![]() |
Quote:
|
Quote:
ember ajánlok neked egy olvasmányt, én a mostani súgót idéztem:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ha egy porszívót 9999Ft-ért adnak akkor én úgy veszem hogy 10 000-be kerül :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
amúgy az én elfemmel nem lövöm le a poént... de egy régi témában megtalálhatjátok ha akarjátok, mert valahova le volt irva...:D
sőt még ezekután is 1-2hét múlva inditok új orit és elf lesz!!! |
Mi lenne ha lerdíroznánk minden maluszt és az elf védőbonuszát 20-10%-ra nyomnánk. Így mindenki jól járna.:cool:
(DE már ezt szajkózom mióta) |
Egyébként se tetszik a TÖBBSÉGNEK az a sok malusz. Legyen minden a régében, akkor jó volt, volt eggyensúly. Azok a régi szép idők...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na jó, komolyan elgondolkozva, az elf tolis valóban szinte beverhetetlen, volt már velük dolgom. De akkor őket gyengítsük már csak, az elf varisokkal mi volt a baj? Ismerek elf varist, én is az voltam, nehogy már azt ne tudjátok beütni! Mikor az elf varisomnak a legnagyobb vari/heki aránya volt, akkor volt legalább 60k varija, meg 3k íjász védelem gyanánt, torony nélkül! Senki nem tudott gömbözni, és leginkább ezek miatt nem ütöttek be, nem azért mert tudták, hogy elf vagyok. Ha meg mégis, akkor visszafedeztem, elf voltam, nem volt olyan nehéz. És hogy mi változik ezzel a malusszal? A fentebb leírt dolog nem. Az viszont igen, hogy szöviháború esetén fele annyira vagyok így hatékony, mint a malusz előtt. Szóval legalább azt a 3%ot mérsékeljétek!
|
Azon gondolkodott már valaki,h mostantól az elf már beteg sem lehet?! Hisz embert gyakorlatilag nm lophat ha szüksége lenne rá.... Mit tegyen egy elf olyan esetben ha elkap egy betegséget? Várom a tulajdonságokat kiokolt modik válaszát, elsősorban ATIét!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja bocs Ati... ezek szerint biztos senki nm szokta pótolni az emberhullást lopással... vagy ez a lehetőség csak elfeknél van kilőve?
|
Quote:
pótold piacról ;) |
Quote:
|
Quote:
jesszusom ezeket komolyan is gondoljátok? :eek: |
Kérlek titeket, hogy ne egymás torkát szorongassátok, hanem az eddigi ötleteket bíráljátok, vagy találjatok ki ti is valami épkézláb ötletet, mert így nem haladunk semerre, aztán meg ez a téma is megfullad az offolásba és egymás piszkálásába!
|
Mondjuk az benne van, hogy egy átlag 25% tornyos elfet elég nehez beütni, ezért is játszom elf-el :)
Ha az lenne a cél, hogy az elfek ne tudjanak tolikkal ártózni össze vissza, akkor sztem nem a hatékonyságát kellene elvenni. Inkább vmi olyasmi megoldás lenne jobb, hogy ártó toliakció esetén a morál drasztikusan csökken akciónként akár 3-4%-ot. Az elf így végveszélyben tudna tolikkal ártani gyújtani rendesen, de mégsem lenne a szó szoros értelmében tolis, mert egy vagyont kellene költenie a morálra ártó toliakciós esetén. |
Quote:
Nyis neki külön témát a megbeszélésekbe |
Quote:
gondolom a sima morálra gondoltál, az semmit nem ér... legyen a katonai !! minden akciónál - 1% katonai morál LOL :D :D |
Új faj választásának lehetősége nekem is tetszene.
|
Quote:
|
na asszem gyorsan kell váltanom és többet nem is leszek elf. gondolom még egy pár(száz)an ugyanígy tesznek. :(
|
Quote:
|
Quote:
de lehet hogy 10 000 !! |
nem győzöm hangsúlyozni h legyen akkor Atinak igaza túl erős az elf!és a 10%az erősítés...és nem az a megérdemelt dolog aminek ő régebben kitalálta!
legyen így és álljon vissza minden a régi felállásba írja át a súgót 20%-ra és a maluszok tűnjenek el!!! ez lenne a legjobb megoldás szerintem és ezt jó lenne ha mindenki belátná!!!;) van több száz érv pro és kontra minden oldalról de nem gondoljátok h az lenne mindenki számára a legmegfelelőbb? sokkal több ember lenne elégedett és nyugodt mint csalódott! csak 1 példa az A-ból 10-en vagyunk 1 törpe 1 gnóm(én) 2 ork 2 óriás 4 elf beverték az orkunkat és meglépett az ember csak a törpe és én tudunk gyújtani nála h közelebb legyen az orkoknak és az óriásnak...:(( vagyis én majd csak akkor ha ezentúl több tolit tartok majd mert most már arra is kell gyúrnom...:(((mert 4-5 rengetéssel nem jött túl közel! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Amúgy nm lepődnék meg ha arra menne ki a játék,h 20%-os védőtöbblet legyen kisírva... ellenben az elején még 20% és 30% közt ment a vita... elég vicces az egész...
|
Quote:
|
Quote:
Most már valami értelmes javaslat kéne... Én sajnos nem tudok, ezért csöndbe is maradok. |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |