-08-2007 13:58

Egyébként se tetszik a TÖBBSÉGNEK az a sok malusz. Legyen minden a régében, akkor jó volt, volt eggyensúly. Azok a régi szép idők...:)

Kutyuleee 05-08-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 94422)
Egyébként se tetszik a TÖBBSÉGNEK az a sok malusz. Legyen minden a régében, akkor jó volt, volt eggyensúly. Azok a régi szép idők...:)

ja nem teccik a játékosok 1-2%ának a többségének...

Dragi 05-08-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94423)
ja nem teccik a játékosok 1-2%ának a többségének...

az az 1-2% AZ A-s orkok :D:D:D

Kutyuleee 05-08-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94426)

öhhh gondolkodj Dragi:D az A-s orkok többségének ne teccene???:D

Sas Alexander 05-08-2007 14:09

Na jó, komolyan elgondolkozva, az elf tolis valóban szinte beverhetetlen, volt már velük dolgom. De akkor őket gyengítsük már csak, az elf varisokkal mi volt a baj? Ismerek elf varist, én is az voltam, nehogy már azt ne tudjátok beütni! Mikor az elf varisomnak a legnagyobb vari/heki aránya volt, akkor volt legalább 60k varija, meg 3k íjász védelem gyanánt, torony nélkül! Senki nem tudott gömbözni, és leginkább ezek miatt nem ütöttek be, nem azért mert tudták, hogy elf vagyok. Ha meg mégis, akkor visszafedeztem, elf voltam, nem volt olyan nehéz. És hogy mi változik ezzel a malusszal? A fentebb leírt dolog nem. Az viszont igen, hogy szöviháború esetén fele annyira vagyok így hatékony, mint a malusz előtt. Szóval legalább azt a 3%ot mérsékeljétek!

Blasi 05-08-2007 14:18

Azon gondolkodott már valaki,h mostantól az elf már beteg sem lehet?! Hisz embert gyakorlatilag nm lophat ha szüksége lenne rá.... Mit tegyen egy elf olyan esetben ha elkap egy betegséget? Várom a tulajdonságokat kiokolt modik válaszát, elsősorban ATIét!

Ati 05-08-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94429)
Azon gondolkodott már valaki,h mostantól az elf már beteg sem lehet?! Hisz embert gyakorlatilag nm lophat ha szüksége lenne rá.... Mit tegyen egy elf olyan esetben ha elkap egy betegséget? Várom a tulajdonságokat kiokolt modik válaszát, elsősorban ATIét!

Az elfeknél nem működnek a kórházak? Valamiről nem tudok?

Remedy 05-08-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94426)

Nekem van A-ban orkom, megse tetszik.... :)

Blasi 05-08-2007 14:22

Ja bocs Ati... ezek szerint biztos senki nm szokta pótolni az emberhullást lopással... vagy ez a lehetőség csak elfeknél van kilőve?

Hóhér 05-08-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94432)
Ja bocs Ati... ezek szerint biztos senki nm szokta pótolni az emberhullást lopással... vagy ez a lehetőség csak elfeknél van kilőve?

vagy pl. az óriásnál?

pótold piacról
;)

Dragi 05-08-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94427)
öhhh gondolkodj Dragi:D az A-s orkok többségének ne teccene???:D

hoppá félreérthető voltam vagy félreértelmeztem szal úgy értettem hogy az 1/A-s orkoknak tetszik hogy "megtorlatlanul" üthetik az elfeket :)))

Hóhér 05-08-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94434)
hoppá félreérthető voltam vagy félreértelmeztem szal úgy értettem hogy az 1/A-s orkoknak tetszik hogy "megtorlatlanul" üthetik az elfeket :)))

ha neked az megtorlatlan, hogy 2-3 sereggel mehet szembe az elf az üres orkra...

jesszusom ezeket komolyan is gondoljátok?

:eek:

Phoenix 05-08-2007 14:31

Kérlek titeket, hogy ne egymás torkát szorongassátok, hanem az eddigi ötleteket bíráljátok, vagy találjatok ki ti is valami épkézláb ötletet, mert így nem haladunk semerre, aztán meg ez a téma is megfullad az offolásba és egymás piszkálásába!

Tank 05-08-2007 14:32

Mondjuk az benne van, hogy egy átlag 25% tornyos elfet elég nehez beütni, ezért is játszom elf-el :)
Ha az lenne a cél, hogy az elfek ne tudjanak tolikkal ártózni össze vissza, akkor sztem nem a hatékonyságát kellene elvenni. Inkább vmi olyasmi megoldás lenne jobb, hogy ártó toliakció esetén a morál drasztikusan csökken akciónként akár 3-4%-ot. Az elf így végveszélyben tudna tolikkal ártani gyújtani rendesen, de mégsem lenne a szó szoros értelmében tolis, mert egy vagyont kellene költenie a morálra ártó toliakciós esetén.

Kutyuleee 05-08-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 94436)
Kérlek titeket, hogy ne egymás torkát szorongassátok, hanem az eddigi ötleteket bíráljátok, vagy találjatok ki ti is valami épkézláb ötletet, mert így nem haladunk semerre, aztán meg ez a téma is megfullad az offolásba és egymás piszkálásába!

őőő sztem az ötletelést nem ebbe a témába kéne irni mert úgyanúgy off...:D
Nyis neki külön témát a megbeszélésekbe

Hóhér 05-08-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 94437)
Mondjuk az benne van, hogy egy átlag 25% tornyos elfet elég nehez beütni, ezért is játszom elf-el :)
Ha az lenne a cél, hogy az elfek ne tudjanak tolikkal ártózni össze vissza, akkor sztem nem a hatékonyságát kellene elvenni. Inkább vmi olyasmi megoldás lenne jobb, hogy ártó toliakció esetén a morál drasztikusan csökken akciónként akár 3-4%-ot. Az elf így végveszélyben tudna tolikkal ártani gyújtani rendesen, de mégsem lenne a szó szoros értelmében tolis, mert egy vagyont kellene költenie a morálra ártó toliakciós esetén.

gondolom a sima morálra gondoltál, az semmit nem ér...

legyen a katonai !!

minden akciónál - 1% katonai morál

LOL

:D :D

Blasi 05-08-2007 14:35

Új faj választásának lehetősége nekem is tetszene.

Dragi 05-08-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94439)
gondolom a sima morálra gondoltál, az semmit nem ér...

legyen a katonai !!

minden akciónál - 1% katonai morál

LOL

:D :D

nincs véletlenül jobb dolgod ?

shep 05-08-2007 14:39

na asszem gyorsan kell váltanom és többet nem is leszek elf. gondolom még egy pár(száz)an ugyanígy tesznek. :(

Phoenix 05-08-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94438)
őőő sztem az ötletelést nem ebbe a témába kéne irni mert úgyanúgy off...:D
Nyis neki külön témát a megbeszélésekbe

monnyuk jah...bár így is panaszkodnak, hogy sok az elfes téma, és mivel ez a főbb téma, ezért gondoltam, hogy ezt is itt kéne megvitatni ;)

Hóhér 05-08-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by shep (Post 94442)
na asszem gyorsan kell váltanom és többet nem is leszek elf. gondolom még egy pár(száz)an ugyanígy tesznek. :(

pár ezren...

de lehet hogy 10 000 !!

sifu 05-08-2007 14:44

nem győzöm hangsúlyozni h legyen akkor Atinak igaza túl erős az elf!és a 10%az erősítés...és nem az a megérdemelt dolog aminek ő régebben kitalálta!
legyen így és álljon vissza minden a régi felállásba írja át a súgót 20%-ra és a maluszok tűnjenek el!!!
ez lenne a legjobb megoldás szerintem és ezt jó lenne ha mindenki belátná!!!;)
van több száz érv pro és kontra minden oldalról de nem gondoljátok h az lenne mindenki számára a legmegfelelőbb?
sokkal több ember lenne elégedett és nyugodt mint csalódott!
csak 1 példa az A-ból 10-en vagyunk
1 törpe
1 gnóm(én)
2 ork
2 óriás
4 elf

beverték az orkunkat és meglépett az ember csak a törpe és én tudunk gyújtani nála h közelebb legyen az orkoknak és az óriásnak...:((
vagyis én majd csak akkor ha ezentúl több tolit tartok majd mert most már arra is kell gyúrnom...:(((mert 4-5 rengetéssel nem jött túl közel!

Kutyuleee 05-08-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 94443)
monnyuk jah...bár így is panaszkodnak, hogy sok az elfes téma, és mivel ez a főbb téma, ezért gondoltam, hogy ezt is itt kéne megvitatni ;)

amig 4-5különböző személyes szálon fut a téma addig senki se fog odafigyelni rád:D

Kutyuleee 05-08-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by shep (Post 94442)

ő erre a témára ott van már egy-két topic ahol siránkozni lehet...

hapi-hapi 05-08-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 94445)
nem győzöm hangsúlyozni h legyen akkor Atinak igaza túl erős az elf!és a 10%az erősítés...és nem az a megérdemelt dolog aminek ő régebben kitalálta!
legyen így és álljon vissza minden a régi felállásba írja át a súgót 20%-ra és a maluszok tűnjenek el!!!

Na ezzel 110%-an egyetértek... ha nem az elf kikészítése volt a cél, akkor ATI ebbe neked is bele kellene eggyezned szerintem!

Trek 05-08-2007 14:49

Quote:

Szerintem is ez lenne a legjobb...

Sas Alexander 05-08-2007 14:53

Quote:

Én még ezzel is megelégednék! Mint elf varis mondom ezt!

Phoenix 05-08-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by hapi-hapi (Post 94448)
Na ezzel 110%-an egyetértek... ha nem az elf kikészítése volt a cél, akkor ATI ebbe neked is bele kellene eggyezned szerintem!

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94449)
Szerintem is ez lenne a legjobb...

Figyeljetek, elhihetitek, hogy nem lesz visszaállítva a régi elf faj!!!

Blasi 05-08-2007 14:59

Amúgy nm lepődnék meg ha arra menne ki a játék,h 20%-os védőtöbblet legyen kisírva... ellenben az elején még 20% és 30% közt ment a vita... elég vicces az egész...

Kutyuleee 05-08-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94459)
Amúgy nm lepődnék meg ha arra menne ki a játék,h 20%-os védőtöbblet legyen kisírva... ellenben az elején még 20% és 30% közt ment a vita... elég vicces az egész...

Blasi, nincs enyhe paranoiád??? miért akarod az embereket az adminok ellen hangolni???

Valezius 05-08-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94459)

az egy nagy vicc az egész, be lehetne fejezni a sírást. mindenki elmondta, amit akart.
Most már valami értelmes javaslat kéne...
Én sajnos nem tudok, ezért csöndbe is maradok.

All times are GMT +1. The time now is 14:44.